Dala jsem výpověď a onemocněla jsem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit. Dala jsem výpověď v práci z rodinných důvodů( onemocněla mi maminka a měla jsem se o ni starat),končím teď v červnu, ale co čert nechtěl, během příštího týdne nastupuji do nemocnice, čeká mě operace a minimálně půlroční rekonvalescence. Nebyl jste někdo v podobné situaci? Zajímá mě, jak to nejlépe vyřešit. Děkuji za odpovědi
Co chces resit? Proste nastoupis na neschopenku a budes pobirat nemocenskou. Az budes fit, Dr. ti neschopenku ukonci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když stihneš na neschopenku nastoupit v době trvání pracovního poměru nebo do 7 dní od jeho konce tak máš na ni nárok dokud ji doktor neukončí. Akorát 14 dní platí zamestnavatel, takže když ti pracovní poměr skončí např. 7 den, tak bude s týden bez peněz a pak budeš mít peníze od státu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulle4 Nech si neschopenku napsat, jsi v ochranné lhůtě, budeš normálně pobírat nemocenskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, potřebuji poradit. Dala jsem výpověď v práci z rodinných důvodů( onemocněla mi maminka a měla jsem se o ni starat
),končím teď v červnu, ale co čert nechtěl, během příštího týdne nastupuji do nemocnice, čeká mě operace a minimálně půlroční rekonvalescence. Nebyl jste někdo v podobné situaci? Zajímá mě, jak to nejlépe vyřešit. Děkuji za odpovědi