Dala jsem výpověď a onemocněla jsem

Anonymní
16.6.22 19:24

Dala jsem výpověď a onemocněla jsem

Ahoj holky, potřebuji poradit. Dala jsem výpověď v práci z rodinných důvodů( onemocněla mi maminka a měla jsem se o ni starat :,(),končím teď v červnu, ale co čert nechtěl, během příštího týdne nastupuji do nemocnice, čeká mě operace a minimálně půlroční rekonvalescence. Nebyl jste někdo v podobné situaci? Zajímá mě, jak to nejlépe vyřešit. Děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26862
16.6.22 19:27
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit. Dala jsem výpověď v práci z rodinných důvodů( onemocněla mi maminka a měla jsem se o ni starat :,(),končím teď v červnu, ale co čert nechtěl, během příštího týdne nastupuji do nemocnice, čeká mě operace a minimálně půlroční rekonvalescence. Nebyl jste někdo v podobné situaci? Zajímá mě, jak to nejlépe vyřešit. Děkuji za odpovědi :kytka:

Co chces resit? Proste nastoupis na neschopenku a budes pobirat nemocenskou. Az budes fit, Dr. ti neschopenku ukonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.6.22 19:32

Příspěvek upraven 18.11.22 v 09:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35849
16.6.22 20:00

Když stihneš na neschopenku nastoupit v době trvání pracovního poměru nebo do 7 dní od jeho konce tak máš na ni nárok dokud ji doktor neukončí. Akorát 14 dní platí zamestnavatel, takže když ti pracovní poměr skončí např. 7 den, tak bude s týden bez peněz a pak budeš mít peníze od státu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.6.22 20:14

Příspěvek upraven 18.11.22 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.6.22 20:25

@Petulle4 Nech si neschopenku napsat, jsi v ochranné lhůtě, budeš normálně pobírat nemocenskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
16.6.22 20:30

@divine woman díky moc za odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie