Dali byste úplatek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
11.5.18 17:58
@Paola21 píše:
Myslím, že je to bohužel „normální“ v určité sféře. S částkou neporadím, nemám představu..1000 Kč? :nevim:

„normální“ je to z toho důvodu, že to společnost toleruje. Ale v zemi, kde máme veřejné ZP by to normální být nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
11.5.18 17:59

My jsme tenkrat pro dedu davali taky uplatek, ale rekl si jen o 500. Vic uz mi prijde moc na fakt, ze z toho tak jako tak ma penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.5.18 18:04

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.18 18:06

Nadstandardní služba to je, i když je to teda hnus fialovej. Pokud si o úplatek řekl takhle napřímo, dala bych ho. Max. 5000,–. To, že bych dítě ušetřila další celkové narkózy, by pro mě tu hodnotu mělo.

• Citovat
  • Upravit
2155
11.5.18 18:08

A berou si ty mandle určitě v celkové narkóze? Když já byla dítě, tak se teda na nosní ani krční běžne celková nakróza nedávala, pouze lokální znecitlivění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
11.5.18 18:08
@selia píše:
A berou si ty mandle určitě v celkové narkóze? Když já byla dítě, tak se teda na nosní ani krční běžne celková nakróza nedávala, pouze lokální znecitlivění.

Ano, v celkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
11.5.18 18:09
@vertunka píše:
Presne. Kdyz si vezmu, ze nekterym je blby si vzit i kafe nebo cokosku a tady pan naznaci, ze by rad obalku :poblion:. Pokud nejde o zivot (coz u odstatych usi nejde) tak uz by me v zivote nevidel. Hnus.

Uplne se mi vybavil boban z ordinace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
11.5.18 18:11

Já bych s nadstardní platbou pro dítě za operaci problém neměla. Stálo by mě to za to. Než dítě vystavit zátěži dvojí narkkozy a cítit se morálně nad věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
11.5.18 18:11

@ivašot. Nechi tu zakladtelce moc plevelit diskusi, ale proč? Já si to fakt zažila pouze jako lokální, pokud to jde, je to přece lepší? Nebo kvůli věku, u měnších dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
11.5.18 18:14
@selia píše:

Když já byla dítě, nosní byly bez narkozy a krční mi trhali v narkoze..Protože bez narkozy by to asi neprošlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.5.18 18:19

Mě se to nezdá v rámci specilizace. Mandle berou na ORL, ouška esteticky přišívají na plastické chirurgii :think: Navíc (pokud není změna) do 10ti let věku dítěte výkon hradí pojištovna. Úplatek bych nedávala, přístup doktora se mi nezdá seriozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.18 18:20

Třeba to může být tak, že jim to pojišťovna takto naráz dvě různé operace neproplatí nebo by s tím měla problém. :nevim: Sestra dělá zdravotní sestru a říkala, že tam měly hned kontrolu kvůli zdravotní pojišťovně, když předepsaly dražší léky pacientům.

• Citovat
  • Upravit
25179
11.5.18 18:21
@Anonymní píše:
Nadstandardní služba to je, i když je to teda hnus fialovej. Pokud si o úplatek řekl takhle napřímo, dala bych ho. Max. 5000,–. To, že bych dítě ušetřila další celkové narkózy, by pro mě tu hodnotu mělo.

tot otázka. Sice jedna narkoza, ale podstatně delší - mandle jsou venku raz dva. Těžko říct, je - li jedna dlouhá narkoza šetrnější než dvě kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.5.18 18:23
@Dojcanis píše:
Uplne se mi vybavil boban z ordinace :lol:

Presne :mrgreen: jak jsem si to precetla uvodni prispevek, tak si rikam Kamenice a doktor Švarc

• Citovat
  • Upravit
5866
11.5.18 18:24
@janickaIII píše:
„normální“ je to z toho důvodu, že to společnost toleruje. Ale v zemi, kde máme veřejné ZP by to normální být nemělo.

Souhlasím, ale je rozdíl mezi tím, že by to normální být nemělo a mezi tím, co „normální“ je v praxi. :nevim: Ono i když by ho zakladatelka nahlásila, tak jak se to vyšetřuje, když řekne, že nic takového neříkal, že si to musela špatně vyložit třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí