Dálkové, nebo distanční studium střední školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
862
3.9.13 10:00

http://www.oakm.cz/ tady mají distanční studium :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
3.9.13 10:02

A máš to přímo v Kroměříži :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
3.9.13 10:23

Nebo prostě jdi na denní studium a zažádej o Individuální vzdělávací plán, s dítětem by ti ho měli bez problémů dát. Já jsem od včerejška také na IVP a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.9.13 10:25

@Elisenika
Děkuju, zkusímsetam poptat
@Sasha001 : a jak často chodíš do školy a jak to vůbec takhle probíha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
3.9.13 10:29

No tak to je ještě to, co moc nevím. Včera jsem tam byla, abych zjistila co a jak a teď budu mít dva týdny na to, abych si dohodla obsah IVP u jednotlivých předmětů a to, kdy se tam ukážu. Ale třídní jsem říkala, že budu mít čas tam jezdit tak 3×-4× měsíčně a brala to celkem v pohodě. No a pak si tam akorát chodíš dopsat testy, odevzdávat seminárky, příp. pořešit to co nechápeš atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.9.13 10:33

@Sasha001 : a na jaké škole to děláš?..to by bylo jako docela fajn takhle, já bych taky právě nemohla moc často dojíždět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
3.9.13 11:35

Já tedy dělám soukromou TRIVIS v Praze. Už jsem tam byla profláklá jako student denního. :mrgreen: Na státní jsem nemohla, protože tam nemají předměty, které mám já. Ale jezdit 100km je záhul. :roll:
Ale podle školského zákona by to mělo být v pohodě i na státní v místě bydliště. Stačí se „odvolat“ na § 18
Individuální vzdělávací plán… Ve středním vzdělávání nebo vyšším odborném vzdělávání může ředitel školy povolit vzdělávání podle individuálního vzdělávacího plánu i z jiných závažných důvodů. ;) Měli by ti to uznat na jakékoli škole. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
3.9.13 16:21

www.skolaspektrum.cz distancni, ctyri roky. Nutnost byt pritomen u zkousek jen v pololeti. Studuju ji, jestli chces, pisni SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.15 18:50

Ahoj holky, taky uvažuji o dálkové formě nebo dist. ale nevím jak je to s dist. je člověk na pracáku? Protože jsem ted těhotná(sama) a pobírám dávky a vím, že když na pracáku nebudu moct být a budu zapsána jako student nemám nárok pak na dávky…:/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.16 12:15

Dálkové nebo distanční studium střední školy

Ahojky, nemám dodělanou střední školu a chtěla bych si nějakou dodělat dálkově…lze to vůbec někde? Moravskoslezský kraj, nejlépe Nový Jičín…

• Citovat
  • Upravit
1827
31.10.16 15:22
@Anonymní píše:
Ahojky, nemám dodělanou střední školu a chtěla bych si nějakou dodělat dálkově…lze to vůbec někde? Moravskoslezský kraj, nejlépe Nový Jičín…

Ahoj, jde to, měla jsem to tak v posledním ročníku. Vím jen o školách v Praze, v moravskoslezském kraji bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
31.10.16 15:23
@Anonymní píše:
Ahojky, nemám dodělanou střední školu a chtěla bych si nějakou dodělat dálkově…lze to vůbec někde? Moravskoslezský kraj, nejlépe Nový Jičín…

Ale když budeš hledat a ptát se, určitě najdeš. Je plno škol, které umožňují dálkové studium ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze