Dálkové, nebo distanční studium střední školy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nebo prostě jdi na denní studium a zažádej o Individuální vzdělávací plán, s dítětem by ti ho měli bez problémů dát. Já jsem od včerejška také na IVP a bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elisenika
Děkuju, zkusímsetam poptat
@Sasha001 : a jak často chodíš do školy a jak to vůbec takhle probíha?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to je ještě to, co moc nevím. Včera jsem tam byla, abych zjistila co a jak a teď budu mít dva týdny na to, abych si dohodla obsah IVP u jednotlivých předmětů a to, kdy se tam ukážu. Ale třídní jsem říkala, že budu mít čas tam jezdit tak 3×-4× měsíčně a brala to celkem v pohodě. No a pak si tam akorát chodíš dopsat testy, odevzdávat seminárky, příp. pořešit to co nechápeš atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasha001 : a na jaké škole to děláš?..to by bylo jako docela fajn takhle, já bych taky právě nemohla moc často dojíždět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy dělám soukromou TRIVIS v Praze. Už jsem tam byla profláklá jako student denního.
Na státní jsem nemohla, protože tam nemají předměty, které mám já. Ale jezdit 100km je záhul. ![]()
Ale podle školského zákona by to mělo být v pohodě i na státní v místě bydliště. Stačí se „odvolat“ na § 18
Individuální vzdělávací plán… Ve středním vzdělávání nebo vyšším odborném vzdělávání může ředitel školy povolit vzdělávání podle individuálního vzdělávacího plánu i z jiných závažných důvodů.
Měli by ti to uznat na jakékoli škole. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
www.skolaspektrum.cz distancni, ctyri roky. Nutnost byt pritomen u zkousek jen v pololeti. Studuju ji, jestli chces, pisni SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, taky uvažuji o dálkové formě nebo dist. ale nevím jak je to s dist. je člověk na pracáku? Protože jsem ted těhotná(sama) a pobírám dávky a vím, že když na pracáku nebudu moct být a budu zapsána jako student nemám nárok pak na dávky…:/
- Citovat
- Upravit
Dálkové nebo distanční studium střední školy
Ahojky, nemám dodělanou střední školu a chtěla bych si nějakou dodělat dálkově…lze to vůbec někde? Moravskoslezský kraj, nejlépe Nový Jičín…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojky, nemám dodělanou střední školu a chtěla bych si nějakou dodělat dálkově…lze to vůbec někde? Moravskoslezský kraj, nejlépe Nový Jičín…
Ahoj, jde to, měla jsem to tak v posledním ročníku. Vím jen o školách v Praze, v moravskoslezském kraji bohužel ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ale když budeš hledat a ptát se, určitě najdeš. Je plno škol, které umožňují dálkové studium ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit