Dálkové studium VŠ - Opava, Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3234
7.8.12 19:03
@Soira píše:
@Michaela23 já se letos chystám, ale praxi..ošulím, dme si razítka dle známých ostatně jako všude

no nevím jestli se ti to povede, protože ty si určíš pouze nemocnici, ale oddělení určuje škola a přidělí ti mentora. jdeš na sestru? já jsem na porodní, ale protože mám gympl tak tu praxi radši odchodím poctivě, abych se něco naučila :mrgreen: a navíc mě to i baví, akorát to ranní vstávání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
7.8.12 19:14

@Michaela23 já jsem sestra má zdrávku vyšší odborné v intenzivní medicíně a 9 let praxe NCH JIP a záchranka takže u mě je to jen ten papír a věř že nebudu muset vkročit na praxi ani jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
7.8.12 19:16
@Soira píše:
@Michaela23 já jsem sestra má zdrávku vyšší odborné v intenzivní medicíně a 9 let praxe NCH JIP a záchranka takže u mě je to jen ten papír a věř že nebudu muset vkročit na praxi ani jednou

tak to pak jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
7.8.12 19:19

@Michaela23 a vstávání na to si zvykneš… časem praxe je super, ale pokud kápneš na blého mentora a že jich je… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
7.8.12 19:24
@Soira píše:
@Michaela23 a vstávání na to si zvykneš… časem praxe je super, ale pokud kápneš na blého mentora a že jich je… :roll:

tak zatím ťukám, že všichni super, vlastně jsem byla na odděleních, kde mentoři ani nebyli, takže mě měla na starost staniční a ta mě vždycky k někomu přiřadila a v pohodě. zrovna mám před sebou poslední 4 dny praxe na příjmové ambulanci gyn.-por. ve Vítkovicích a paráda :dance: ani se mi odtamtud nebude chtít :mrgreen: kde pracuješ ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
7.8.12 19:33

@Michaela23 já 8 let neurochira JIP a nyní rok záchranka - jezdím sesterskou, lékařskou jako dohoda a na hlaní jsme na operačním středisku jako dispečerka záchranky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
7.8.12 19:35

A co že ses rozhodla jít znova do školy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
7.8.12 19:52

Jen titul, papír, na vedoucí pozici a následně možná magisterské intenzivní medicína a anesteziologie…mít ten TOP v oboru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
8.8.12 15:36
@Soira píše:
Jen titul, papír, na vedoucí pozici a následně možná magisterské intenzivní medicína a anesteziologie…mít ten TOP v oboru

tak to jo, držím palce ať to výjde a daří se ti ve studiu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
8.8.12 21:38

@Michaela23 děkuju tobě přeji také úspěšné studium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie