Dálkové studium VŠ při mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15005
23.6.21 19:59
@Anonymní píše:
Holky oživuji s dotazem. Jsem teď od února na MD a na rodičáku budu do 4/2024. Mám doma teď prvňáčka a dvouměsíční miminko. Už dlouhou dobu ve mě hlodá pocit, že bych nechtěla skončit jen s maturitou a chtěla bych něco dál studovat. Mám maturitu (před 15ti lety) z odborné střední, před mateřskou jsem několik let pracovala jako administrativní pracovník.Upřímně, chci jen titul, nějakou představu o škole vůbec nemám. Jsem z Královéhradeckého kraje a chtěla bych nějakou vyšší/vysokou pouze tady a samozřejmě pouze dálkově - tedy fakt tam jezdit minimálně, ne každý týden. Teoreticky bych měla teď rok do podání přihlášky. Poradí někdo, co studovat a jak je to dálkové studium náročné a zda se to dá zvládnout. Obor je mi úplně lhostejný, chci jen titul. Po RD se budu normálně vracet na své místo.
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
23.6.21 20:45

Nechápu představu o jednoduchosti studia. Byť mám humanitní obor, pro některé by to byla malina, tak já trpím,…dvě děti, teď už práce, začala jsem na mateřské. Píše se hodně seminarnich prací, pořád něco čtu nebo se učim. Je mi 42 let a jde to sakra těžko. Měla bych už makat na BP. Na konci prázdnin povinný jazyk. Bez podpory manžela a mamky bych to nedala. Pokud to chceš jen pro nějaký titul, tak jaká je tvá motivace? To musíš vědět ty, co znáš a nebudeš se muset učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
23.6.21 21:34

@Trojlístek Souhlas, zakladatelka si to představuje jak Hurvajz válku. Studium humanitního oboru na veřejné univerzitě je sakra těžké. Jen pro titul, bez vidiny, že bych mohla v oboru pracovat, bych to fakt nedělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
24.6.21 08:47

@Shelll
Ahoj, když měl malý 4 týdny tak jsem dokončovala 2. rok bakaláře speciální pedagogiky - vychovatelstvi. Když měl malý rok, tak jsem dělala státnice. Hlídal muž a tchýně.
Teď je synovi 5 a půl a hlasim se od září na všeobecnou zdravotní sestru - tříletý bakalář, bude to asi vetsi ficak ale tak co už babičky, dědečkové, mužo snad pomůžou ;-)
Učila jsem se pokaždé když malý spal, někdo s ním byl venku, v noci… Teď se budu učit asi jen v noci, nebo když malý bude ve školce… Do toho ještě pracuji v nemocnici na směny, takže celkem hukot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze