Další pes před narozením dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
14.2.12 15:06

podari, urcite jo. ja mam zlatyho retrivra a verim ji bezmezne…je ji pres 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
14.2.12 17:30
Izz píše:
To je boží pes!! Co je to?
Já jsem na ty PP psy trochu zanevřela…máme teď 13letýho sprsklýho psa a je zdravej…s bejvalym jsme si koupili labradora s PP a zjistili mu dysplazii 4/4…tak jsem si řekla, že je to fakt asi jedno.

Děkuji moc jsou to BRIARDI,je to francouzký pastevecký pes a pro rodinu a děti jako stvořený jsou to neskuteční mazlové :palec: i když jejich velkost lidi odrazuje a bojí se jich..no chápu..když před váma začne 45kg pes hopsat a skákat že si chce hrát tak hodně lidi se bojí co máme zkusšenosti a utíká…a ten pes jsi myslí že ten daný se chce honit a utíká taky-za ním..a jsou moooc rychlý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
14.2.12 17:31
girlie sage píše:
To je nadherna rasa :* jsou krasni

Děkuji moc jsou to naše mimina…teda prozatím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
14.2.12 17:48
Izz píše:
My máme zahradu u chalupy (500m od nás)…takže jaro, léto tráví stejně náš hafan dopoledne a kus odpoledne na zahradě…a s mimčem tam budu taky…rejpat se v zemi a tak…
Teď bydlíme v přízemí…ven to máme dva schody…

tak za těchto podminek bych asi taky nevahala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
15.2.12 08:51

Ahoj, už jsem nečetla všechny reakce, jen bych chtěla ještě dodat, že starší fena si se štěnětem moc nehraje, spíš ji srovná do latě. Ale vipetice to respektuje, to jen proto, že to tak být nemusí, že je to plus na hraní pro staršího psa. Spíš myslím, že ne. Jde jen o to, aby se psi respektovali, ale to záleží na páníčkovi.

Jo, a naše děti nejsou vůbec na nic alergický. Vyrůstaly v chlupech a mezi psími miskami a jsou zdravé jako řípy. A to se kolikrát známí chytali za hlavu, že není naleštěná podlaha, chudáci děti. A jejich děti mají alergie z přemíry čistoty, naše ne. (nemyslete si, že nemám ráda uklizeno, jen jsem chtěla taky tohle zmínit :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
16.2.12 14:49
Ahoj anna ;)
Chtěla jsem se tě zeptat..psala jsi že děti vyrostli mezi hafanama a v pohodě..to jste měli pejsky doma nebo jak byli v styku s nima?Ja mám strach že když budeme mít mimčo tak když se bude mimi tahat po zemi a u něj chodit pes co lítá po zahradě a pak je vevnitř takže aby se nenakazilo něčím..díky moc za radu :palec:
annaaaaa píše:
Ahoj, už jsem nečetla všechny reakce, jen bych chtěla ještě dodat, že starší fena si se štěnětem moc nehraje, spíš ji srovná do latě. Ale vipetice to respektuje, to jen proto, že to tak být nemusí, že je to plus na hraní pro staršího psa. Spíš myslím, že ne. Jde jen o to, aby se psi respektovali, ale to záleží na páníčkovi.Jo, a naše děti nejsou vůbec na nic alergický. Vyrůstaly v chlupech a mezi psími miskami a jsou zdravé jako řípy. A to se kolikrát známí chytali za hlavu, že není naleštěná podlaha, chudáci děti. A jejich děti mají alergie z přemíry čistoty, naše ne. (nemyslete si, že nemám ráda uklizeno, jen jsem chtěla taky tohle zmínit :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
16.2.12 15:50

Tak holky, jedem se na něj teď podívat…tak jsem zvědavá :)

• Citovat
  • Upravit
6256
16.2.12 16:41

Tak dej vedet co a jak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
16.2.12 19:34

NO! Takže u mě je to 50:50 a nechávám to na přítelovi. Pes je 7 měsíční divokej né moc vychovanej labrador. Přítel se těší na tu výchovu. Už se viděli i s našim hafanem…no mladej po něm skákal, dokud na něj nás nevyštěkl..pak se jakžtakž sklidnil. No skáče, štípá zubama…hned jak jsme tam vešli, čapl moje brejle do tlamy a nechtěl je pustit…no ale přežily to. Poslouchá je jen díky žrádlu, cpou do něj dobroty. To u nás nemá šanci a prvních pár týdnů u nás bude mít teda krušnejch…zítra ráno jim budem volat. A vezmem si ho jen pokud nám ho dají zadara.

• Citovat
  • Upravit
215
16.2.12 19:48
Izz píše:
NO! Takže u mě je to 50:50 a nechávám to na přítelovi. Pes je 7 měsíční divokej né moc vychovanej labrador. Přítel se těší na tu výchovu. Už se viděli i s našim hafanem…no mladej po něm skákal, dokud na něj nás nevyštěkl..pak se jakžtakž sklidnil. No skáče, štípá zubama…hned jak jsme tam vešli, čapl moje brejle do tlamy a nechtěl je pustit…no ale přežily to. Poslouchá je jen díky žrádlu, cpou do něj dobroty. To u nás nemá šanci a prvních pár týdnů u nás bude mít teda krušnejch…zítra ráno jim budem volat. A vezmem si ho jen pokud nám ho dají zadara.

Nejdřív jsem si myslela, že už jsi rozhodnutá a vezmeš si ho. Teď píšeš, že jen zadara, tak to asi myslíš ironicky, že ho nechceš? Rozhodni se, jak to cítíš. Ptáš se na názor. Já se ztotožňuji s názorem, že druhého psa k prvnímu je určitě super pořídit, protože psi jsou tvorové smečkoví a milují společnost a ve dvou budou mít určitě pestřejší i veselej.život. Nicméně mělo by se postupovat tak, že toho druhého si pořídíš, když první bude ještě silný, zdravý, veselý, nemrzutý jedinec na vrcholu sil. Pokud k prvnímu staršímu dědečkovi pořídíš štěně, ten první to těžce nese, protože pochopí, že je to takový náhradník za něj, až odejde. Nevím, kolik se to plemeno co máš průměrně dožívá, tak nechci tvrdit, že je to už stařík :) . Navíc mlaďoch je akční, chce si hrát a „dědeček“ potřebuje víc klidu a odpočinku atd. Jak říkám, udělej to, jak cítíš. Navíc bych doporučovala (hlavně, ale nejen k dětem) psa s průkazem původu. Máš totiž jistý nejen vzhled psa (že plemeno vypadá, jak má, ale také povahu - na to se zapomíná; prostě např. agresivní nebo bázlivý pes nejde do chovu). To jsem zvědavá, jak se rozhodneš, podmínky máš, podle toho co píšeš, dobré. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
16.2.12 20:08

Tak ten náš dědula je fakt zdravej, plnej sil…jen prostě nelítá venku tak jako roční pes…to je, myslim, normální. Dneska jsme je seznámili a pobíhal. Pokud se zastavim, tak stojí vedle mě a kouká…dneska byl daleko s tamtim psem, běhali, přečůravali se. Je to labrador, 7 měsíců, oba rodiče labradoři…

A to zadara jsem myslela naprosto vážně. Oni psa maj, nezvládaj to časově, tak chtěj, aby mu bylo jinde líp. My si ho vezmeme jedině, pokud nám ho nechaj. Za peníze ho nechceme…to si můžem najít jinýho. Tak to bylo myšleno.

• Citovat
  • Upravit
215
16.2.12 20:16

Asi bych se fakt rozhodovala podle intuice. Miluji psy a o druhém časem taky uvažuji. Přemýšlím taky o tom, jak se nám bude třeba cestovat se dvěma psy a rodinkou a tak. A taky jenoho nám snáz někdo pohlídá než dva. Uvidíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
16.2.12 21:11

No právě :) Máme krátkou fabii :) Jak tam narvat dva velký psy a děti? :) Budem jezdit na střídatčku…jednou s dětma, pak zas se psama…no nechám to na příteli. Já jsem takovej pesimista…když jde do tuhýho, většinou couvnu, mám obavy, i když třeba zbytečný…ale on zas chce slyšet, jak si to představuju já.
Tak zítra ráno jim bude volat, uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
6256
16.2.12 21:51

Tak ja si myslim, ze pokud si sednou tak starsimu psovi muze stene prodlouzit zivot. Videla jsem to nekolikrat jak starsi pes jaksi omladnul, ale asi zalezi..
Ja jsem asi spis proti labradorum…spatna zkusenost a poznamenala me na zivot. Byla tak hyperaktivni, ze mi v jejich 7mi letech vyrazila predni zub :!
Pokud se rozhodnete ho vzit tak ta prevychova bude asi zahul

Kratkou fabii?? uff ja mam kombika a uz ted si rikam ze potrebuju trandaka, ale ja jsem v tomhle narocna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.2.12 09:32

Teď jim přítel volal, že si ho nevezmeme…a majitelka se rozbrečela. No já nevim :( Máme strach…dítě, divokej pes, starej pes…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný