Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Izz píše:
Teď jim přítel volal, že si ho nevezmeme…a majitelka se rozbrečela. No já nevimMáme strach…dítě, divokej pes, starej pes…
IZZ
když to cítíš takhle tak asi bych ho nevzala…jestli majitelka brečí nebo ne to jsi myslím že to je vedlejší,přeci nebudete pořizovat divokého psa kvůli tomu že se ějaká cizi ženská rozbrečí..
Asi takhle-co jsi cítila když jsi toho psa viděla a jaký jsi měla z něj dojem?Třeba já když jsem viděla tú naši prďolku hned jsem se do ní zamilovala a vždy když sme se byli na ní podívat tak jsem přesně vědela která to je(i když jich tam bylo 9)-fakt když tohle cítíš tak jednoznačně ano…jinak asi bych nebrala nevím já to cítila takhle… ![]()
Souhlasim s Gabikou, pokud to tak citis tak si ho neberte. Zbytecne by ses stresovala. Nemuzes se ohlizet na majitelku
Já cítila to, že mě furt ohryzával a majitelka ho furt držela, aby k nám nemohl, protože je divokej…přítel byl hned pro, líbil se mu, s naším psem si rozuměli, myslela jsem, že je jasno…ráno jsem se vzbudila s tim, že to bude zas chlupů a ta výchova že bude peklo…ale přítel tvrdil, že si na to troufá…
pak mi najednou napsal, že má strach, jak to zvládne náš pes a že si novýho pořídíme, až bude miminko.....tak jsem mu napsala, že to už si pak 100% žádnýho nepořídíme…
Chtěli jsme to zkusit 14 dní…teď nevim, jak to teda bude.
Izz píše:
Tak změna…vezmeme si ho
Jo první dítě takže těžká nevědomost ![]()
Ale co, zvládli jsme horší věci…začínám se těšit. Přítel psal, že na něj celej den myslí…prej jako na našeho psa a že vůbec neví. Oni by ho dali do útulku. Víme, že by se tam dlouho neohřál. Ale chceme ho my ![]()
Pak sem budu psát, že nespíme, všechno zničený…no už to vidim. Nácvik na děti. Nevim, jak se budeme přemisťovat autem…to bude legrace ![]()
Přesně tak…nic jinýho nezbyde, než se s tim poprat a zvládnout to
Začínám se těšit.
No, tak je vidět, že jste rozhodnutí, tak hurá do toho! Do narození dítka je ještě pár měsíců, tak můžeš zatím pracovat na výchově nevychovanečka
. A až přijde mimi, tak psi budou parťáci a nebudou třeba tolik žárlit na nového „vetřelce“. Tak hodně sil a piš jak to jde. ![]()
Byla a jsem ve stejné situaci, jen s tím rozdílem, že naše fenka byla nemocná a tak nám bylo doporučeno pořídit si štěně. Ale doma jsme měli 3 měsíční miminko. Vůbec ale vůbec bych to nikomu nedoporučovala. Dvě mládata doma je opravdu náročné kor když každé potřebovalo uplně něco jiného, jinou péči. Ted je to krapet lepší, ale rozhodně se nevyhneš „dělení“ se o hračky jak psí tak dětské, a to nepočítám ty zničené psím miminem…a že jich je.
. Myslím, že je někdy náročnější starat se o psa než o mimi. Ke všemu to štěně si chtělo hrát, a otravovalo tu starší , která si hrát nechtěla a tak mi to vůči ní přišlo líto a nefér. Zvaž to, ale já bych to podruhé nedělala. Ted už z mé situace není cesta ven. I kámoška si pořídila štěnátko k miminku a ted si mlátí hlavou o zed. Přeju hodně štěstí při rozhodování.
Dnes nám ho dovezou…je to štěně sedm měsíců…až se narodí dítě, bude mu 14měsíců…jak jsem psala, podmínky jsou snad dobrý…dám vědět večer i s fotkou
Izz píše:
Tak ho máme domaJedním slovem HUSTÝ!!!
Jo?
Tak to trochu rozepiš, až uklidíš, co již rozboural nebo rozkousal??
Nebo až vzkřísíš staršího pejska, který padl po honičce
Ne, přeji rychlé, klidné, i když možná trochu veselé sžívání.
Taky me zajima, jestli je tak divokej
a hlavne jaka byla noc
No c byla taková, že jsem s nim spala v pokoji na gauči…jinak by se nevyspal nikdo. Starej pes po pár hodinách tolerance ho zahnal do kouta, stál naproti němu a dost nasraně na něj vrčel. Čekáme, až se servou, že si to aspoň vyřešej. Když ten náš staroch je taaaak trpělivej.
Venku je to jakžtakž v pohodě. Sice neumí základní pojmy, ale nezdrhá a dá se zavolat. Doma něco vždy najde a donese a kouše a kouše. Takže hodně času místa tráví přivázanej na místě, aby si zvykal, kam patří a že tam má být v klidu. Našel si tu místo pod stolkem a tam frajeří, cení zuby a hryže…takže bohužel už dostal docela čočku od přítele…
Docela dost se děsim zítřku, až půjdem do práce.