Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Izz je krasnej. Snad se rychle srovna. Hlavne aby jste to nemeli jak kulnicku na drivi az prijdete z prace
No holky, máme problém s tim, že jakmile něco vezme a nesmí to mít…tak zaleze pod stolek a pod nim vrčí a snaží se kousnout…to vidim jako problém a nevim, jestli to je tim, že si ještě zvyká nebo je prostě agresivní.
Jestli je nevychovany jako ze pise, ze je tak vas urcite bude zkouset. To vis, ze v minule domactnosti to byl nadsamec a u vas to zkusi taky. Jeste bych ho jako agresivniho neodepisovala
Tak z agresora se stal homosexuálním erotomanem…dnes se do sebe zamilovali a celej den se střídali v tom, kdo bude nahoře a kdo dole…fakt několik hodin…doma jsme jim to zatrhli a ted jsou každej v jiný místnosti…když na sebe viděj, tak hrozně naříkaj…jsem zvědavá na noc
Jinak dělá pokroky
jezis
tohle bude jeste zajimavy. Jsou alespon utahany z tech sexualnich hratek??
Izz píše:
Tak z agresora se stal homosexuálním erotomanem…dnes se do sebe zamilovali a celej den se střídali v tom, kdo bude nahoře a kdo dole…fakt několik hodin…doma jsme jim to zatrhli a ted jsou každej v jiný místnosti…když na sebe viděj, tak hrozně naříkaj…jsem zvědavá na nocJinak dělá pokroky
Jo, to oni dělávají. Ale celý den? Asi se budou mít rádi. Jinak k tomu vrčení, to by si neměl dovolit, měl by vždy každou takovou epizodu vyhrát pán, i za cenu plácnutí nebo tak. On asi bojuje o postavení ve smečce a chce být na prvním místě.
Tak ať to zvládáte láskyplně dál. ![]()
To nejsou sexuální hrátky, i když to tak může vypadat. Druhý den si dokazují dominanci, tzv. se přeměřují, který bude z těch dvou " ten hlavní " a který bude podřízený. Tomu podřízenému ve smečce je lépe, jelikož nemusí nic řešit. Dva psy už jsou smečka, jeden strhne druhého k dobrému i k tomu horšímu. Např. mně by jedna fena ( jakákoliv )za zajícem sama neutekla, dá se v pohodě odvolat, ale jakmile jsou dvě a vyběhne jedna, okamžitě strhne s sebou i druhou. Kdyby se dostala do pranice jedna, druhá se přidá a rvou se všicííí. Tvoji psi dnes pochopili, že tam ten druhý není jen na návštěvě, že spolu budou muset zřejmě žít, tak si mezi sebou utváří postavení - není to erotika. Musí toto mít mezi sebou jasně vyřešené a oni to oba dobře vědí. Vy je musíte pouze usměrnit, kdyby to přecházelo meze.
asi tak já na ty s PP taky nemam zase az tak dobry nazor meli jsme stene staforda celkem drahy s PP a umrelo nam po mesici
pak mam ovcaka z karanteny bez PP a je naprosto zdrava odolna
mamka od pritele ma retrivra s PP a mel taky ty klouby operace za 36tis
to se hold vyplatí
jinak psa pokud mate pozemek bych si urcite poridila jeden nebo dva to uz je asi jedno
ja mam dva psi dve kocky ..
i kdyz sem ted tehotna ..vyslechla sem si plno řečí typu dej zvirata pryc jak to budes zvládat atd
nikdy bych je pryc nedala a klidne bych si jeste nový přírustek do ZOO pořídila ![]()
Tak holky…všechno je jinak.
Ještě k těm hrátkám…myslím, že jsme pochopili, o co jim jde…hráli si tak, že ten novej měl neustále hlavu pod naším, lehal si, náš měl neustále navrch…opravdu to trvalo několik hodin a nechtěli si dát pokoj, i když byli hotový..
ale večer jsme je venčili zvlášť, protože jsme chtěli, aby se zklidnili…no a ten novej běžel ke dveřím, já ho chtěla chytit a odtáhnout na místo…protože na zavolání nereaguje…
No a vystartoval po mě takovym způsobem, že jsem se skoro počůrala strachy…jsem těhotná a fakt se bojim…takže zvítězil piškot, díky kterýmu se vrátil tam, kam měl…je na to zvyklej odmalička
Na přítele taky vyjel několikrát…a nedal si říct, i když dostal…dnes voláme majitelům, že si ho nemůžeme nechat…tohohle psa s miminkem nenechám…měla jsem dřív labradora a zuby si nedovolil nikdy vycenit…
Jo vzali si ho. byli se u nás ještě jednou podívat…psi si pohráli. Vypadali, že jsou rádi, že je zpět a že se pokusej udělat maximum pro to, aby u nich zůstal…ale ta výchova je tragická ![]()
tak…