Další pes před narozením dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Izz
19.2.12 12:18

tak…

• Citovat
  • Upravit
6256
19.2.12 13:08

Izz je krasnej. Snad se rychle srovna. Hlavne aby jste to nemeli jak kulnicku na drivi az prijdete z prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
19.2.12 13:40

No holky, máme problém s tim, že jakmile něco vezme a nesmí to mít…tak zaleze pod stolek a pod nim vrčí a snaží se kousnout…to vidim jako problém a nevim, jestli to je tim, že si ještě zvyká nebo je prostě agresivní.

• Citovat
  • Upravit
6256
19.2.12 14:04

Jestli je nevychovany jako ze pise, ze je tak vas urcite bude zkouset. To vis, ze v minule domactnosti to byl nadsamec a u vas to zkusi taky. Jeste bych ho jako agresivniho neodepisovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
19.2.12 20:41

Tak z agresora se stal homosexuálním erotomanem…dnes se do sebe zamilovali a celej den se střídali v tom, kdo bude nahoře a kdo dole…fakt několik hodin…doma jsme jim to zatrhli a ted jsou každej v jiný místnosti…když na sebe viděj, tak hrozně naříkaj…jsem zvědavá na noc

Jinak dělá pokroky

• Citovat
  • Upravit
6256
19.2.12 20:48

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jezis 8o :mrgreen: tohle bude jeste zajimavy. Jsou alespon utahany z tech sexualnich hratek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.2.12 21:30
Izz píše:
Tak z agresora se stal homosexuálním erotomanem…dnes se do sebe zamilovali a celej den se střídali v tom, kdo bude nahoře a kdo dole…fakt několik hodin…doma jsme jim to zatrhli a ted jsou každej v jiný místnosti…když na sebe viděj, tak hrozně naříkaj…jsem zvědavá na nocJinak dělá pokroky

Jo, to oni dělávají. Ale celý den? Asi se budou mít rádi. Jinak k tomu vrčení, to by si neměl dovolit, měl by vždy každou takovou epizodu vyhrát pán, i za cenu plácnutí nebo tak. On asi bojuje o postavení ve smečce a chce být na prvním místě.
Tak ať to zvládáte láskyplně dál. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
19.2.12 21:33

To nejsou sexuální hrátky, i když to tak může vypadat. Druhý den si dokazují dominanci, tzv. se přeměřují, který bude z těch dvou " ten hlavní " a který bude podřízený. Tomu podřízenému ve smečce je lépe, jelikož nemusí nic řešit. Dva psy už jsou smečka, jeden strhne druhého k dobrému i k tomu horšímu. Např. mně by jedna fena ( jakákoliv )za zajícem sama neutekla, dá se v pohodě odvolat, ale jakmile jsou dvě a vyběhne jedna, okamžitě strhne s sebou i druhou. Kdyby se dostala do pranice jedna, druhá se přidá a rvou se všicííí. Tvoji psi dnes pochopili, že tam ten druhý není jen na návštěvě, že spolu budou muset zřejmě žít, tak si mezi sebou utváří postavení - není to erotika. Musí toto mít mezi sebou jasně vyřešené a oni to oba dobře vědí. Vy je musíte pouze usměrnit, kdyby to přecházelo meze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.2.12 23:59

asi tak já na ty s PP taky nemam zase az tak dobry nazor meli jsme stene staforda celkem drahy s PP a umrelo nam po mesici :nevim: pak mam ovcaka z karanteny bez PP a je naprosto zdrava odolna :lol: mamka od pritele ma retrivra s PP a mel taky ty klouby operace za 36tis :potlesk: to se hold vyplatí :dance: jinak psa pokud mate pozemek bych si urcite poridila jeden nebo dva to uz je asi jedno :srdce: ja mam dva psi dve kocky .. :pankac: i kdyz sem ted tehotna ..vyslechla sem si plno řečí typu dej zvirata pryc jak to budes zvládat atd :D nikdy bych je pryc nedala a klidne bych si jeste nový přírustek do ZOO pořídila :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
20.2.12 07:51

Tak holky…všechno je jinak.
Ještě k těm hrátkám…myslím, že jsme pochopili, o co jim jde…hráli si tak, že ten novej měl neustále hlavu pod naším, lehal si, náš měl neustále navrch…opravdu to trvalo několik hodin a nechtěli si dát pokoj, i když byli hotový..

ale večer jsme je venčili zvlášť, protože jsme chtěli, aby se zklidnili…no a ten novej běžel ke dveřím, já ho chtěla chytit a odtáhnout na místo…protože na zavolání nereaguje…
No a vystartoval po mě takovym způsobem, že jsem se skoro počůrala strachy…jsem těhotná a fakt se bojim…takže zvítězil piškot, díky kterýmu se vrátil tam, kam měl…je na to zvyklej odmalička

Na přítele taky vyjel několikrát…a nedal si říct, i když dostal…dnes voláme majitelům, že si ho nemůžeme nechat…tohohle psa s miminkem nenechám…měla jsem dřív labradora a zuby si nedovolil nikdy vycenit…

• Citovat
  • Upravit
690
22.2.12 08:18

Tak jak to nakonec dopadlo ? Vzala si ho majitelka zpátky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
22.2.12 08:25

Jo vzali si ho. byli se u nás ještě jednou podívat…psi si pohráli. Vypadali, že jsou rádi, že je zpět a že se pokusej udělat maximum pro to, aby u nich zůstal…ale ta výchova je tragická :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6256
22.2.12 10:03

Takže nakonec ho nedaji do utulku? To je dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat