Ahojte ????
Chci se pozeptat zda-li si někdo bude či podává Daně sám? A pokud ano jak
se to dělá? Popřípadě nějakou účetní mi doporučit a kolik to tak
stojí? Co vše musím doložit atd?
zaměstnavatel mi to nechce udělat tak musím
holt sama
děkuji
Daně 2019
@Anonymní píše:
Ahojte ????
Chci se pozeptat zda-li si někdo bude či podává Daně sám? A pokud ano jak se to dělá? Popřípadě nějakou účetní mi doporučit a kolik to tak stojí? Co vše musím doložit atd?![]()
![]()
zaměstnavatel mi to nechce udělat tak musím holt sama
děkuji
Klidně pošli sz, pomůžu
@Anonymní píše:
Ahojte ????
Chci se pozeptat zda-li si někdo bude či podává Daně sám? A pokud ano jak se to dělá? Popřípadě nějakou účetní mi doporučit a kolik to tak stojí? Co vše musím doložit atd?![]()
![]()
zaměstnavatel mi to nechce udělat tak musím holt sama
děkuji
taky připadně pomůžu. Napiš SZ.
@Zuziky píše:
Klidně pošli sz, pomůžu
Nechápu proč mi to tam naskočili jako anonymně
Holky, co tomu rozumíte od ledna 2018 jsem pobirala PPM a pak od srpna
RP. Musím si podávat daňové přiznání?
mělo by to vůbec smysl?
@Terka14 a vybírala sis mezi MD a RD dovolenou? PPM ani RP nejsou předmětem daně. Pokud sis dovolenou vybirala, tak by ti ale mel udelat zuctovani dane zamestnavatel.
@janickaIII ne nevybirala. Já měla smlouvu na dobu určitou. Takže už jsem neměla jakou dovolenou čerpat.
@Terka14 a kdy ti smlouva koncila? Pokud sis dovolenou nevybirala, tak DP podavat nemusis.
V říjnu 2017.pak jsem byla na nemocenské a od prosince na mateřské a od srpna pak na rodicaku. @janickaIII
@janickaIII tak moc
děkuji za radu. Jsem ráda, že nemusím podávat asi bych to neuměla
Loni mi to ještě vyplnila účetní z práce,
ale letos už bych musela sama.
@janickaIII píše:
@Terka14 a kdy ti smlouva koncila? Pokud sis dovolenou nevybirala, tak DP podavat nemusis.
Tak povinnost podat přiznání snad nezávisí na tom, jestli si vybíralala
dovo.
@Terka14 a k ukončení
pracovního poměru nebyla žádná dovolená proplacená?
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.