Daně a bankrot

Anonymní
23.1.22 22:35

Daně a bankrot

Dobrý den mám takový dotaz za 3tydny jdu za advokátem a podám si insolvenci protože jsem ve finanční tísni a ten celý proces prý trvá 3-4mesice. Takže když to podám v únoru tak do 3mesicu by měli odpověď a chci vědět zda může insolvence vzít i daně a 13.plat co by mi přišel v dubnu. Jestli by to stihli mi to vzít když to podám v únoru tu insolvenci. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20874
24.1.22 05:18

Musíš dokládat veškeré příjmy, což výše napsané je. Pokud ti zůstanou tyto letos, tak příští roky určitě ne. Je možný, že to stihnou vyřídit a potom o to určitě přijdeš. Ale s tím musíš počítat, když jdeš do insolvence a chceš „okrást“ věřitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.22 19:51
@Cenarius píše:
Musíš dokládat veškeré příjmy, což výše napsané je. Pokud ti zůstanou tyto letos, tak příští roky určitě ne. Je možný, že to stihnou vyřídit a potom o to určitě přijdeš. Ale s tím musíš počítat, když jdeš do insolvence a chceš „okrást“ věřitele.

Nikoho okrádát nechci. A ještě zeptám když mám paušál zruší se mi to vše kvůli té insolvenci?

• Citovat
  • Upravit
20874
26.1.22 09:23

Paušál čeho? Na čem? Jinak tohle záleží na konkrétních firmách. Zeptej se u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.22 20:57

@Cenarius
O2 paušál v mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.22 07:27

Chci se zeptat dnes jdu podat návrh na oddlužení a příští měsíc beru daně. Seberou mi příští měsíc daně když budu něco jak pod ochranou a exekuce na mě už nemůže?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.22 07:28

@Cenarius prosím nevíte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody