Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Musíš dokládat veškeré příjmy, což výše napsané je. Pokud ti zůstanou tyto letos, tak příští roky určitě ne. Je možný, že to stihnou vyřídit a potom o to určitě přijdeš. Ale s tím musíš počítat, když jdeš do insolvence a chceš „okrást“ věřitele.
@Cenarius píše:
Musíš dokládat veškeré příjmy, což výše napsané je. Pokud ti zůstanou tyto letos, tak příští roky určitě ne. Je možný, že to stihnou vyřídit a potom o to určitě přijdeš. Ale s tím musíš počítat, když jdeš do insolvence a chceš „okrást“ věřitele.
Nikoho okrádát nechci. A ještě zeptám když mám paušál zruší se mi to vše kvůli té insolvenci?
Paušál čeho? Na čem? Jinak tohle záleží na konkrétních firmách. Zeptej se u nich.
Chci se zeptat dnes jdu podat návrh na oddlužení a příští měsíc beru daně. Seberou mi příští měsíc daně když budu něco jak pod ochranou a exekuce na mě už nemůže?
Dobrý den mám takový dotaz za 3tydny jdu za advokátem a podám si insolvenci protože jsem ve finanční tísni a ten celý proces prý trvá 3-4mesice. Takže když to podám v únoru tak do 3mesicu by měli odpověď a chci vědět zda může insolvence vzít i daně a 13.plat co by mi přišel v dubnu. Jestli by to stihli mi to vzít když to podám v únoru tu insolvenci. Děkuji