Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,
chci se zeptat, naše snažení o mimčo už nějakou chvilku trvá, ale bohužel se nedaří. Přítel má jen zamražené vzorky, ale pravděpodobně né moc v dobré kvalité, protože i přes všechny testy jsem já naprosto v pořádku a tak chyba padá už jen na spermie, tak jsme se rozhodli pro dárce spermii. Řeší nebo řešil někdo něco podobného? Jak třeba poznám jestli je to čistě bílá pleť nebo rom? Když tam píšou jen kavkazská rasa? Když už se do toho pouštíme, chceme, aby to bylo co nejvíce podobné příteli aspon v tom v cem to jde. nebo třeba kdo je dárce? Prostě se bojím, že to dítě bude od člověka, který si tam šel jen vydělat a nemusí bejt povahově a tak,,normální". Nevím vůbec jak mám vybírat. Napíšete mi zkušenosti jestli jste někdo řešil něco podobného? Miminko samozřejmě chceme, jen je tu stále dost otázek a žádná zkušenost ani odpoved.
Děkuji
omlouvám se za anonymitu, ale chodí sem hodně známých a zatím nehceme, aby to někdo věděl. Děkuji
Tak snad víš, kde je Kavkaz, ne? Rozhodn si nepředstavuj, že dárci spermií jsou vysocí blonďáci sportovní postavy z Yale. Většina to dělá pro peníze.
No, právě, že to berou jako výdělek různý socky a tak. Jako třeba kavkazané co tu otročej na stavbách za pár šupů a pak si ještě odskočej darovat spermie, aby zbylo taky na vodku, protože peníze posílaj domů rodině např.
Kavkazska znamena beloch. Neni uvedene treba vzdelani a vyska, barva oci?
@Russet Kavkazska rasa muze byt i Cech jak poleno… je to jine oznaceni europoidni rasy.
Tak je to privydelek… znam jednoho pohledneho, sportovniho, vysokoskolaka co chodival darovat.
Ale take bych myslela, ze tech udaju je tam vice…
@Simmcaa
Jo to uvedene je, jen se v tom asi poradne neorientuji. Mas tam primo tabulku kam si zadas vysku, vahu, barvu oci, vlasu, typ vlasu, krevni skupinu. Jen jsem nad tou pleti asi premyslela vice, nez bych mela. Je to cele takove zvlastni a nove. 🤷♀️
@Maggdallena píše:
@Russet Kavkazska rasa muze byt i Cech jak poleno… je to jine oznaceni europoidni rasy.Tak je to privydelek… znam jednoho pohledneho, sportovniho, vysokoskolaka co chodival darovat.
Ale take bych myslela, ze tech udaju je tam vice…
A napsala jsem, že to není Evropan? Nás ještě učili europoidní.
@Maggdallena
Jako nam nejde o to, aby to byl nejaky krasavec. Jen, kdyz se zamyslime do hloubky, tak nejaky socialni pripad bych take uplne nechtela. Tak jsem se na to chtela jeste takhle zeptat jestli se v tom nekdo neorientuje trochu lepe nez ja. ![]()
Záleží, jak k tomu přistupuje to centrum. Jestli dělají psychologický rozhovor poctivě a neberou každého. A jestli přiřazují pečlivě, nebo rozdávají jednoho dárce všem, přičemž zároveň tvrdí, že pro vás mají „přesně váš typ“… Ty si vybíráš z katalogu spermabanky? ![]()
Jinak jestli jste světlé typy, tak bych se Roma nebála, ti jsou spíš pro cizince z jihu třeba. Ukrajince vám teoreticky dát můžou, ale s dárcovstvím cizinců je to trochu složitější a spíš to bude normálně Čech. Vyberte si i podle vzdělání, někde uvádí i zájmy, a bude to dobré. ![]()
@Litta píše:
Záleží, jak k tomu přistupuje to centrum. Jestli dělají psychologický rozhovor poctivě a neberou každého. A jestli přiřazují pečlivě, nebo rozdávají jednoho dárce všem, přičemž zároveň tvrdí, že pro vás mají „přesně váš typ“… Ty si vybíráš z katalogu spermabanky?
Ano z katalogu spermabanky.
Jako pisou, ze se musi podrobit nejakym testum, pak dat krev i moc a tak.
@Anonymní píše:
Ano z katalogu spermabanky.
Jako pisou, ze se musi podrobit nejakym testum, pak dat krev i moc a tak.
Je tam psychologický pohovor, základní genetika, krevní skupina, sexuálně přenosné choroby,… Velká spousta neprojde už vstupním spermiogramem, tím se přece jen z velké části i vytřídí ti silnější kuřáci a alkoholici.
Ahoj,
chci se zeptat, naše snažení o mimčo už nějakou chvilku trvá, ale bohužel se nedaří. Přítel má jen zamražené vzorky, ale pravděpodobně né moc v dobré kvalité, protože i přes všechny testy jsem já naprosto v pořádku a tak chyba padá už jen na spermie, tak jsme se rozhodli pro dárce spermii. Řeší nebo řešil někdo něco podobného? Jak třeba poznám jestli je to čistě bílá pleť nebo rom? Když tam píšou jen kavkazská rasa? Když už se do toho pouštíme, chceme, aby to bylo co nejvíce podobné příteli aspon v tom v cem to jde. nebo třeba kdo je dárce? Prostě se bojím, že to dítě bude od člověka, který si tam šel jen vydělat a nemusí bejt povahově a tak,,normální". Nevím vůbec jak mám vybírat. Napíšete mi zkušenosti jestli jste někdo řešil něco podobného? Miminko samozřejmě chceme, jen je tu stále dost otázek a žádná zkušenost ani odpoved.
Děkuji
omlouvám se za anonymitu, ale chodí sem hodně známých a zatím nehceme, aby to někdo věděl. Děkuji