Dárce spermatu otec partnerky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
5.6.21 20:50
@belladonna píše:
Vždyť je to jejich věc, ne? Mně to nepřijde až tak bláznivé, pokud s tím všichni souhlasí.

Tobě nepřijde nechutný cpát do sebe sperma „tchána“?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.6.21 21:18

@Russet taky mi to přijde už naprosto zcestný. Kliniky si mnou ruce a podporují “obchod” s dětmi. Aneb když to nejde normálně, jak to příroda “vymyslela”, pojďme ji očůrat, protože na to máme finance a jsou takový možnosti. Teď vůbec nemluvim o lidech co jsou nemocní, tam je to jasný a je super že jim někdo pomuze. Ale všechny ty náhradní matky u zdravých párů, gayové co si přivezou dítě z USA, než aby teda adoptovali, když už musí mít děti, oplodnovani tchanem aby byl zachován gen…já jsem asi úplně mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
6.6.21 01:23
@Russet píše:
Tobě nepřijde nechutný cpát do sebe sperma „tchána“?!

No, asi úplně stejně, jako cizího chlapa. Tohle by opravdu mělo geny druhé partnerky, věděli by rodinnou anamnesu 😁 zase tak moc mě to nepohorsilo. Největší problém vidím, jak to jednou dítěti říci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.6.21 05:46
@belladonna píše:
No, asi úplně stejně, jako cizího chlapa. Tohle by opravdu mělo geny druhé partnerky, věděli by rodinnou anamnesu 😁 zase tak moc mě to nepohorsilo. Největší problém vidím, jak to jednou dítěti říci.

Je to nenormální. Pro jednu je geneticky cizí, druhá bude mít dítě a zároveň sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.6.21 06:11
@belladonna píše:
No, asi úplně stejně, jako cizího chlapa. Tohle by opravdu mělo geny druhé partnerky, věděli by rodinnou anamnesu 😁 zase tak moc mě to nepohorsilo. Největší problém vidím, jak to jednou dítěti říci.

Z tohoto hlediska je to lepší. Představa, že mě oplodnění tchán, to se mi hroutí svět :mrgreen:

To mi připadá takový jako ze spolu rovnou můžeme hupsnout do postele. :lol:

Je to samozřejmě komplikovaný, dítě jim preju. Jen nevím, jestli to hle je ideální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.6.21 06:14

@Russet jedna bude matka a druhá bude sourozenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
6.6.21 07:04

A ten děda/otec se na tento nápad tváří jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
6.6.21 08:02
@Russet píše:
Je to nenormální. Pro jednu je geneticky cizí, druhá bude mít dítě a zároveň sourozence.

Tak, nenormální to je určitě, ale pokud by všichni souhlasili, nic moc bych proti tomu neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
6.6.21 08:04
@g.sandova píše:
Z tohoto hlediska je to lepší. Představa, že mě oplodnění tchán, to se mi hroutí svět :mrgreen:

To mi připadá takový jako ze spolu rovnou můžeme hupsnout do postele. :lol:

Je to samozřejmě komplikovaný, dítě jim preju. Jen nevím, jestli to hle je ideální :nevim:

Ideální určitě ne. Ale lesbicky pár to má těžké. Nevím, jestli je ideální od nějakého kamaráda, ci za peníze od někoho jiného. Netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.6.21 08:07
@belladonna píše:
Ideální určitě ne. Ale lesbicky pár to má těžké. Nevím, jestli je ideální od nějakého kamaráda, ci za peníze od někoho jiného. Netuším.

Ano, je fakt, ze problematické to může být vždycky.
Aby si pak otec dítě nenarokoval. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
6.6.21 08:08
@g.sandova píše:
Ano, je fakt, ze problematické to může být vždycky.
Aby si pak otec dítě nenarokoval. :mrgreen:

A myslí taky někdo na to dítě a jeho pocity a místo ve společnosti, integritu?

• Citovat
  • Upravit
8288
6.6.21 09:32
@Alriga píše:

Pokud mu to dobře vysvětlí, jestli to jde vůbec, a bude sebevědomé, tak by s tím problémy mít nemuselo. Jestli ne, tak může mít problémy. To je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
6.6.21 09:59

@belladonna jak bys mu to dobře vysvětlila?

Toniku, asi vis ze dvě ženy spolu nemohou mít miminko, tak jsme ti jednou dostaly takový nápad, ze by to šlo přes umělý oplodnění. Mohly jsme vybrat anonymní dárce, ale chtěli jsme alespoň trochu jistotu v rodinné anamneze a tak si představ tu srandu, ze tvůj dědeček je vlastně tvůj tatínek.

V 6 letech to asi nepobere a o par let později mu dojde, ze jedna je vlastně segra (nedivila bych se kdyby se to cele otocilo proti ni a hlavne v pubertě ji přestal poslouchat) a začne mu to cely připadat stejně zvrhly jako nám tady. To bych se na to radši vykaslala a nic mu neřekla.

A taky by mě zajímalo jak se na to ten dědeček divá, pokud to teda už ví. A jak se na to dívá jeho žena, tedy babička? Tý to taky přijde super nápad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
6.6.21 10:08
@SunSan píše:
@belladonna jak bys mu to dobře vysvětlila?

Toniku, asi vis ze dvě ženy spolu nemohou mít miminko, tak jsme ti jednou dostaly takový nápad, ze by to šlo přes umělý oplodnění. Mohly jsme vybrat anonymní dárce, ale chtěli jsme alespoň trochu jistotu v rodinné anamneze a tak si představ tu srandu, ze tvůj dědeček je vlastně tvůj tatínek.

V 6 letech to asi nepobere a o par let později mu dojde, ze jedna je vlastně segra (nedivila bych se kdyby se to cele otocilo proti ni a hlavne v pubertě ji přestal poslouchat) a začne mu to cely připadat stejně zvrhly jako nám tady. To bych se na to radši vykaslala a nic mu neřekla.

A taky by mě zajímalo jak se na to ten dědeček divá, pokud to teda už ví. A jak se na to dívá jeho žena, tedy babička? Tý to taky přijde super nápad?

Si prvně přečti, co píšu. Hned v prvním příspěvku píšu, že bude složité mu to vůbec vysvětlit. Proč bych já měla řešit, jak mu to vysvětlí? Vždyť píšu, že tohle bude právě složité. Na druhou stranu asi ne nemožné. Je to na rodičích. S psychologem klidně. Podle mě od 6ti let si zvykat na tu informaci, by klidně mohlo. A raději bych to řekla, než se někdy děda sám prokence, klidně až bude starý dementní… Ten šok pro dítě by byl obrovský. A už je přeci na nich, kdyby děda nechtěl, tak by je to asi ani nenapadlo to řešit, ne? Tak s tím asi souhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
6.6.21 10:11
@Alriga píše:

V perspektivě absurdity, že jakoby pochází ze dvou matek, je otázka biologického otce IMHO zanedbatelná. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex