Dárce spermatu otec partnerky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8288
7.6.21 22:48
@stinga píše:
já myslím, že hlavní důvod ponechání dělohy je šokovat ostatní a užít si svých 5 minut pomyslné virtuální slávy

Já o jednom viděla dokument a říkal důvod mít v budoucnu děti. Že se mu to bude hodit. A je to prostě pravda, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
7.6.21 22:54
@Matt 02 píše:
Co je na tom chytrého. Jako ať si každý dělá co chce, já proti těmto lidem vůbec nic nemám, naopak pokud jsou normální, fandím jim, ale všechno má své hranice a je to něco za něco. Dobře cítí se jako chlap, uvězněn v ženském těle, ať
se nechá přeoperovat, když mu to pomůže, proč ne. Ale chlap má pero a chlap nerodi děti. A vlastně ať si má co chce, ale ať do toho nezatahuje chudáky děti. Tohle už je moc. Těch dětí se na to nikdo nept á ony mají nárok na normální rodinu, na mámu a tátu a nějaký tenhle blázinec. A to už kromě jiného i proto, aby mu to nepřišlo normální, což je to, čím se tady ohaníte. Už většina dětí ve školce ví, jak vznikají děti, alespoň na té úrovni, že ví, že k miminku je potřeba maminka a tatínek a co každý z nich má mezi nohama a takto by to mělo zůstat. Ať si každý dělá co chce, ale čeho je moc toho je moc. A i když osobně nesnáším homofoby, tak ale tito lidé by si měli uvědomit, že těmito extrémy bude homofobů akorát přibývat a je to celkem logické, protože tohle už je na rozdíl od toho, ze se někdo narodí do špatného pohlavi nebo miluje osobu stejného pohlaví atd opravdu zvrhlé a sobecké vůči těm potencionálním dětem. Svoboda člověka končí tam, kde by to mohlo ublížit někomu dalšímu a tady dokonce svému dítěti a je to dost pravděpodobný a to je zvrhlé a sobecké.

No, a i tady je právě vidět, jak ty hranice padají. Divné už opravdu není skoro nic. Jednou se to škaredě vymkne. A zřejmě to už není až tak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
7.6.21 22:58
@Popeladym píše:
No, a i tady je právě vidět, jak ty hranice padají. Divné už opravdu není skoro nic. Jednou se to škaredě vymkne. A zřejmě to už není až tak daleko.

Ale určitě ne kvůli pár jedincům trans apod. Vymkne se to kvůli vládám a většině, kvůli nám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
7.6.21 23:11
@belladonna píše:
Ale určitě ne kvůli pár jedincům trans apod. Vymkne se to kvůli vládám a většině, kvůli nám všem.

No, ono je to tak nějak jedno k druhému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31069
7.6.21 23:13

Na druhou stranu premyslim - za teoretickeho predpokladu, ze by to vyslo - co je vetsi maglajz:

zit v rodine, kde segra je mama a tata je deda nebo zit na stridacku ve dvou rodinach, kde tata ma novou pritelkyni a s ni noveho sourozence a mama ma noveho pritele a s nim noveho sourozence (a ze takovych rodin je a byvalo to take nepredstavitalne) :think:.

Co je divne a co normalni ucime deti my. :think: Vsechny deti koneckoncu vzniknou splynutim spermie a vajicka, jinak to zatim neumime.

Jinak jsem jedina, kdo v souslovi „skvela vec“ citi ironii :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
7.6.21 23:15
@Popeladym píše:
No, ono je to tak nějak jedno k druhému.

jistě, ale žijeme tak všichni. Kvůli nám všem se to horší, ne kvůli trans.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
7.6.21 23:20
@Popeladym píše:

Přesně a nejhorší je, že tyhle manýry škodí nejvíce těm rozumným gayům, lesbám a trans. Mám kamaráda gaye je super a je uplně normální a tohle mu strašně vadí. Vadí mu i pride a podobný věci, říká, že tohle nechápe, že my heteraci nemáme taky žádný průvody. A já mu celkem rozumím, ano je to normální, ty lidi si to nevybrali a mají právo na lásku a žít tak, co je pro ně přirozený, ale právě proto je pro ty lidi taková medvědí služba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
7.6.21 23:25
@belladonna píše:
jistě, ale žijeme tak všichni. Kvůli nám všem se to horší, ne kvůli trans.

Jo, s tím souhlasím. Chybí pokora. Podřezáváme si pod sebou větev a ještě machrujeme, jací jsme páni tvorstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
7.6.21 23:35
@Popeladym píše:
Jo, s tím souhlasím. Chybí pokora. Podřezáváme si pod sebou větev a ještě machrujeme, jací jsme páni tvorstva.

Tak tak. Raději ty děti už moc neplodit, když se to tak vezme. (Na druhou stranu je to krásné, ale jak dlouho ještě bude?) Ale to už je mimo tuto diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.6.21 07:23
@bobulka88 píše:
@topazio na tohle jsem zrovna narazela, kdyz jsem hledala neco o kojeni a ockovani na covid, tam zminuji porad dokola “breastfeeding people”. Asi muzovi vzkazu, ze by se toho mohl taky obcas ujmout.

Svět degraduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
8.6.21 07:52
@SunSan píše:
@Sněhurka18 a ten proces “tati tady je kelímek, jdi si to udělat, ať máme dítě”, ti vůbec zvrhlý nepřijde?

Ne zvrhly mi opravdu za sitiuace, kterou zde popisuji neprijde. Stejne to dite bude zit v lesbickem vztahu a ta rodina neni v zakladnim modelu… Na svete je spousta rodinnych modelu, kde vychovavaji deti prarodice a nikdo nad tim nepremysli. Tim anonymnim darcem take muze byt jeji bratr, bratranec, soused, proste kdokoliv.

Je skoda, ze je tady tolik lidi, kteri vubec nemaji zkusenost s lesbickym parem a IVF, ale nazoru, opovrzeni a odsuzovani maji spoustu. Zucastneni by to zvladli mozna v pohode, ale diky tomu, ze to nezvladne okoli do toho nepujdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.6.21 11:03
@bobulka88 píše:
Cim vic nad tim premyslim, tak urcite po svete beha nejaky dite, ktery vzniklo tim, ze se snacha spustila s tchanem. Verim, ze i nejaka diskuse na toto tema tu byla…. Ted si rikam, jestli ja nejsem homofob, protoze vysledek stejny, tchanovo dite vychovava sveho sourozence, ale ja vidim vcelku rozdil. :think:

Tak tam je to ještě o level výš, protože nestříkal pouze do kelímku. Jsem stará bréca a fakt mi nepřijde normální, když mají příbuzní děti spolu. Ač tedy v tomto případě bude chodící inkubátorka nepříbuzná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.6.21 11:05
@Sněhurka18 píše:
Ne zvrhly mi opravdu za sitiuace, kterou zde popisuji neprijde. Stejne to dite bude zit v lesbickem vztahu a ta rodina neni v zakladnim modelu… Na svete je spousta rodinnych modelu, kde vychovavaji deti prarodice a nikdo nad tim nepremysli. Tim anonymnim darcem take muze byt jeji bratr, bratranec, soused, proste kdokoliv.Je skoda, ze je tady tolik lidi, kteri vubec nemaji zkusenost s lesbickym parem a IVF, ale nazoru, opovrzeni a odsuzovani maji spoustu. Zucastneni by to zvladli mozna v pohode, ale diky tomu, ze to nezvladne okoli do toho nepujdou.

Lidstvo stejně zdegeneruje. Představ si situaci, že se jim z toho svazku narodí dcera. Bude mít s mužem problém otěhotnět. Přijde za dědotátou a řekne, dej nám do kelímku. Je to normální, udělala to už moje máma číslo dvě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.6.21 11:07
@Hobitka píše:
Na druhou stranu premyslim - za teoretickeho predpokladu, ze by to vyslo - co je vetsi maglajz:

zit v rodine, kde segra je mama a tata je deda nebo zit na stridacku ve dvou rodinach, kde tata ma novou pritelkyni a s ni noveho sourozence a mama ma noveho pritele a s nim noveho sourozence (a ze takovych rodin je a byvalo to take nepredstavitalne) :think:.

Co je divne a co normalni ucime deti my. :think: Vsechny deti koneckoncu vzniknou splynutim spermie a vajicka, jinak to zatim neumime.

Jinak jsem jedina, kdo v souslovi „skvela vec“ citi ironii :think:?

Ale tady jde o příbuzné geny. Tady nejde o to, co je normální. Je to prostě nepřípustné. Děda by neměl být zároveň otec. Je to postavené na hlavu. Odborník žasne, laik se diví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.6.21 19:02
@Russet píše:
Ale tady jde o příbuzné geny. Tady nejde o to, co je normální. Je to prostě nepřípustné. Děda by neměl být zároveň otec. Je to postavené na hlavu. Odborník žasne, laik se diví…

přesně tak.

Já jsem velmi tolerantní, mám kamarády gaye a jsou to skvělý lidi, jeden pár vůbec neuvažuje, že by měli děti, druhý by rádi, ale říkají, že mají sourozence a jsou prostě strejdové a to stačí. Pride pochody apod taky zavrhují. Prostě jsou normální.

Teď jedna mnohaletá kámoška přišla s tím, že se rozešla po 15 letech s přítelem a má holku. Že to chce zkusit, že vlastně nějak nikdy nebyla šťastná. Super!

Ale jako nikdo nevymýšlí kraviny, jak se v rámci rodiny oplodnit, když to nejde přirozeně.

Na to jsou prostě anonymní dárci. A mně nevadí ani dvě matky (lesby) a ani dva otcové (gayové). Ale tak nějak si myslím, že je na světě plno opuštěných dětí a mohli by se ujmout jich a ne vymýšlet, jak si aspoň částečně geneticky udělat vlastní. Konec konců práva máme všichni stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí