Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet Jezis, ale proc by chodila za dedou/tatou? Vzdyt ani jeji mama si nebere spermie od sveho taty. Ma je od pro ni geneticky nepribuzne osoby…
@Sněhurka18 píše:
@Russet Jezis, ale proc by chodila za dedou/tatou? Vzdyt ani jeji mama si nebere spermie od sveho taty. Ma je od pro ni geneticky nepribuzne osoby…
Ale ta nepříbuzná osoba je „snacha“, pokud to berou ty dvě dívky vážně. A on bude jejím dědou.
@Sněhurka18 píše:
Pro dítě bude ten muž otcem a dědečkem v jedné osobě.
@Russet Ale proc by za svym dedou sla pro spermie, kdyz vi, ze je s ni geneticky pribuzny?
@Popeladym To bude… jak to souvisi s tim, ze by si za nim pak sla pro spermie, kdyz bude sama neplodna?
@Sněhurka18 píše:
@Russet Ale proc by za svym dedou sla pro spermie, kdyz vi, ze je s ni geneticky pribuzny?
Protože máti to udělala a ona nechce děti s někým cizím ![]()
@Russet Ale vzdyt o zadne pribuzenske krizeni nejde
. No, nebyla by prvni snacha, co ma dite s tchanem, i kdyz by neslo o podvod manzela, ale napad partnerky. Ja netvrdim, ze by mi to bylo po srsti, ale z hlediska genetiky je to v poradku. Kdyz se zenska spusti s tchanem a porodi (nevlastniho) bratra sveho manzela, tak si vlastne porodi svagra
?
@Hobitka píše:
@Russet Ale vzdyt o zadne pribuzenske krizeni nejde. No, nebyla by prvni snacha, co ma dite s tchanem, i kdyz by neslo o podvod manzela, ale napad partnerky. Ja netvrdim, ze by mi to bylo po srsti, ale z hlediska genetiky je to v poradku. Kdyz se zenska spusti s tchanem a porodi (nevlastniho) bratra sveho manzela, tak si vlastne porodi svagra
?
Geneticky jo, to přece nikdo neříká, že ne. Ale morálně je to úplně mimo a v něčem takovém by nemělo vyrůstat dítě, aby mi takovej blázinec jednou nepřišel normální, to se snaží @Russet říct. A za mě má teda pravdu.
@Hobitka píše:
@Russet Ale vzdyt o zadne pribuzenske krizeni nejde. No, nebyla by prvni snacha, co ma dite s tchanem, i kdyz by neslo o podvod manzela, ale napad partnerky. Ja netvrdim, ze by mi to bylo po srsti, ale z hlediska genetiky je to v poradku. Kdyz se zenska spusti s tchanem a porodi (nevlastniho) bratra sveho manzela, tak si vlastne porodi svagra
?
@Hobitka píše:
?
Ale ta druhá lesba se bude denodenně koukat na dítě, co geneticky zplodil její otec. Tudíž bude mít bratrodítě. Ofiko matkou bude jen ta chodící inkubátorka, ta druhá má asi při dnešních zákonech ufrum. Ale ať si ty dvě dělají co chtějí, pro mě je to za hranicí normálnosti.
@Russet Za hranici normalnosti to pro vetsinu bude. Ale porad mi prijde, ze jsou i vetsi blazince, ve kterych nektere deti musi vyrustat
.
@Hobitka píše:
@Russet Za hranici normalnosti to pro vetsinu bude. Ale porad mi prijde, ze jsou i vetsi blazince, ve kterych nektere deti musi vyrustat.
Přesně tak. Podle mě jsme se tu shodli, ze to nenormální je. Ale pro to dítě to nutně nemusí být žádná újma. Jsou daleko horší věci proti kterým je tohle nic.
To je nějakej troll či co? Proč na kliniku a proč otce partnerky? Můžete si najít nějakého „kamaráda“, který poskytne genetický materiál a oplodnovat soukromé doma. Co vím, tak se to tak dělá a i má příslušných seznamka h bývají inzeráty tohoto typu.
Tedy pokud nemá ta dotyčná nějaké potíže kvůli kterým to musí být na klinice.