Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahojky, mám otázku.
Dámy co dáváte svým polovičkám k Valentýnu? Přítelovi to je vše jedno a nějak to neřeší ale chtěla bych mu udělat radost nějakým dárkem a pak třeba připravit dobrou večeři. Napadlo mě, že když příští týden jdu na kontrolu co se týče těhotenství. Tak do rámečku bych mu dala ultrazvuk a nějakou sladkost. Není to blbý? Chtěla bych znát váš názor 😊 😊
Valentyna neslavime. Fotku UZ bych urcite nedavala, kdyztak tu sladkost nebo veceri. Ale pokud na to chlap neni, nedavala bych nic.
Společný zážitek jako každý rok, na sbírání blbin si nepotrpime ![]()
@Mango_Lassi píše:
Já si nadělím na Valentýna vibrační vajíčko.
To chci taky! Si taky něco objednám
@Mango_Lassi píše:
Já si nadělím na Valentýna vibrační vajíčko.
Jé, ale to je dobrej nápad, ona stejně ta sebeláska je to nejvíc, co v životě můžeme dávat a dostávat
![]()
My to neslavíme. Takže to neoslavíme tak, že jako obvykle koupím nějakou malou luxusní čokoládičku a velkej steak. Muž Valentýna obvykle velmi důsledně ignoruje nějakou kytkou 😀
Když nebude, svět se nezboří, já mu ráda dělám radost a ten steak a čokošku si užijeme oba ❤️
Ja bych k Valentynu od me mile ocenil madarsky uherak Pick, ale tady kde zijeme ho nemaji
, v Cechach ho maji vsude
Valentýna neslavíme. Maximálně si zajdeme na večeři a šlus.
Ultrazvuk do rámečku bych nedávala. Chlapi si na to nepotrpí a upřímně bych o takový dárek nestála ani já. ![]()
Neslavíme, líbáme se pod (od)rozkvetlou třešní (teda až na prvního máje, v únoru jich moc nekvete
). Ale pokud příteli něco chceš dát, tak proč ne, jen tedy fotka z ultrazvuku je tak dárek pro babičku, ne pro otce dítěte.