Dárek na Valentýna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
7.2.23 13:10
@Anonymní píše:
Ahojky, mám otázku.
Dámy co dáváte svým polovičkám k Valentýnu? Přítelovi to je vše jedno a nějak to neřeší ale chtěla bych mu udělat radost nějakým dárkem a pak třeba připravit dobrou večeři. Napadlo mě, že když příští týden jdu na kontrolu co se týče těhotenství. Tak do rámečku bych mu dala ultrazvuk a nějakou sladkost. Není to blbý? Chtěla bych znát váš názor 😊 😊

Valentyna neslavime. Fotku UZ bych urcite nedavala, kdyztak tu sladkost nebo veceri. Ale pokud na to chlap neni, nedavala bych nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9055
7.2.23 13:47

Společný zážitek jako každý rok, na sbírání blbin si nepotrpime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.2.23 16:16

Já si nadělím na Valentýna vibrační vajíčko.

• Citovat
  • Upravit
19388
7.2.23 16:25
@Mango_Lassi píše:

To chci taky! Si taky něco objednám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.2.23 16:42
@Mango_Lassi píše:

Jé, ale to je dobrej nápad, ona stejně ta sebeláska je to nejvíc, co v životě můžeme dávat a dostávat :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
7.2.23 17:53

My to neslavíme. Takže to neoslavíme tak, že jako obvykle koupím nějakou malou luxusní čokoládičku a velkej steak. Muž Valentýna obvykle velmi důsledně ignoruje nějakou kytkou 😀
Když nebude, svět se nezboří, já mu ráda dělám radost a ten steak a čokošku si užijeme oba ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4585
7.2.23 18:32

Ja bych k Valentynu od me mile ocenil madarsky uherak Pick, ale tady kde zijeme ho nemaji :,(, v Cechach ho maji vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.2.23 18:37

Valentýna neslavíme. Maximálně si zajdeme na večeři a šlus. :mrgreen: Ultrazvuk do rámečku bych nedávala. Chlapi si na to nepotrpí a upřímně bych o takový dárek nestála ani já. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
7.2.23 18:42

Neslavíme, líbáme se pod (od)rozkvetlou třešní (teda až na prvního máje, v únoru jich moc nekvete :mrgreen: ). Ale pokud příteli něco chceš dát, tak proč ne, jen tedy fotka z ultrazvuku je tak dárek pro babičku, ne pro otce dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
8.2.23 16:37

Valentýna moc neslavíme, manžel maximálně kytku, čokoládu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie