Dárek pro aktivní, mladou tchyni

lebambule
10.2.20 17:19

Dárek pro aktivní, mladou tchyni

Ženy, potřebuju radu. Tchyni je 53 let, je akční, leze po horách, jezdí na kole, na lyzich, furt někde lítá prostě. Došly mi napady. Resp. ted bych ji k narozkam rada dala něco přímo a jen pro ni, ale jsem tak nejak mimo a nevím, co ted frčí, napadlo mě něco jako treba water drop, ale spíš jako takový typ dárku, přímo tohle mi nepřijde vhodný, spis předražený vitacit. Co teď aktuálně jede? Třeba i ohledně jídla, kávy, vína… Děkuje vykojena matka. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
10.2.20 17:21

Moje maminka je v podobném věku a podobného ražení jako tvoje tchyně, ale ještě nikdy ji neurazil šperk nebo krásná kabelka, lístky do divadla nebo na koncert případně kombinace více možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
10.2.20 17:37

@lebambule já jsem v letech tvé tchyně a mě by vůbec neurazila poukázka do Decthlonu :mrgreen:, ale opravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.2.20 17:42

Mam podobne akcni tchyni, ma rada ruzne doplnky stravy, vitaminy, super potraviny, taky dostala poukaz do sportu, pak mnou vyrobene jedle darky, ma rada, kdyz ji nalozim treba sklenici s hermelinem, kdyz jsem ji prvni vanoce dala poukaz na wellness tak se urazila a poukaz nevyuzila :zed: mamka je mladsi a ta prave je na ty masaze, kabelky, parfem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
10.2.20 17:57

Taky mám akční tchýni, kupovali jsme jí poznávací zájezd, jede s kámoškou. Co by ji ještě potěšilo: lístky do divadla, poukaz na nějakou degustaci (víno, káva), výstavu, na čtyřkolky nebo offroad jízda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.2.20 18:49

Co kurz jízdy na koni? Skok padákem? V Praze dělají 1 denní poznávačky Prahy z neokoukaného úhlu bezdomovci (pod patronací).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
10.2.20 21:55

@lebambule a co nějaké hodinky s krokoměrem a dalšíma vymoženostma??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
11.2.20 07:40

Děkuji za napady a tipy, budu se inspirovat :wink:

• Citovat
  • Upravit
47
11.2.20 08:59

Já bych také volila lístky do divadla, na muzikál, nějaký hezký koncert. Takový dárek podle mě potěší vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
11.2.20 09:13

Jestli je opravdu hodně orientovaná na sport, tak spíš než poukaz do Decathlonu bych vybrala poukaz do Hanibalu, RockPointu, případně Hudy. To jsou speciálky, kde mají dražší výrobce, ale kvalitou jsou o několik pater výš.

Případně jí tam přímo vybrat třeba funkční nátělník nebo třeba univerzálnější batoh (třeba Deuter Compact Exp - dají se nastavit 2 velikosti objemu), který využije na hory, kolo i lyžování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.2.20 19:01

Vonné svíčky v dárkovém balení

Dobrý den, já jsem dostala tip na krásné vonné svíčky v obalu. Tchýni se moc líbila, má ji v ložnici na stolečku hned vedle postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný