Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Moje maminka je v podobném věku a podobného ražení jako tvoje tchyně, ale ještě nikdy ji neurazil šperk nebo krásná kabelka, lístky do divadla nebo na koncert případně kombinace více možností.
@lebambule já jsem v letech tvé tchyně a mě by vůbec neurazila poukázka do Decthlonu
, ale opravdu
Mam podobne akcni tchyni, ma rada ruzne doplnky stravy, vitaminy, super potraviny, taky dostala poukaz do sportu, pak mnou vyrobene jedle darky, ma rada, kdyz ji nalozim treba sklenici s hermelinem, kdyz jsem ji prvni vanoce dala poukaz na wellness tak se urazila a poukaz nevyuzila
mamka je mladsi a ta prave je na ty masaze, kabelky, parfem
Taky mám akční tchýni, kupovali jsme jí poznávací zájezd, jede s kámoškou. Co by ji ještě potěšilo: lístky do divadla, poukaz na nějakou degustaci (víno, káva), výstavu, na čtyřkolky nebo offroad jízda ![]()
Co kurz jízdy na koni? Skok padákem? V Praze dělají 1 denní poznávačky Prahy z neokoukaného úhlu bezdomovci (pod patronací).
@lebambule a co nějaké hodinky s krokoměrem a dalšíma vymoženostma??
Já bych také volila lístky do divadla, na muzikál, nějaký hezký koncert. Takový dárek podle mě potěší vždycky.
Jestli je opravdu hodně orientovaná na sport, tak spíš než poukaz do Decathlonu bych vybrala poukaz do Hanibalu, RockPointu, případně Hudy. To jsou speciálky, kde mají dražší výrobce, ale kvalitou jsou o několik pater výš.
Případně jí tam přímo vybrat třeba funkční nátělník nebo třeba univerzálnější batoh (třeba Deuter Compact Exp - dají se nastavit 2 velikosti objemu), který využije na hory, kolo i lyžování.
Dobrý den, já jsem dostala tip na krásné vonné svíčky v obalu. Tchýni se moc líbila, má ji v ložnici na stolečku hned vedle postele.
Ženy, potřebuju radu. Tchyni je 53 let, je akční, leze po horách, jezdí na kole, na lyzich, furt někde lítá prostě. Došly mi napady. Resp. ted bych ji k narozkam rada dala něco přímo a jen pro ni, ale jsem tak nejak mimo a nevím, co ted frčí, napadlo mě něco jako treba water drop, ale spíš jako takový typ dárku, přímo tohle mi nepřijde vhodný, spis předražený vitacit. Co teď aktuálně jede? Třeba i ohledně jídla, kávy, vína… Děkuje vykojena matka.