Dárek pro kolegyně není ins

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.12.21 19:02

Díky, všem za radu.
Nevím, kdo tu tradici zavedl, nebo vím, ale nemyslela jsem, že mi něco budou dávat. Jednodušší noc nedávat, jak tu odaka jefna uživatelka, a je o starosti méně.
Z tohoto důvodu pořád něco malýho vymýšlím na narozeniny, svátky i Vánoce. Naštěstí s chlapama si nic nedáváme.
Nicméně už i šéf mi začal nosit dárky.
Takže i jemu jsem koupila maličkost

• pero v dřevěném obalu v dárkovém balení. Tak snad to není blbost a použije ho.

Jedné kolegyni koupím lepší marmeládu a čaj, nejí totiž med. Ostatním jsem koupila med od včelaře a vánoční čaj, a už předtím ode mě dostali Vánoční kytku, nechtělo se mi ji totiž opatrovat. Nejsem moc dobrý pěstitel :D.

• Citovat
  • Upravit
8302
12.12.21 14:11
@jita22 píše:
Flašku vína. Vůbec to neřešit. Snažit se dát šéfovi něco osobního je zbytečný a flašku buď vypije, nebo pošle dál.

A cerveny nebo bily nebo ruzovy? Jakou znacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11383
12.12.21 14:15
@Zeoli píše:
A cerveny nebo bily nebo ruzovy? Jakou znacku?

Růžový pro chlapa určitě ne. Značku nevím, zajdi někam do vinotéky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
12.12.21 14:23

Pokud pijou víno, tak flašku. Jinak cokoli, co se dá zužitkovat (jídlo, klidně i to mýdlo).

Za sebe můžu říct, že svíčky, ozdobičky apod. jsou pro mě fakt hrozný dárky, vždycky se mi to pak někde válí a nakonec to stejně vyhodím. Mýdlo je podobná kategorie, ale to aspoň můžu strčit do skříně. Ale tak samozřejmě nejvíc potěší ten pocit, že mě někdo chce obdarovat. O to víc je mi pak líto, když dárek nijak nevyužiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat