Dárek pro těhotnou kamarádku k narození miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30992
2.6.17 08:40

Tohle tu byla podobna diskuze, ze ktere vyplynulo, ze se da darek pojmout ze dvou smeru. Bud jako aktualni darek pro maminku a nebo skutecne pro dite a spis na jeho budoucnost. Pokud bych volila neco z prvni katekorie, koupila bych nejake hezci latkove plenky (do kocarku, na autosedacku apod, napr zde ), pokud bych chtela neco z druhe kategorie, koupila bych bud pametni mince, pripadne nejake investicni zlato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
2.6.17 08:54

Mam rada prakticke darky, takze nejakej balicek s plinama, vlhcenyma ubrouskama. To se neztrati a maminka urcite vyuzije. Jen je teda lepsi si zjistit, jakou znacku maminka preferuje ;-) popr. jak uz tu bylo psano, detske pribory, talirky, misticky. A pridavam se k nazoru, ze nejlepsi darek je uvareny jidlo aby nemusela varit a treba poukazka na vozeni kocarku. Obleceni jsem dostavala nerada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.6.17 09:05

Plenkový dort je určitě super nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
2.6.17 09:07

Ja dělám a dávám plenkove dorty. Vždy je tam nejake body větší velikosti, kojo čaj, mast na prdelku, nějaká plys hračka, lžičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.6.17 09:25

Já bych chtěla dostat plenkový dort z látkových plen :mrgreen: Ale nějaké pěkné kalhotovky, ne žádné laciné čtverce! :P

Super by byl nějaký pěkný šátek na nošení. Nebo prostě jen návštěva s krabicí chlebíčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
2.6.17 10:04
@xantipi píše:
Já budu šít kamarádce hnízdečko.

Co to je hnizdecko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
2.6.17 10:04

Ja bych urcite chtela nejaky krasny oblecek na mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77702
2.6.17 10:07
@zudina píše:

je to takový „mantinel“ do postýlky, jakoby zmenšení toho prostoru, je to vypolstrované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14680
2.6.17 10:38

Mně nechala kamarádka vyrobit tričko pro mě a dupačky pro mimčo se stejným potiskem, bylo to vtipný a asi nejoriginálnější dárek :) Hlavně ten potisk a nápis vymyslela sama a zadala ke zpracování grafičce, taková naše soukromá hláška, toho jsem si moc cenila, že to nebylo prefabrikované vtipné bodyčko typu „ruka, ruka, noha, noha“, ale její invence :) Jinak jsem dostala spoustu kosmetiky a oblečení, to spíš ve větších velikostech, hračky, super byl od kamarádů poukaz na nákup u Feedo. Vše se využilo. Kamarádce jsme se zase skládali na Manducu, ale to jsme věděli, že si ji přeje, naslepo bych takový dárek radši nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
2.6.17 11:00
@zudina píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
2.6.17 11:09
@xantipi píše:

Aha jee to je hezky darek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14012
2.6.17 12:25

Pro malou jsem dostávala hlavně oblečení a za to jsem byla hrozně ráda. Všichni věděli, že dědime po klukovi, takže nám udělali radost věcma pro holčičku.. take nějaké hračky, pamětní mince, peníze, deky…Ale od kámošek vyloženě oblečení pro mimčo a pro mě kojící čaj, bonbonieru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
2.6.17 14:34

Tipů se tu sešla spousta. Já bych jen dodala, že je potřeba vybírat jednak podle povahy kamarárky a jednak i podle toho, jaký „výchovný“ směr zastává. Kontaktní maminka spící s dítětem v posteli u prsu asi nevyužije hnízdečko, zastánkyně klasičtějšoho přístupu zas nebude vědět, co s babyvakem nebo dokonce šátkem. S kosmetikou opatrně, pokud mají v rodině nějaké kožní problémy. Mně se takhle sešla spousta dárků, které jsem prostě nevyužila, byla jsem z nich akorát v rozpacích. Kdyby mi dotyční darovatelé přinesli hrnec slepičí polévky, byla bych fakt radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
3.6.17 10:22

Ahoj, za me urcite něco praktickeho. Skvělý jsou plenkacci jestli je neznate. www.plenkacci.cz Je to celé ze samych uzitecnych věcí a vypadá to nádherně.
Uz jsme objednavali dvakrát a nebylo to naposledy, protoze to je prostě TOP darek :-) pro kluka super treba tahle trikolka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.6.17 12:58

www.plenkacci.cz

Ahoj Linnnn, za mě jednoznačně dárek od www.plenkacci.cz
Mají buď hotové dortiky nebo aj vyrobí dle přání co bys v balíčku chtěla pro kamosku mit. Kamarádka dostala a byla nadšená. Doufam, ze az budu mit dalsi dítko, tak někdo obdaruje i mě.. myslim že už to tady někdo zmiňoval tu webovku… já hotovy dort videla nazivo a fakt je jak na obrázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí