Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tohle tu byla podobna diskuze, ze ktere vyplynulo, ze se da darek pojmout ze dvou smeru. Bud jako aktualni darek pro maminku a nebo skutecne pro dite a spis na jeho budoucnost. Pokud bych volila neco z prvni katekorie, koupila bych nejake hezci latkove plenky (do kocarku, na autosedacku apod, napr zde ), pokud bych chtela neco z druhe kategorie, koupila bych bud pametni mince, pripadne nejake investicni zlato.
Mam rada prakticke darky, takze nejakej balicek s plinama, vlhcenyma ubrouskama. To se neztrati a maminka urcite vyuzije. Jen je teda lepsi si zjistit, jakou znacku maminka preferuje
popr. jak uz tu bylo psano, detske pribory, talirky, misticky. A pridavam se k nazoru, ze nejlepsi darek je uvareny jidlo aby nemusela varit a treba poukazka na vozeni kocarku. Obleceni jsem dostavala nerada ![]()
Ja dělám a dávám plenkove dorty. Vždy je tam nejake body větší velikosti, kojo čaj, mast na prdelku, nějaká plys hračka, lžičky…
Já bych chtěla dostat plenkový dort z látkových plen
Ale nějaké pěkné kalhotovky, ne žádné laciné čtverce! ![]()
Super by byl nějaký pěkný šátek na nošení. Nebo prostě jen návštěva s krabicí chlebíčků.
@xantipi píše:
Já budu šít kamarádce hnízdečko.
Co to je hnizdecko? ![]()
@zudina píše:
Co to je hnizdecko?
je to takový „mantinel“ do postýlky, jakoby zmenšení toho prostoru, je to vypolstrované
Mně nechala kamarádka vyrobit tričko pro mě a dupačky pro mimčo se stejným potiskem, bylo to vtipný a asi nejoriginálnější dárek
Hlavně ten potisk a nápis vymyslela sama a zadala ke zpracování grafičce, taková naše soukromá hláška, toho jsem si moc cenila, že to nebylo prefabrikované vtipné bodyčko typu „ruka, ruka, noha, noha“, ale její invence
Jinak jsem dostala spoustu kosmetiky a oblečení, to spíš ve větších velikostech, hračky, super byl od kamarádů poukaz na nákup u Feedo. Vše se využilo. Kamarádce jsme se zase skládali na Manducu, ale to jsme věděli, že si ji přeje, naslepo bych takový dárek radši nekupovala.
Pro malou jsem dostávala hlavně oblečení a za to jsem byla hrozně ráda. Všichni věděli, že dědime po klukovi, takže nám udělali radost věcma pro holčičku.. take nějaké hračky, pamětní mince, peníze, deky…Ale od kámošek vyloženě oblečení pro mimčo a pro mě kojící čaj, bonbonieru…
Tipů se tu sešla spousta. Já bych jen dodala, že je potřeba vybírat jednak podle povahy kamarárky a jednak i podle toho, jaký „výchovný“ směr zastává. Kontaktní maminka spící s dítětem v posteli u prsu asi nevyužije hnízdečko, zastánkyně klasičtějšoho přístupu zas nebude vědět, co s babyvakem nebo dokonce šátkem. S kosmetikou opatrně, pokud mají v rodině nějaké kožní problémy. Mně se takhle sešla spousta dárků, které jsem prostě nevyužila, byla jsem z nich akorát v rozpacích. Kdyby mi dotyční darovatelé přinesli hrnec slepičí polévky, byla bych fakt radši.
Ahoj, za me urcite něco praktickeho. Skvělý jsou plenkacci jestli je neznate. www.plenkacci.cz Je to celé ze samych uzitecnych věcí a vypadá to nádherně.
Uz jsme objednavali dvakrát a nebylo to naposledy, protoze to je prostě TOP darek
pro kluka super treba tahle trikolka ![]()
Ahoj Linnnn, za mě jednoznačně dárek od www.plenkacci.cz
Mají buď hotové dortiky nebo aj vyrobí dle přání co bys v balíčku chtěla pro kamosku mit. Kamarádka dostala a byla nadšená. Doufam, ze az budu mit dalsi dítko, tak někdo obdaruje i mě.. myslim že už to tady někdo zmiňoval tu webovku… já hotovy dort videla nazivo a fakt je jak na obrázku