Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bublifuk, omalovánky se samolepkami nebo třeba dětská razítka (zvířátka a spol), nejake male auticko, hopik. Cukrovinek bych dala nejmíň
naše děti milují třeba sušené ovoce z dm (jahody a směs ovoce). Jinak snad všechny děti milují čokoládu
ale co máme kamarady s dětmi, na sladkém se vzdycky domluvime predem. Tak bych se na tvém místě domluvila s rodici.
@Animace cukrovi sladkosti by nas nepotesili a stejne bysme zabavili a davali postupne. Pokud na tom trvas, tak dite uvita ze sladkosti snad cokoli.
Tak 3 leté už asi jí tak nějak „všechno“ takže pokud trváš na cukroví - dej gumové bonbóny, Kindervajíčko, lízátko, Brumika nebo tak něco ![]()
Ze sladkosti bych dala neco ceho je vice ale individualne balene, aby se to dalo dobre rozdelit a nejist najednou
takze treba ne velkou cokoladu, ale baleni malych kinder cokoladek, co muzou rodice davat postupne. Nebo baleni lizatek radsi nez bonbonu, atd.
@Animace to bych si zjistila u rodičů, jestli vůbec dítěti sladkosti dávají, teď spousta maminek sladké nedává, kvůli zubům a hyperaktivitě, tak abyste nenarazili
Ze sladkostí bych dala haribo medvidky
nějaké ovoce bych do dárkového koše necpala, toho ma každy doma mraky. Čokoládu ani brumiky třeba moje děti nechtějí, ale za lizatko by daly duši
ideálně se zeptej jeho mamky, co kluk ma rad. Jinak mozna místo pastelek bych dala prstove barvy, pastelek určitě bude mít doma hodně