Dárky od kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9480
9.4.20 15:34
@petrval píše:
Dobrý den milé dámy, chci se vás zeptat, jak to máte s dárečky od kamarádek. Manželka má novou kámošku a ta jí dává poměrně drahé dárky cca 1000,– např jednou za dva měsíce i když nemá svátek, nebo narozky.Je to mezi Vámi holkami normální?

No, je to zajímavé… :D Docela mě to pobavilo. V mém okolí to tedy běžné není. Buď je jejich vztah podstatně romantičtější, než bys čekal, nebo by ty „dárky“ doma bez schválení neprošly, a tak jí je jako dává kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
9.4.20 15:36

Daveme si s kamaradkou i drazsi darky 1000+ ale to fakt vanoce, narozky. Kdyz delala u avonu tak mi obcas neco prinesla, ja pak za nas zaplatila utratu, ale davat si drahy darky jen tak mi prijde ze si me chce koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.20 16:18
@hospodki píše:
A me zas jestli jsi tu kamarádku viděl. Buď se ji snaží koupit nebo ji dárky dává milenec. Co je to ta dárky?

Také mě napadl milenec. Blízká kamarádka svého ex podváděla (on ji taky) a často dostávala od něj dárky, které jako dostávala od přátel, v práci, od rodičů,…co to je za dárky?

• Citovat
  • Upravit
12121
9.4.20 16:32

Taky to spíš vidím na dárky od milence, než od kamarádky. Případně si je kupuje sama a nechce ti to přiznat, třeba ji nutíš na něco šetřit a tak to tají? Já taky manželovi nepřiznám vše, některé věci třeba předstírám, že mám déle. Je mi to blbé vůči němu, že si furt něco kupuju, no. Na mou obranu, on se opravdu třeba na jednu a tu samu halenku zeptá co 3 měsíce, jestli je nová, tak se to tam ztratí, že to výjimečně pozná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9480
9.4.20 16:41
@Taky jedna píše:
Taky to spíš vidím na dárky od milence, než od kamarádky. Případně si je kupuje sama a nechce ti to přiznat, třeba ji nutíš na něco šetřit a tak to tají? Já taky manželovi nepřiznám vše, některé věci třeba předstírám, že mám déle. Je mi to blbé vůči němu, že si furt něco kupuju, no. Na mou obranu, on se opravdu třeba na jednu a tu samu halenku zeptá co 3 měsíce, jestli je nová, tak se to tam ztratí, že to výjimečně pozná :mrgreen:

:mrgreen:
Jé ahoj Lízo :D. Ty v tom vidíš dárky od milence, já od milenky, každý podle svýho, podle toho, co zná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
9.4.20 17:02
@Takyjedna píše: :mrgreen:
Jé ahoj Lízo :D. Ty v tom vidíš dárky od milence, já od milenky, každý podle svýho, podle toho, co zná :lol:

No nazdáááár :mavam: :mavam: :mavam: :lol:
Hele já nedostávala okaté dárky ani od milence, něco jsem dělala špatně :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9480
9.4.20 17:04
@Taky jedna píše:
No nazdáááár :mavam: :mavam: :mavam: :lol:
Hele já nedostávala okaté dárky ani od milence, něco jsem dělala špatně :jazyk: :lol:

To nesmíš být pořád tak hodná a spokojená, Musíš být taky trošku potvora tarantulivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
9.4.20 17:06
@Takyjedna píše:
To nesmíš být pořád tak hodná a spokojená, Musíš být taky trošku potvora tarantulivá.

Já ti to neumím, jsem od přirození hrozně milá holka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9480
9.4.20 17:08

@Taky jedna nojo, no. nejdřív musí být trénink, a časem to dáš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
9.4.20 17:14

Mám jednu nejlepší kamarádku mnoho desítek let a s tou si dáváme dárky na narozeniny, vánoce, svátek. Svátky pojímáme levněji, ale za dárky za ty zbylé příležitosti +-1000-1500 Kč dáváme. Když byly děti malé, tak se nosily drobnosti nebo sladkosti o návštěvách, ale nyní na návštěvu vzájemně chodíme s něčím praktickým anebo jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
9.4.20 17:37
@Takyjedna píše:
@Taky jedna nojo, no. nejdřív musí být trénink, a časem to dáš. :mrgreen:

No pokud jsem se to nenaucila dodnes, uz to asi nedozenu :lol:
Hele mne nekupuje darky ani manzel :roll: :nevim:
Teda krom vstupenek na cokoliv (asi nechce chodit sam) a na kulturu je ted stopstav :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
9.4.20 17:59

@petrval není to normální. Asi se jí vaše žena chce vyrovnat a oplatit jí to. Mě to přijde divné, jako. Mohla bych si to dovolit, ale proč? Občas kámošce (má o dost horší fin. situaci, než já) zaplatím kafe, kino, večeři atd, když někam jdeme. Ale to je vše. Ona mě zase občas upeče dort🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí