Chtěla bych darovat krev, jak na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
28.9.10 20:34

Juro -nemám…zatím tedy..ještě mě nic nebylo předáno…asi příští rok…díky to je milé..alespoň cizí lidé ocení to co dělám,než moje rodina…ta mě říká,že jsem blázen :roll: ..jsem zaregistrovaná v dárcích kostí dřeně..zatím mně nepotřebovaly…doufám,že jednou budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.9.10 20:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.9.10 20:38

Moje matka mně taky párkrát vynadala, že si na transfúzku chodím akorát ničit zdraví… Upřímně řečeno, nevím jak, když nepočítám zjizvené žíly na předloktí. Na to se neumírá, kdežto na kapitalismus ano… :cert:
Do registru dárců kostní dřeně jsem se nedostal, hlásil jsem se ve 37 letech a horní hranice pro vstup je třicet pět… Registr je celostátně vedený myslím v plzeňské nemocnici, je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
28.9.10 20:40

Na VInohrady volat vážně nemusíš, i prvodárce vezmou kdykoliv. Prostě jen přijď :wink:
Taky jsem zaregistrovaná jako dárce kostní dřeně :wink:
Krev dávám od 18 s pauzouv těhu a teď kojení… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
28.9.10 20:43

Juro na ty řeči se vyprdni, u chlapů je to spíš ku prospěchu páč mají většinou hodně železa :wink:
Tak u nás v rodině dáváme všichni, máma pracuje na transfúzce. Partnerovi rodiče mě mají taky za exota co si ničí zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.9.10 20:45

Juro -o té plzeňské nemocnici nevím…zjizvené předloktí mám…mám hluboko žíly..takže při odběru celá jehla zmizí až po motýlka…jsem jedinná z celého našeho klanu :lol: ..ostatní nechtějí nebo nemůžou…já se ujištuji,že pokud si berou plasmu nebo krev tak jsem relativně zdravá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
28.9.10 20:47

Mě je právě 20, ale mám mímo( teda teď už batole,no :roll: )
Tak jsem se k tomu dostala až teď :roll:
Tak mě snad nevyhoděj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.9.10 20:48

Sylvajs, to máme úplně stejně - ty žíly i to ujištění… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.9.10 20:51

Enny3, zažil jsem jen dvě komunity, kde se k sobě lidi chovají velice slušně - a to jsou lidi okolo darování krve (dárci i zdravotnický personál) a pak plastikoví modeláři; teda z modelářů ti, co se tak nějak znají. I když jsou třeba každý na jiném kontinentu.
Nemusíš mít obavu, jen se snaž vždycky naslouchat a vnímat, když ti někdo něco říká. Přeju ti, ať taky objevíš jako já „ten lepší svět“… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
28.9.10 20:53

Jé to víš že tě nevyhoděj. Všude si váží každýho dárce, jen se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.9.10 20:54

Já nemám žádnou zkušenost, ale moc vám všem dárcům fandím :palec:
(Já nedávám, omdlívám po půl zkumavce a jak koukám, ani bych nemohla, nemám těch 50kg…)
Jste dobří :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
28.9.10 20:58

Díky- škoda,že nikdo nemůžete jít se mnou :hug:
Sylvajz- ty jo,ty jsi fakt :palec: a všichni jste :palec: :dance:
Dneska jsem si dala pořádnou večeři(ať mám těch 50 kg)- a zítra jen ty rohlíky :mrgreen:
Sylvajz- ty instruke jsou super- prej rizikový sexuální život :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.9.10 21:02
enny3 píše:
Díky- škoda,že nikdo nemůžete jít se mnou :hug:
Sylvajz- ty jo,ty jsi fakt :palec: a všichni jste :palec: :dance:
Dneska jsem si dala pořádnou večeři(ať mám těch 50 kg)- a zítra jen ty rohlíky :mrgreen:
Sylvajz- ty instruke jsou super- prej rizikový sexuální život :mrgreen:
mno tím myslí asi vice partnerů najednou 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
28.9.10 21:05

No jasně :mrgreen: Ale mě to pobavilo- jak to formulovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.9.10 21:10

enny -akorát ty tvoje kila..nevím nevím.. :think: musíš tvrdit,že vážíš více…pokud tam nemají váhu…aby to tvoje tělíčko odběr snášelo dobře..jinak přeji dobrý odběr a dobrá personál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty