Darování vajíček a panenství

Anonymní
16.9.20 18:27

Darování vajíček a panenství

Ahoj, chtěla bych se zeptat.. Moc bych chtěla darovat vajíčka ale jsem panna.. Je možné je i tak darovat? Děkuji moc za odpověď :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
16.9.20 18:31

Možné to je, ale nedivila bych se, kdyby tě přesto odmítli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
16.9.20 19:27
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat.. Moc bych chtěla darovat vajíčka ale jsem panna.. Je možné je i tak darovat? Děkuji moc za odpověď :hug:
:mrgreen: a kudy myslíš, že se ta vajíčka vyndavají? Mam pocit, že po výkonu už bys panna nebyla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
16.9.20 20:27

Nevidím důvod, proč by to nešlo, odsávají se tenkou hadičkou, tedy by ani nemuselo dojít k porušení blány (pokud to tedy je pro tebe důležité)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.9.20 21:09
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat.. Moc bych chtěla darovat vajíčka ale jsem panna.. Je možné je i tak darovat? Děkuji moc za odpověď :hug:

Mrkni na car, mívají v podmínkách, že už musíš mít dítě.. Mmchdm, odběr, spíš ta stimulace předem, rozhodně není sranda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
16.9.20 21:23

@DeeSocialWorker A jak by tam tu hadičku s jehlou dostali, aby neporušili panenskou blánu? Punkce se provádí přes poševní stěnu - tzv. lékař musí zavést zrcadla, aby se tam vůbec dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
16.9.20 21:44

@ZItu tak záleží i na velikosti blány a jak vypadá, některé mají velké otvory, slečna ji navíc ani mít nemusí, mohla o ní už přijít jinak. Může se domluvit určitě i tak, že ji při zákroku odstraní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
16.9.20 21:54

@DeeSocialWorker no,nevim, jestli má někdo otvor v bláně, kterým v pohodě proleze vaginální ultrazvuková sonda a podél ní ještě punkční jehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
16.9.20 21:59

@DeeSocialWorker Samozřejmě existuje x situací, při kterých si mohla blánu protrhnout. Ale beru to podle toho, co psala zakladatelka - dle její otázky předpokládám, že ji ještě má. A když pominu samotný odběr, tak si ani neumím u panny představit vnitřní ultrazvuky, které se provádějí několikrát během hormonální stimulace. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
16.9.20 22:00

@renap tak i kdyby ne, tak co, jestli zakladatelka nemá problém s odstraněním, tak je to v pohodě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
16.9.20 22:08
@DeeSocialWorker píše:
@renap tak i kdyby ne, tak co, jestli zakladatelka nemá problém s odstraněním, tak je to v pohodě, ne?

tak to je každopádně v pořádku :mrgreen: Já jsem nějak nepředpokládala, že by někdo plánoval být odpaněn pomocí vaginální sondy doktorem v IVF centru. Ale každý má nějakou úchylku, tak proč ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.20 09:16
@Anonymní píše:

A vede tě k tomu CO??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty