Darování vajíček FERTIMED 2014 co s sebou?

228
20.3.14 14:18

darování vajíček FERTIMED 2014 co sebou?

Prosím holky…v sobotu jedu do Olomouce do Fertimedu..už konecna fáze darování vajíček. Budu tam dvĕ noci…ze zkušenosti, ktera tam ted byla? co nemam každopádnĕ zapomenout doma?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
228
20.3.14 15:42

Vážnĕ žadna nemá zkušenosti?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.3.14 20:41

Ve Ferťasu je na pokojích všechno vč. toal. papíru. takže jen osobní hygienu, ručník, pyžamo, župan, doklady. Jo a pití a jídlo dle potřeby :-) a nějakou literaturu je to nudné. Ale na pokoji je tv, a myslím i připojení k wifi.

Edit : přezůvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.3.14 20:55

Jee dĕkuji za odpovĕd…:-)a vy osobnĕ jste byla darovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.3.14 20:58

Není zač, ne darovat ne, ležela jsem u nich 3× přes noc kvůli ivf atd. takže pokoje mám nastudované v Olomouci i v pobočce v Polance. :-). Darování probíhá až na papírování stejně jako odběr vajíček před procesem IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.3.14 21:00

Tak moooc dĕkuji…to víte..nervozita stoupá…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.3.14 21:04

Chápu :-) hlavně klid, jsou tam moc milí, vše zodpoví. Doporučuji akorát hodně moc po odběru vajíček pít - a tím myslím opravdu hodně moc klidně až 4 a více litrů vody - kvůli hyperstimul. syndromu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.3.14 21:06

Jj…uz tyden takhle piju…neverila jsem ze to dokazu…protoze jsem dene vypila tak max 0,5l…ale jde to…a ted lopu min 4l..:-)jen pulku dne prosedim na zachode…co vypiju..to jde hned ven..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.16 12:24

Muze te mi rict jakou jste dostala kompenzaci. Ja byla darovat ted ve Stredu a po zakroku me poslali domu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.