Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosím holky…v sobotu jedu do Olomouce do Fertimedu..už konecna fáze darování vajíček. Budu tam dvĕ noci…ze zkušenosti, ktera tam ted byla? co nemam každopádnĕ zapomenout doma?:-)
Ve Ferťasu je na pokojích všechno vč. toal. papíru. takže jen osobní hygienu, ručník, pyžamo, župan, doklady. Jo a pití a jídlo dle potřeby
a nějakou literaturu je to nudné. Ale na pokoji je tv, a myslím i připojení k wifi.
Edit : přezůvky.
Není zač, ne darovat ne, ležela jsem u nich 3× přes noc kvůli ivf atd. takže pokoje mám nastudované v Olomouci i v pobočce v Polance.
. Darování probíhá až na papírování stejně jako odběr vajíček před procesem IVF.
Chápu
hlavně klid, jsou tam moc milí, vše zodpoví. Doporučuji akorát hodně moc po odběru vajíček pít - a tím myslím opravdu hodně moc klidně až 4 a více litrů vody - kvůli hyperstimul. syndromu ![]()
Jj…uz tyden takhle piju…neverila jsem ze to dokazu…protoze jsem dene vypila tak max 0,5l…ale jde to…a ted lopu min 4l..:-)jen pulku dne prosedim na zachode…co vypiju..to jde hned ven..:-)
Muze te mi rict jakou jste dostala kompenzaci. Ja byla darovat ted ve Stredu a po zakroku me poslali domu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.