Kaše versus UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7449
14.7.13 07:24

@dani24687 A ty jsi předtím dávala na večeři co? Já už nevím, jestli jsi kojila nebo dávala UM/kaši… Zkus se mrknout v lékárně na laktobacily pro mimina, ty jsou super na střeva a pomáhají (ale užívání je dlouhodobé). Třeba prckovi nesedla nějaká kombinace jídla - měl toho třeba moc najednou, krátké časové intervaly, jestli dáváš už normální jídlo, tak něco v jídle nesedlo :nevim:. U nás třeba Elina normálně jedla maso+cuketa+hrášek+brambor. A pak z ničeho nic jednou v noci se kroutila jak had, nemohla se doprdět a druhý den nekadila. Ulevilo se jí, až když byl bobek. Nevím, asi jí to nesedlo, i když do té doby to jedla normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.7.13 07:51

@maritimka ja jen kojim a vecer kase nebo red 2× UM, jinak jsem vzdy jen kojila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.7.13 08:03

@dani24687 některejm dětem kaše večer vadí. Přece jen je to trošku hůř stravitelný, než mlíko a v noci, když se mimi nehejbe, tak s tim může mít problém. A hodně dětí, má po UM problémy s kakáním. Pomáhají na to ty laktobacílky, nebo kapky biogaia, ale musíš to dávat keždej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
14.7.13 09:07

@dani24687 Vrať se k tomu, co jsi dávala, takže jestli jsi dávala kaši, vrať se k ní. Zjevně prckovi UM vadí, chtělo by to jinou značku, jenže - jestli chceš dávat jen na večer, nemá cenu zkoušet značky, je to finančně docela náročné a jen málo značek UM má balení po jedné porci na vyzkoušené… Hold kaše vyhovovala, ale zjevně po ní má asi žízeň, proto se v noci budí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.7.13 10:51

@maritimka kazdopadne po kasi spal 20:00-1 to se jen napil a na kojeni az pred 4 ranni. Vratime se ke kasicce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
14.7.13 17:08

@dani24687 unavená? asi jo, ale já už mám asi nějakou chronickou únavu, která se dá překonat, když to na mě jde, jdu s malou ven v Manduce a nějak mě to probere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová