Mám dát dítě do jiné školky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@Lekninka91 díky:-) pro ty chuvy tam, je to asi pohodlny..jsou tam děti od 1roku, takže vidí od ostatních, že mají dudliky a chtějí taky..bez plen se zas musí pomáhat na nocnik.. asi lenostale vadí mi to dost, naštěstí jsou kluci šikovní a celou cestu ze školky se stejně nepocuraji ani do plenky, počkají domů a hned si řeknou o nocnik.. ale kdyby ne, tak jsme kvuli tomu zas zpět na plenkách..
Ja bych jim demonstrativne ty pleny sundala v jeslich v satne a hazela jim je do kose tam, nejlepe rovnou i s dudlem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli pises vse podle skutecnosti, tak uz bych je mela davno jinde. At si ma slecna s byvalym co chce, to je jejich vec. Ale ty ji neznas, nevis jaka je a na deti ma kazdodenni a celodenni vliv. Jestli z ni mas takovy blby pocit, tak bych proste zmenila zarizeni, jestli je moznost. Ze myslis jen na sebe
tak to me rozesmalo
Kok. t s prominutim… Si nevidi do huby nebo je snad mimo realitu?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala bych pryc, 3 lete dite na plenach je silenost, to same dudlik.
Buh vi, jak se k nim jinak chova pres den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uz bych mela deti pryc. Chlap je poradny kojot obecny, kasli na takoveho zoufalce, ta mlada je cudla hloupa, nevycvalana, ktera nema spetku rozumu. Ale neboj se, neboj. Karma funguje spolehlive a jednou se ji to vrati.
Jediny cirkus bych udelala za ty pleny, ze to je proste nehoraznost a lenora pracovniku jesli. To by mel zrizovatel vedet, ze skodi detem.
Presun deti jinam. Vic nepodnikej. O vic se casem postara karma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tatinka bych vzhledem k tomu, ze se nestara adekvatne tomu, jaknse staras ty, poslala do hluboky rokle. A deti bych dala jinam. Ach jo
Drzim palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@roba18 no nemyslí, má jen dost keců okolostyk takhle chtel on, prazdniny je nechce vubec, jen ty jeho vikendy..ale platí 3k na dítě ( plat 40 k a bydlí u rodičů), kvůli tomu jsem pro slečnu i pro něj pomalu zlatokopka, protože nejsem dostatečně hrda na to, abych po něm nic nechtěla.. nebráním, jak já bych byla šťastná, kdybych alespoň 1 den v týdnu nemusela takhle lítat, dodělat si v klidu praci nebo nadelat hodinu a vyzvedl je
víceméně jsem rozhodnuta, poptala jsme dvoje jesle v okolí ještě.. jen to ve mě hloda, právě kvůli dětem trochu a kvůli tomu, že bych je stejně už chtěla dát do státní školky brzy a potřebuji si být hodně jistá, abych mu čelila
Právě kvůli dětem bych je dala jinam. Jsou to div s jesle když tam 3 letym dětem dávají dudlík a cpou plenu, když si to rodiče nepřejí. To opravdu i bez té události se slečnou je divné. Pokud máš možnost jiných jeslí dej je tam. Kdo ví co jim milá slečna vykládá, jak se k nim chová atd. Vím, že máš honky a není to jednoduché, ale máš aspoň klid od blbce, který neumí uhlídat svůj zvířecí pud. A než být se zvířátkem to být raději sama s dětmi. Jestli si slečna myslí, že jsi zlatokopka, tak ne to jen její problém. Ať si myslí co chce, ona by nejdřív měla zpytovat své svědomí, ale zřejmě je to stejné zvířátko jako ten s kým teď obcuje. Ale jen ať si užívají krásné chvilky. Ty máš dvě krásné zdravé děti, oni jen špatné svědomí, sice to nepřiznají, ale až přijde krize nebude jim dobře. Se státní školkou bych si zas tam moc jistá nebyla, zase si vem, že tam je víc dětí, takze možná můžou být děti častěji nemocné… Atd do státni bych je dala třeba až ve 4,5 letech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má tě hezky zmanipulovanou. O těch jejích slavných jeslích bych ještě navíc kdekoli bych přišla říkala to o těch dudlících a plenách u velkých dětí.
Ten plat má oficiálně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti bych odtamtud dala pryč a ještě bych si velice ráda popovídala s vedením jeslí. Tohle si slečna nemůže dovolit, takže bych si šla stěžovat.
Jestli otec dětí bude dělat dusno, to už neřeš. On zrovna není v pozici, kdy si může dovolit dělat dusna. Naopak, měl by hájit snad zájmy dětí a né té pipiny. To bych mu ráda připomněla být Tebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Sany80s děkuji,potřebuji si být jistější svým názorem..protože až je prendam, tak začne peklo že strany otce.. že myslím víc na sebe, než na děti
Bych mu na to řekla, že ti v tomto šel dobrým příkladem. A že jestli chce pro děti to nejlepší, tak ať hne zadkem a podílí se na vyzvedávání, aby nemusely trčet v jeslích na plenách a s dudlem od nevidím do nevidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tyjo. Tak to je mazec. Kdybych zjistila, že se nějaká vychovatelka z jeslí tahá s tatínkem od svěřených dětí, tak bych k těm jeslím kompletně ztratila důvěru. Asi bych zvážila dát dítě jinam. A kdyby se to stalo mě, tak by děcka byly jinde už dávno a asi bych to i rozhlásila…
Jo, je to sice vina chlapa, ale tohle je extrémně neprofesionální a zřizovatel soukromých jeslí si tam těžko bude chtít držet takovou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit