Dát manželovi šanci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
8.3.12 10:59
Nell to jo, není svatý, sakra uklouzl, ale zakladatelka se rozhodla, že dá manželství šanci, je těhotná, pravděpodobně otěhotněla až po, takže s ním klidně čeká druhé dítě. Už by se k tomu neměla vracet, prostě to není fér, to je ale jedno, podstatné je, v jakém rozpoložení žije ona a teď si nežije dobře, bude jí mnohem líp, když vyhledá pomoc a přestane trápit sama sebe a tím i jeho.
Nelluška píše:
no ona to taky zakladatelka nemá lehké, my taky děláme z jejího muže boha, ale provinil se. co si budem povídat. Když někomu bezmezně věříte a pak tohle. Podle mě už to nikdy nebude úplně stejné co dřív. Ale jak jsem psala. zkus udělal tlustou čáru a přenést se, když je už zase miláček. Jste přece rodina.Příspěvek upraven 08.03.12 v 10:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
8.3.12 11:04
Kakabus píše:
Ahoj, tedy musím říct, chudák tvůj manžel. Evidentně je to slušný chlap, který moc dobře ví že uklouznul a snaží se to napravit, dělá pro to všechno a ty mu to i přesto dáváš sežrat. Chápu že to byl pro tebe šok a neumíš se s tím vyrovnat, ale jestli je to jeho jediné ukouznutí po těch letech, navíc při takovém nedostatku sexu jaký od tebe měl, buď ráda že ti nelže a nedělá z tebe pitomce a netahá se s ženskýma už několik let. Věřila bych mu, jsou i takoví muži, kteří nemusí mít moc zkušeností a netouží po tom je mít a jsou spokojení s jednou partnerkou. Dej mu šanci, odpusť mu, srovnej si to v hlavě a udělej za vším tlustou čáru a už se k tomuto tématu nevracej. Ubližuješ tím jemu, ale i sobě. Vidíš že tě miluje, ta druhá nedostala žádnou šanci a evidentně pro něj nic neznamenala. Zajdi si za psychologem nebo do manželské poradny. Přečti si podobné příspěvky tady a uvidíš, že jsi na tom ještě moc dobře oproti ostatním, které musí snášet daleko horší příkoří. Jenže ony jsou na to samy a vy jste dva, tak s tím něco dělej nebo ho ztratíš a to by byla škoda.

Moc se mi líbí, jak je to napsané a s názorem se ztotožňuju. Sama si neumím představit, že by mi manžel zahnul, takže chápu, že se s tím nemůžeš srovnat. Ale on se snaží, opravdu tě miluje a chce být s tebou, takže čím víc ho budeš terorizovat, tím větší je šance, že mu jednoho dne rupnou nervy a rozvedete se. Chybu dělá každý z nás a je pak už jen na něm, jak se poučí a jak to dokáže napravit.

Ješt chci říct, že ta frekvence sexu je velmi, velmi malá, takže se mu moc nedivím. Píšeš, že to měl řešit s tebou - no sama si problém uvědomuješ, tak proč jsi se automaticky nezačla snažit i ty sama?

Šanci mu dej. Hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.3.12 11:05
terinka4444 píše:
Nell to jo, není svatý, sakra uklouzl, ale zakladatelka se rozhodla, že dá manželství šanci, je těhotná, pravděpodobně otěhotněla až po, takže s ním klidně čeká druhé dítě. Už by se k tomu neměla vracet, prostě to není fér, to je ale jedno, podstatné je, v jakém rozpoložení žije ona a teď si nežije dobře, bude jí mnohem líp, když vyhledá pomoc a přestane trápit sama sebe a tím i jeho.
Nelluška píše:
no ona to taky zakladatelka nemá lehké, my taky děláme z jejího muže boha, ale provinil se. co si budem povídat. Když někomu bezmezně věříte a pak tohle. Podle mě už to nikdy nebude úplně stejné co dřív. Ale jak jsem psala. zkus udělal tlustou čáru a přenést se, když je už zase miláček. Jste přece rodina.Příspěvek upraven 08.03.12 v 10:51

Jasan, souhlasím s tebou. Viz můj první příspěvek hned nahoře. Jenže holt jí to v hlavě pořád hlodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 11:06

Zakladatelka - všem moc děkuju za názory.

Víte, já vím, že chyba je teď ve mě, on se snaží moc, i já se o to snažím, ale nejde mi to se přes to přenést, pořád se mi to vrací. Já nevěru pokud to není opakovaná nevěra, která dělá z druhého blbce neodsuzuju. Vím, že uklouznout může každý, nikdy nikdo neví co se stane, ale když už se to stane, tak to prostě lehké není. Možná že to ještě hůř snáším, protože se to stalo na začátku těhotenství, takže prakticky celé těhotenství tím procházím a možná i tím, že na mě působí těh. hormony to jde hůř.

Vím, že se stávají horší nevěry a já si v podstatě nemůžu až tak stěžovat, ale prostě mi to ublížilo a já se s tím stále peru, asi to snáším hůř než jiná povahově silnější žena, jsem v tomhle asi slabá. Možná, že jsem to všechno viděla až moc kriticky a potřebovala jsem slyšet názor vás maminek, aby mě to nakoplo v tom, že s tím musím začít něco dělat. Nechci o něj přijít a nejspíš bych tím o něj přišla, kdyby to takhle dál pokračovalo.

Zkuíme tu poradnu, už jsme o tom jednou mluvili, ale myslela jsem stále, že to zvládneme sami, ale evidentně ne.

Loki01 píše:
Otazka je jestli ty to zvladnes odpustit.
Jak se na neveru prislo? Priznal se sam? Prisla jsi na to ty? To je docela dulezite.
Jinak navrhuju manzelskou poradnu, urcite vam to pomuze.

Zavolal mi to její manžel a vše mi řekl, dokonce mi poslal jejich mailovou konverzaci, což bylo pro mě snad ještě horší než samotný sex.

• Citovat
  • Upravit
Edi
152
8.3.12 11:11

Kromě toho jednoho „uklouznutí“ máš asi moc prima chlapa, a byla by moc velká škoda, kdyby´s o něj přišla (i dcerka) … tím bys ho asi nechala té jiné …
Zajděte do poradny, něco si o tom přečti (Plzák ..), je super, že on sám Ti tu poradnu nabízí, určitě toho využij ! … Bez odborné pomoci se tenhle problém hodně špatně zvládá ..
Držím pěsti, ať to zvládnete ..

Sama si nedokážu představit, že bych to prožívala, musí to být opravdu hrozný .. Nicméně dle statistik to bude čekat asi i mě ..
(Chlapa mám úžasnýho a nikdy bych to do něj neřekla, ale stát se může cokoli…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
bjetuschka píše:
Kakabus píše:
Ahoj, tedy musím říct, chudák tvůj manžel. Evidentně je to slušný chlap, který moc dobře ví že uklouznul a snaží se to napravit, dělá pro to všechno a ty mu to i přesto dáváš sežrat. Chápu že to byl pro tebe šok a neumíš se s tím vyrovnat, ale jestli je to jeho jediné ukouznutí po těch letech, navíc při takovém nedostatku sexu jaký od tebe měl, buď ráda že ti nelže a nedělá z tebe pitomce a netahá se s ženskýma už několik let. Věřila bych mu, jsou i takoví muži, kteří nemusí mít moc zkušeností a netouží po tom je mít a jsou spokojení s jednou partnerkou. Dej mu šanci, odpusť mu, srovnej si to v hlavě a udělej za vším tlustou čáru a už se k tomuto tématu nevracej. Ubližuješ tím jemu, ale i sobě. Vidíš že tě miluje, ta druhá nedostala žádnou šanci a evidentně pro něj nic neznamenala. Zajdi si za psychologem nebo do manželské poradny. Přečti si podobné příspěvky tady a uvidíš, že jsi na tom ještě moc dobře oproti ostatním, které musí snášet daleko horší příkoří. Jenže ony jsou na to samy a vy jste dva, tak s tím něco dělej nebo ho ztratíš a to by byla škoda.

Moc se mi líbí, jak je to napsané a s názorem se ztotožňuju. Sama si neumím představit, že by mi manžel zahnul, takže chápu, že se s tím nemůžeš srovnat. Ale on se snaží, opravdu tě miluje a chce být s tebou, takže čím víc ho budeš terorizovat, tím větší je šance, že mu jednoho dne rupnou nervy a rozvedete se. Chybu dělá každý z nás a je pak už jen na něm, jak se poučí a jak to dokáže napravit.

Ješt chci říct, že ta frekvence sexu je velmi, velmi malá, takže se mu moc nedivím. Píšeš, že to měl řešit s tebou - no sama si problém uvědomuješ, tak proč jsi se automaticky nezačla snažit i ty sama?

Teď zpětně si to uvědomuju, že naše frekvence sexu byla hodně bídná, ale v tu dobu jsem si to nějak neuvědomovala, narozením dcery se pro mě vše změnilo, motalo se vše kolem ní, byla hodně uplakané miminko, nešlo nám kojení, měla nějaké zdravotní problémy, prostě jsem to vše hodně prožívala a nějak mi unikalo, že zapomínám na manžela. Teď mi to vše otevřelo oči a vím, kde byla chyba a o to víc jsem se teď snažila a snažím náš sex. život vrátit.

• Citovat
  • Upravit
4666

Ahoj , jáb jsem nečetla reakce ostatních ale za sebe bych do toho šla, nicméně myslím ,že to chce odbornou pomoc- manželský poradce či tak něco, aby ti pomohl získat zpět důvěru v ten vztah. Zkus to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.3.12 11:13

Šanci mu můžeš dát, pokud mu ale sama vnitřně odpustíš. Jinak neustálými výčitkami ten vztah postupně pohřbíš úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.3.12 11:18

Jasně, kolikrát je lepší si představit ten sex než vidět na papíře tuťuňuňu, to by mi taky ranilo. Chápu tě. Ale na druhou stranu já se po dětech taky moc sexuálně neangažuji, takže i to chápu a on měl taky. Ale to je kdybykdyby a blabla bla, podle toho co píšeš, je to jinak skvělej chlap, tak si to nekažte, zkus třeba zmlátit boxovací pytel a dostaneš to ze sebe. Ono se to radí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
8.3.12 11:19
Anonymní píše:
bjetuschka píše:
Kakabus píše:

Teď zpětně si to uvědomuju, že naše frekvence sexu byla hodně bídná, ale v tu dobu jsem si to nějak neuvědomovala, narozením dcery se pro mě vše změnilo, motalo se vše kolem ní, byla hodně uplakané miminko, nešlo nám kojení, měla nějaké zdravotní problémy, prostě jsem to vše hodně prožívala a nějak mi unikalo, že zapomínám na manžela. Teď mi to vše otevřelo oči a vím, kde byla chyba a o to víc jsem se teď snažila a snažím náš sex. život vrátit.

A on to v tu dobu s tebou fakt nijak neřešil a rovnou si našel bokovku, jo? To mi teda od něj přijde zvláštní… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 11:27

Ahoj, tak z vlastní zkušenosti ti poradím…vydrž…u nás jsem sice byla nevěrná já, a přesně tím, čím procházíš ty, procházel můj manžel. Vím, jak je to těžké období. U nás to trvalo celý rok, než to manžel dokázal v sobě zpracovat a přestat se k tomu vracet. Byly to těžké měsíce, já už taky nemohla každý den poslouchat jenom výčitky a otázky PROČ jsem to udělala atd…Snažila jsem se taky hodně, dávala mu najevo, jak moc ho miluju a jak je mi líto, že jsem tak ujela, ale prostě se to stalo a vrátit to nejde. Vím, jak se s tím pereš a věřím, že ještě budeš mít dny, kdy se budeš kvůli tomu cítit špatně, ale postupně časem to otupí, věř mi…podle toho, co píšeš, máš docela fajn chlapa a hlavně děti (my byli v té době ještě bezdětní), čili máš o důvod víc snažit se to překonat. Půjde to, uvidíš…ale musíš se taky snažit, to prostě nechat být. Zavři to do krabice a neotvírej ji. A všechno zase bude fajn… ;)

• Citovat
  • Upravit
1065
8.3.12 11:27

Dala bych mu druhou šanci. Jednak je mu to líto a snaží se, jednak jsi přiznala sama, že trošku je vina na obou stranách a chlap je taky jenom člověk. Navíc která z nás může sama za sebe dát ruku do ohně, že se jí tohle NIKDY nemůže stát? Já teda určitě ne a představa, že se mi rozpadne manželství kvůli jedný chybě je hrozná. A navíc i když tě to bolí a trápí, tak tady nejde jenom o tebe a tvoje pocity, ale jde i o děti a kvůli nim budeš muset překousnout v životě ještě hodně. Odpusť mu a přestaň prudit nebo ho to přestane bavit a půjde sám. Moc držim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 11:30
bjetuschka píše:
Anonymní píše:
bjetuschka píše:
Kakabus píše:

A on to v tu dobu s tebou fakt nijak neřešil a rovnou si našel bokovku, jo? To mi teda od něj přijde zvláštní… :roll:

Netlačil na mě, náznaky byly a buď sex byl nebo nebyl, ale nijak to neřešil se mnou, že by mu to nějak vadilo. Když jsem pak před těh. chodila do práce, kdy jsem se vracela unavená, bez energie, nechal mě být. Ptala jsem se ho na to, proč to se mnou neřešil, říkal že mě nechtěl otravovat se sexem, že viděl, že toho mám za celý den dost. Jenže to skoro každá maminka. Mě se ale i celkově chuť na sex změnila po porodu, jako bych ten sex nějak nepotřebovala, ale donutilo mě to nad vším přemýšlet a změnit to.

• Citovat
  • Upravit
88
8.3.12 11:30
bjetuschka píše:
A on to v tu dobu s tebou fakt nijak neřešil a rovnou si našel bokovku, jo? To mi teda od něj přijde zvláštní… :roll:

Není to zvláštní, třeba si ho ulovila sama. Pro ženskou je nejjednodušší dostat se k chlapovi, kterému něco chybí a on do toho spadne ani neví jak, holt jsou to pudy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 11:35

Všem vám moc děkuju. Pomohlo mi to otevřít oči a vidět, že mám doma poklad, který sice udělal chybu, ale vrátit to nemůže, tak se snaží, nic jiného vlastně dělat ani nemůže, když o nás stojí.

Nejspíš nás objednám do poradny, protože se v tom sama nechci už takhle plácat, vracet se k tomu a trápit nás oba.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky