Dát manželovi šanci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
8.3.12 11:38

.

Příspěvek upraven 28.02.17 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
8.3.12 11:51

Vím,čím procházíš.Prošla jsem tím samým :( .Časem to přejde…,ale je třeba na vztahu pracovat.Musíš si to vyřešit sama v sobě.Pokud budeš zakomplexovaná a svoje parohy uvidíš kamkoli se podíváš,nezlepší se to.Prober to s psychologem,pokud tam s manželem půjdete.Snad se ti podaří se přes to překlenout…Držím pěsti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
8.3.12 12:01

Myslím, že všechno podstatné už ti přispěvatelky napsaly… za mě můžu říct, že bych to zklusila překonat, zašla do poradny s partnerem, zašla si osobně k psychologovi a pokusila se v sobě zpracovat to zklamání, vztek, emoce… nakonec odejít od něj může vždycky, mě by „žralo“, že jsem to nezkusila zvládnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
8.3.12 12:23

Já si myslím že to předhazování mu to není dobré.Já když jsem měla podezření že manžel někoho má,tak jsem o tom pořád mluvila a předhazovala mu to a on mi nakonec řekl,že už toho má plné zuby at toho nechám nebo si fakt někoho najde.
Já vím člověka to užírá a hlodá to v něm,ale nedělej to.
Odpustila bych mu taky,i když je to určitě těžké.Zkuste tu poradnu,držím palce :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
8.3.12 20:20

Já bych mu šanci dala..pokud se chová,tak jak říkáš,tak bych mu to odpustila,sama jsem už jednou nevěru odpustila..Zkusila bych tu manželskou poradnu,když má snahu a ochotu tam chodit..To je dost vzácné..Nejhorší bude udělat tu tlustou čáru a začít důvěřovat,sama vím,jak je to těžké..odejít můžeš vždycky…Přeju,at to dopadne co nejlépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí