Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím,čím procházíš.Prošla jsem tím samým
.Časem to přejde…,ale je třeba na vztahu pracovat.Musíš si to vyřešit sama v sobě.Pokud budeš zakomplexovaná a svoje parohy uvidíš kamkoli se podíváš,nezlepší se to.Prober to s psychologem,pokud tam s manželem půjdete.Snad se ti podaří se přes to překlenout…Držím pěsti ![]()
Myslím, že všechno podstatné už ti přispěvatelky napsaly… za mě můžu říct, že bych to zklusila překonat, zašla do poradny s partnerem, zašla si osobně k psychologovi a pokusila se v sobě zpracovat to zklamání, vztek, emoce… nakonec odejít od něj může vždycky, mě by „žralo“, že jsem to nezkusila zvládnout…
Já si myslím že to předhazování mu to není dobré.Já když jsem měla podezření že manžel někoho má,tak jsem o tom pořád mluvila a předhazovala mu to a on mi nakonec řekl,že už toho má plné zuby at toho nechám nebo si fakt někoho najde.
Já vím člověka to užírá a hlodá to v něm,ale nedělej to.
Odpustila bych mu taky,i když je to určitě těžké.Zkuste tu poradnu,držím palce
![]()
Já bych mu šanci dala..pokud se chová,tak jak říkáš,tak bych mu to odpustila,sama jsem už jednou nevěru odpustila..Zkusila bych tu manželskou poradnu,když má snahu a ochotu tam chodit..To je dost vzácné..Nejhorší bude udělat tu tlustou čáru a začít důvěřovat,sama vím,jak je to těžké..odejít můžeš vždycky…Přeju,at to dopadne co nejlépe!