Data v mobilu, kolik vyčerpáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61097
13.3.19 14:46
@Kaileee píše:
Ahoj, doteď jsem byla vždy na wifi, ale na nové simce budu mít k dispozici i data. Vůbec nemám představu kolik co žere, můžete mi někdo poradit? Ať vím, jaký balíček aktivovat. Budu hlavně na Messengeru. Kolik zhruba dat potřebujete na měsíc? Pokud využíváte třeba jen FB, Messenger, občas vyhledávač (žádný youtube atd.)
díky :)

No a kdyz si do ted byla jen na WiFi, tak kde mas v planu se přihlašovat pres data?
Ja teda data nevyuzivam vůbec, doma jsem na wifi a jinde lizt na net nepotřebuju,jo naky data v tarifu mam, kolik ani netusim.. Kdybych nahodou někde neco nutne potřebovala.. Ale na to abych sedela treba na hristi s detma na emiminu :mrgreen: data nepotrebuju.. Na takovy veci mi staci net doma..
Takze za me co nejmin :mrgreen: aspon to neláká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
13.3.19 14:55
@a12 píše:
No a kdyz si do ted byla jen na WiFi, tak kde mas v planu se přihlašovat pres data?
Ja teda data nevyuzivam vůbec, doma jsem na wifi a jinde lizt na net nepotřebuju,jo naky data v tarifu mam, kolik ani netusim.. Kdybych nahodou někde neco nutne potřebovala.. Ale na to abych sedela treba na hristi s detma na emiminu :mrgreen: data nepotrebuju.. Na takovy veci mi staci net doma..
Takze za me co nejmin :mrgreen: aspon to neláká :lol:

no, už se mi stalo, že jsem stála na zastávce, potřebovala jsem si zjistit další přípoj a nebyla tam wifi a na aktuální simce mám data zakázané protože jsou drahé… ale teď budu mít nového operátora a je to levné ten balíček s internetem… jinak tady je snad i všude na hřišti wifi ale na zastávkách jen někde :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
13.3.19 14:57

@a12 tak někdo to využívá ke studiu či k práci, já žiju v zahraničí, tak jsme často na messengeru, whatsappu, scype, to žere hrozně moc, kvůli práci musím neustále kontrolovat maily či dohledat nějaké info na netu, používám to k dohledání dopravy, informací, mapy, internet banking, ale já jsme často mimo domov, takže i proto, jinak by mi taky stačilo méně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.3.19 14:58

Wifi nezapinam, mobil v ruce zmoulam furt, youtube písničky, tv občas, i dělám někomu hot spot a kolem 7 GB…teď to trochu kleslo na 3-5 , běžnému uživateli stačí kolem 2 giga bohatě, doma si hlídat wifi a takový ten standard 1.5 gb ti to pokryje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
13.3.19 14:59
@Kaileee píše:
no, už se mi stalo, že jsem stála na zastávce, potřebovala jsem si zjistit další přípoj a nebyla tam wifi a na aktuální simce mám data zakázané protože jsou drahé… ale teď budu mít nového operátora a je to levné ten balíček s internetem… jinak tady je snad i všude na hřišti wifi ale na zastávkách jen někde :cert: :mrgreen:

Jasny, prave kvuli tomu naky minimum mam..
Jsem teda koukla a mam 50MB a to je nic :lol: fakt jen tak v nouzi kouknout na bus :lol: v porodnici jsem to měla pryč hned :mrgreen:
Ale jinak to za ten mesic nevycerpam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Victoria1988
14.3.19 03:19

Já?60 gb :mrgreen: ale můj hlavní internet je ten mobilní. Nemam PC

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie