Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vic jak 500 mega, ale min jak 1G. Ovsem s tim, ze doma, v praci… Jsem pripojena pres wifi.
@lany2 píše:
Vic jak 500 mega, ale min jak 1G. Ovsem s tim, ze doma, v praci… Jsem pripojena pres wifi.
a upřednostní to vždy wifi nebo to budu muset sledovat? nevíš?
Ehm mám 10GB a občas to nestačí
pokud ale jen komunikace a občas net, tak bych dala 2GB
@Kaileee pokud bude Wi-Fi znát, měl by se vždy připojit přes ni.
kolem 2GB, ted tak 1GB
Ale mám u operátora aktivovaný SocialPass, takže na FB jsem aniž by m,i to žralo data - 99/měsíčně ![]()
700MB bylo málo, ted mam 2GB a je to ok a na wifi nejsem vubec, na mobilu jen data.
@Kaileee za predpokladu ze budes mit porad aktivni wifi na mobilu, tak ve vetsine pripadu ano. Pokud uz mas danou wifi zapamatovanou v mobilu a ulozeny i heslo, automaticky se pripoji (pri prvnim pripojovani odsouhlasis ze ji chces ulozit a priste pripojovat automaticky)
Problem muze byt u verejnych wifi (treba KFC, vlaky, hotely…) kde vyzaduje kazde pripojeni prihlaseni k siti pres prohlizec. Tam to musis vytukat.
@Kaileee píše:
a upřednostní to vždy wifi nebo to budu muset sledovat? nevíš?
da se v mobilu nastavit, ze pokud je v dosahu wifi data se automaticky vypnou a mobil se na wifi pripoji, muj mobil mi to nabidl.
@Kaileee píše:
Ahoj, doteď jsem byla vždy na wifi, ale na nové simce budu mít k dispozici i data. Vůbec nemám představu kolik co žere, můžete mi někdo poradit? Ať vím, jaký balíček aktivovat. Budu hlavně na Messengeru. Kolik zhruba dat potřebujete na měsíc? Pokud využíváte třeba jen FB, Messenger, občas vyhledávač (žádný youtube atd.)
díky
0
Mám 1,5 gb, většinou to neprekrocim, jen když děti koukají na YouTube treba nekde na cestách nebo u doktora…
Tak záleží jak a kde se pohybuješ. Já dříve měla jen 200 MB a jela jsem jen emaily. Stačilo to. Pak jsem měla 500 MB, také to stačilo, krom mailů jsem už čas občasu i něco vyhledala. Nyní mám 4GB, ale plně jsem je vyčerpala snad jednou. Většinou jsem na 2GB.
Neřeším brouzdání na netu, FB, emimino, maily, nic. V podstatě s narůstajícími daty narostala i chuť/možnost být na datech a neřešit to. Také neřeším, zda jedu s navigací přes data či ne.
Mám 12 GB, ale většinou nevyčerpám vše, ale někdy ano. ale na to co popisuješ ty, by ti mohlo stačit 2GB - 4 GB max. spíš ty 2 max..
Já mám 10GB a nestačí mi to,ale ja data používám hoodně,často jsem mimo domov,ale používám hlavně messenger,whatsapp,fb a insta a to žere nejvíc data ![]()
@Kaileee píše:
Ahoj, doteď jsem byla vždy na wifi, ale na nové simce budu mít k dispozici i data. Vůbec nemám představu kolik co žere, můžete mi někdo poradit? Ať vím, jaký balíček aktivovat. Budu hlavně na Messengeru. Kolik zhruba dat potřebujete na měsíc? Pokud využíváte třeba jen FB, Messenger, občas vyhledávač (žádný youtube atd.)
díky
No a kdyz si do ted byla jen na WiFi, tak kde mas v planu se přihlašovat pres data?
Ja teda data nevyuzivam vůbec, doma jsem na wifi a jinde lizt na net nepotřebuju,jo naky data v tarifu mam, kolik ani netusim.. Kdybych nahodou někde neco nutne potřebovala.. Ale na to abych sedela treba na hristi s detma na emiminu
data nepotrebuju.. Na takovy veci mi staci net doma..
Takze za me co nejmin
aspon to neláká ![]()