Dávat na koupání plenku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
27.6.22 11:19

Máme letos koupací plenky od Huggies, jsou fakt skvělé. Nenasaji žádnou vodu, pokud dítě nečurá, jsou suché vevnitř a z venku oschnou rychle, takže může i korzovat z bazénku ven a zase do vody. Někomu ovšem může vadit, že to jsou dost neekologicke, je to ve skrze tuženy igelit s vložkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
27.6.22 11:20
@Markéta188 píše:
Plenku dávám vždy. Buďto jednorázovou koupací plenu a nebo takovou tu, která se opere - kalhotky Bobánek. Hned po koupání dávám suchou. Ještě dávám tričko s uv ochranou, klobouček a mazat 50 i na místech, kde slunce nesvítí.
Doma v bazénu koupeme někdy bez, ale na veřejných místech ne. Bůh ví, kde je nějaký úchyl a hlavně lidi jsou dnes takoví, že by si mohli i stěžovat, že se dítě vy….. do vody :zed:

To jsou teda nepochopitelně hnusní lidi, že se nechtějí koupat v jedné vodě s dětskými výkaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
27.6.22 11:28

Takové ty jednorázové plavky papírové dávám vždy. Na koupalistich i bazénech vyžadují po dětech plavky s pevnými gumičkami kolem nohou. Je jedno jestli takové ty neoprenové nebo papírové. Moč propustí obojí ale jde o bobek… Papírové trošku cucnou vodu ale nic strašnýho. Když dítě vyleze z vody sundám, vyzdimu dam na sluníčko a když chce fo vody tak obliknu zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
27.6.22 11:31

Do rybnika davam jen triko s ďouhym rukavem a klobouk, spodek volne, syn je hodne nachylny na spaleni, a na koupalku neoprenove plavky. Ty potom nestudi. A z vody rovnou do stinu. Je mu 17 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
27.6.22 11:40

@Aries6 ty jednorázové plavací plenky ale vodu nenasáknou, alespoň ne nijak extrémně. Jsou to taková tvrdá prkna, zadržet mají akorát bobek, stejně, jako ty neoprenové. Já je vždycky po koupání sundala a znovu oblékla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
27.6.22 11:43

Dávám kojenecké koupací overaly. Koupací plenu nikdy, stačilo mi vidět v tom jiné dite na koupališti a “přešla mě chuť” :mrgreen: jak je to nacucany vodou a to chudatko má pak hnusnou modrou bouli mezi nohama, která se kinkla se strany na stranu, to je proste divny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25067
27.6.22 14:17
@Aduš8 píše:
@Aries6 ty jednorázové plavací plenky ale vodu nenasáknou, alespoň ne nijak extrémně. Jsou to taková tvrdá prkna, zadržet mají akorát bobek, stejně, jako ty neoprenové. Já je vždycky po koupání sundala a znovu oblékla

Už mám trosku odrostle děti. Co jsem kdysi koupila, tak to nasaklo a akorát viselo mezi nozkama. Takže jsme si vystacily s plavkama a na suchu dostali klasickou plinku. Tak ani nevím, co všechno je, pak už me to nezajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
27.6.22 16:45
@Semtex píše:
Dávám kojenecké koupací overaly. Koupací plenu nikdy, stačilo mi vidět v tom jiné dite na koupališti a “přešla mě chuť” :mrgreen: jak je to nacucany vodou a to chudatko má pak hnusnou modrou bouli mezi nohama, která se kinkla se strany na stranu, to je proste divny :lol:

Já taky teď přemýšlím, jestli nedošlo k nějaké zmatené terminologii a není nějak více druhů těch jednorázových plavek. Protože ty, co jsme měli doma, byly taky nacucaný až ke kolenům a dokonale mě to odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
27.6.22 18:45

U obou dětí sem používala koupací pleny, nikdy nahaté. Max doma u babi v bazénu, ale nikdy ne veřejně ☝🏼

• Citovat
  • Upravit
22.8.22 11:12

Používáme neoprenové koupací plavky. Jsou alespoň ekologické a navíc super drží. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí