Jaké máte zkušenosti s Kenny baby club Třinec?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké máte zkušenosti s Kenny baby club Třinec?
Založila jsem tuto diskuzi, protože mně zajímají cizí zkušenosti s baby clubem Kenny konkrétně v Třinci.
Chodíme na vaničkovani. Moje zkušenost je taková, že nám z 16 zaplacených vaniček už 6 zrušili a to tak že omluva chodila pomoci sms 2 hodiny před vaničkami nebo v 1 rano před vaničkami a už se i stalo, že nam ani nenapsala a my jsme jeli na vaničky kde nikdo nebyl. Domluva přes telefon je otřesná, telefon neberou a na sms reaguje jen někdy.
Malému se vaničky moc líbí a i paní je při osobním kontaktu moc milá a šikovna a s dětmi to umí. Jen kvuli tomu tohle chovani furt toleruju a zatím jsem jen upozornila ať mi dava vědět zrušení dřív ![]()
Už mi ale dochází trpělivost s tím chováním při domluvě, hlavně po tom co už jsme tam jeli zbytečně, proto jsem chtěla vědět jestli jsem jedina nebo to tak ma více maminek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lisy určitě, a proto sis založila ucet, abys mohla napsat negativní recenzi, viď? My s pražským Kenny clubem máme zkušenosti dobre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
@Lisy určitě, a proto sis založila ucet, abys mohla napsat negativní recenzi, viď? My s pražským Kenny clubem máme zkušenosti dobre.
Mně to přijde jako vcelku relevantní důvod pro založení účtu na miminovském serveru, zjistit, jaké mají ostatní zkušenosti třeba právě s nějakým kurzem pro mimina (obzvlášť když bych já měla špatnou). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy neni v tom jen negativni recenze, s vaničkami jsme byli spokojeni, ale s chovanim při domluvě ne
máte štěstí, že v Praze mají jiný přístup
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodime do Třince víc jak rok a já si nemůžu stěžovat. Začínali jsme s něžnou náručí a teď chodíme na plavání. Nikdy jsem se nesetkala s tím co vy. Prave pro pristup a příjemné prostředí jsem ochotná platit ty hrozne peníze, co za to chtějí. Přemýšlím, že si pribereme i miniskolicku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kater.m asi jsme natrefili zrovna na špatny semestr, kde to prostě ruší, začali jsme 17.1. a na to že mame chodit 2× týdně, tak mame za sebou 8 lekci a to my jsme zrušili jen 2 kvuli očkování jinak zbytek zrušilo všechno kenny, nevím jak teď funguje protože vaničky na měsíc zrušili úplně, protože nemaji instruktorku
možná bazén funguje jinak než vaničky, ale mate pravdu, chování při osobním
kontaktu a prostředí je tam příjemné a parkrat jsme tam miniskolicku potkali a taky se mi libila i ty vychovatelky byly moc hodné a často chodi ven na prochazky a uvnitř maji hezké vybaveni jak na hrani tak na cvičeni, taky jsem nad ni premyslela do budoucna
akorat mam strach z toho co kdyby mi zrušili tu školičku jako ted vaničky a co pak s malým když by dali vědět tak jako do teď
zatim ji nepotřebujeme, ale budu rada když pak date vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velmi špatné zkušenosti
Této firmě se opravdu vyhněte obloukem.
Vaníčkování (nebo jak se tomu říká) jsme domlouvali pro cca 3 měsíční dítě. Komunikace velmi špatná, téměř se nedalo dovolat. To byl první zlý signál. Pokud si paní váží klientů, tohle nedělá.
Nicméně nakonec se podařilo dohodnout termín, který byl potvrzen e-mailem.
Dnes jsme tam s malým dítětem přijeli a v budově nikdo nebyl, nikdo nereagoval na zvonky ani na bouchání. Volali jsme na uvedená čísla a žádná reakce (až později se ozvala nejspíše její švagrová, která ale sdělila, že s tímto nemá nic společného).
Tudíž omluva žádná, reakce nulová.
O to to bylo horší, že lilo jako z konve.
Závěr je takový, že služby této firmy opravdu nedoporučuji a měli byste se jí vyhnout obloukem.
Hezký den všem maminkám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit