Jaké máte zkušenosti s Kenny baby club Třinec?

3
17.3.22 02:12

Jaké máte zkušenosti s Kenny baby club Třinec?

Založila jsem tuto diskuzi, protože mně zajímají cizí zkušenosti s baby clubem Kenny konkrétně v Třinci.
Chodíme na vaničkovani. Moje zkušenost je taková, že nám z 16 zaplacených vaniček už 6 zrušili a to tak že omluva chodila pomoci sms 2 hodiny před vaničkami nebo v 1 rano před vaničkami a už se i stalo, že nam ani nenapsala a my jsme jeli na vaničky kde nikdo nebyl. Domluva přes telefon je otřesná, telefon neberou a na sms reaguje jen někdy.
Malému se vaničky moc líbí a i paní je při osobním kontaktu moc milá a šikovna a s dětmi to umí. Jen kvuli tomu tohle chovani furt toleruju a zatím jsem jen upozornila ať mi dava vědět zrušení dřív :,(
Už mi ale dochází trpělivost s tím chováním při domluvě, hlavně po tom co už jsme tam jeli zbytečně, proto jsem chtěla vědět jestli jsem jedina nebo to tak ma více maminek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30991
17.3.22 05:36

@Lisy určitě, a proto sis založila ucet, abys mohla napsat negativní recenzi, viď? My s pražským Kenny clubem máme zkušenosti dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6682
17.3.22 07:34
@Cuddy píše:
@Lisy určitě, a proto sis založila ucet, abys mohla napsat negativní recenzi, viď? My s pražským Kenny clubem máme zkušenosti dobre.

Mně to přijde jako vcelku relevantní důvod pro založení účtu na miminovském serveru, zjistit, jaké mají ostatní zkušenosti třeba právě s nějakým kurzem pro mimina (obzvlášť když bych já měla špatnou). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.3.22 03:18

@Cuddy neni v tom jen negativni recenze, s vaničkami jsme byli spokojeni, ale s chovanim při domluvě ne :( máte štěstí, že v Praze mají jiný přístup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.4.22 10:00

Chodime do Třince víc jak rok a já si nemůžu stěžovat. Začínali jsme s něžnou náručí a teď chodíme na plavání. Nikdy jsem se nesetkala s tím co vy. Prave pro pristup a příjemné prostředí jsem ochotná platit ty hrozne peníze, co za to chtějí. Přemýšlím, že si pribereme i miniskolicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.4.22 21:06

@Kater.m asi jsme natrefili zrovna na špatny semestr, kde to prostě ruší, začali jsme 17.1. a na to že mame chodit 2× týdně, tak mame za sebou 8 lekci a to my jsme zrušili jen 2 kvuli očkování jinak zbytek zrušilo všechno kenny, nevím jak teď funguje protože vaničky na měsíc zrušili úplně, protože nemaji instruktorku :( možná bazén funguje jinak než vaničky, ale mate pravdu, chování při osobním
kontaktu a prostředí je tam příjemné a parkrat jsme tam miniskolicku potkali a taky se mi libila i ty vychovatelky byly moc hodné a často chodi ven na prochazky a uvnitř maji hezké vybaveni jak na hrani tak na cvičeni, taky jsem nad ni premyslela do budoucna :) akorat mam strach z toho co kdyby mi zrušili tu školičku jako ted vaničky a co pak s malým když by dali vědět tak jako do teď :( zatim ji nepotřebujeme, ale budu rada když pak date vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.9.22 14:22

Velmi špatné zkušenosti

Této firmě se opravdu vyhněte obloukem.
Vaníčkování (nebo jak se tomu říká) jsme domlouvali pro cca 3 měsíční dítě. Komunikace velmi špatná, téměř se nedalo dovolat. To byl první zlý signál. Pokud si paní váží klientů, tohle nedělá.
Nicméně nakonec se podařilo dohodnout termín, který byl potvrzen e-mailem.
Dnes jsme tam s malým dítětem přijeli a v budově nikdo nebyl, nikdo nereagoval na zvonky ani na bouchání. Volali jsme na uvedená čísla a žádná reakce (až později se ozvala nejspíše její švagrová, která ale sdělila, že s tímto nemá nic společného).
Tudíž omluva žádná, reakce nulová.
O to to bylo horší, že lilo jako z konve.

Závěr je takový, že služby této firmy opravdu nedoporučuji a měli byste se jí vyhnout obloukem.

Hezký den všem maminkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care