Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já brala 2-2-2,taky jsem byla po potratech, určitě neublíží.
@alusa11 píše:
Já brala 2-2-2,taky jsem byla po potratech, určitě neublíží.
Paráda, to jsem chtěla asi slyšet
Takže dávkování nechám na 2-2-2. Děkuji ![]()
Neboj ---tak udělej kompromis…1-1-2
Nebo 2-1-2…prostě na noc kdy jsi v klidu si vezmi 2
@alusa11 píše:
Hlavně ať je vše OK! držím palce
Moc děkuji, budu to potřebovat. Ale snad bude do třetice vše dobré. Díky ![]()
@Anonymní píše:
Moc děkuji, budu to potřebovat. Ale snad bude do třetice vše dobré. Díky
Do třetice? Tak jako u nás! A vyšlo to, teď mi v kočárku chrní 5 měsíční klučina. Do třetice to vždycky musí vyjít ![]()
@alusa11 píše:
Do třetice? Tak jako u nás! A vyšlo to, teď mi v kočárku chrní 5 měsíční klučina. Do třetice to vždycky musí vyjít
Teda.. takže vy taky 2× potrat.. Jj, já se pořád uklidňuji, že do třetice už to musí vyjít, nemůžeme mít přeci pořád smůlu.
Ahoj chci se zeptat jak se dávkuje utrogestan v době těhu, vím, že ještě před těhu jsem ho brala 15 dní po Ms, ale když jsem těhu a MS nemám tak kdy si ho mám vzít, a jak dojím krabičku tak druhou mám začíst kdy jíst??? vím že bych se měla zeptat lékaře, ale zapoměla jsem na to, a jdu k němu až za 14 dní.. díky za odpověď
@Amour Kitten Nevím, jaké máš dávkování.. já brala 1-0-1…a nepolykat, ale zavádět
bez přestávky, až do konce 12.tt ![]()
Ahoj ja ho používam uz mesic a zavadim si ho 3 krát denně po jídle jednou rano a dvakrát vecer ![]()
Jo, to vím já beru 2-0-2 ale každý den to mám brát?? brala jsem to ještě před těhu a to jsem to brala každej měsíc jen 10 dní, a řídila jsem se dle MS ale teď když žádnou nemám, tak se mám řídit dle čeho?
@Amour_Kitten píše:
Jo, to vím já beru 2-0-2 ale každý den to mám brát?? brala jsem to ještě před těhu a to jsem to brala každej měsíc jen 10 dní, a řídila jsem se dle MS ale teď když žádnou nemám, tak se mám řídit dle čeho?
každý den ![]()
@olinka11 každý den??
aha, tak já to dobrala a už to tak týden neberu..su magor ![]()