Dávkování Utrogestan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
783
4.12.13 15:24

@olinka11 každý den?? 8o aha, tak já to dobrala a už to tak týden neberu..su magor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunisskoo
4.12.13 15:27

Jj každý den jinak ti to je na prd :|

• Citovat
  • Upravit
4838
4.12.13 15:42

Ja zavadim cele tehu jenom dva krat na noc… prej nejucinnejsi davkovani… tak uvidime, zatim klop klop pomaha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunisskoo
4.12.13 15:52

Ja jeden rano a vecer dva ale jen první trimestr v patek dobiram posledni

• Citovat
  • Upravit
4838
4.12.13 15:54

Ja to beru i dal a bude do konce tehu.. :( ale pokud mi to ma pomoct, tak jsem v pohode, nemam zadne vedlejsi ucinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunisskoo
4.12.13 15:58

To ja taky nemam zadne vedlejší účinky…treba mi to doktorka jeste predepise..

• Citovat
  • Upravit
4838
4.12.13 16:25
@slunisskoo píše:
To ja taky nemam zadne vedlejší účinky…treba mi to doktorka jeste predepise..

to by musel byt duvod.. ja mam zkraceny cipek po operacich a od 12tt ho beru protoze utrogestan zabranuje dozravani delozniho cipku.. pokud mas v poradku / tak neni duvod si myslim ale jak rikas. Dr. ti urcite rekne vic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
4.12.13 16:26

@Amour_Kitten v prvnim trimestru by se mel uzivat kazdy den vaginalne. Davkovani by ti mel urcit lekar. Jestli mas dalsi prohlidku za 14 dni, tak si ho do te doby zavadej kazdy den v mnozstvi a dobe, ktere si mela predepsane a pak se na to zeptej.

Ja beru 0-0-2. Prez den mi to napsat nechtela, ze to zbytecne vytejka takze mam jen na noc. Dostala sem je kvuli hematomu, kterej mi oddeluje placentu od delohy, takze ted jen lezim a nic nedelam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
4.12.13 16:47

Ahoj měla by si ho brát každý den ja ho měla taky nejdřív jen těch deset dní od 15DC a pak mi řekli že každý den 2-0-2 do konce 12TT a zavádět. je to lepší to zavádění když ho polykáš tak máš pak fetácký stavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
4.12.13 17:22

Hlavne v prvnim trimestru byse mel uzivat jen vaginalne. Mas to i v pribalovym letaku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunisskoo
4.12.13 18:05
@nadus píše:
to by musel byt duvod.. ja mam zkraceny cipek po operacich a od 12tt ho beru protoze utrogestan zabranuje dozravani delozniho cipku.. pokud mas v poradku / tak neni duvod si myslim ale jak rikas. Dr. ti urcite rekne vic :mavam:

To me to předepsala kvuli špinění, ale to uz přešlo mam i nemocenskou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.14 10:09

Můžu si sama upravit dávkování?

Jsem v 8tt. Zatím vše probíhalo celkem normálně. V pátek pozdě večer se mi objevily nitky krve a ráno špinění, navštívila jsem nemocnici. Udělali mi UTZ, vše OK. Předepsali mi tedy Utrogestan 1-1-2 a Ascorutin 2-2-2. Dnes už je všechno zase v normě, žádné špinění, bolesti, krvácení. Pak mne napadlo, že jsem ten pátek měli s manželem sex, a že se to mohlo objevit po tom. Tedy jednorázová záležitost. Ale to jsem jim v nemocnici neřekla, neuvědomila jsem si to. Říkám si teda, jestli to dávkování není zbytečně vysoké a neměla bych ho snížit. Moje Dr. bude až koncem týdne, takže nemůžu zítra zkonzultovat. Samozřejmě sama se bojím, měnit si léčbu, ale třeba jste některá měla zkušenost, že Vám řekli, že když špinění přestane, snížit dávky. Já se na to nezeptala. Díky předem za reakce.

• Citovat
  • Upravit
2976
15.6.14 10:14

Ale to nemas na to aby to prestalo, ale aby se to zas nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65502
15.6.14 10:17

Nic nesnižuj do kontroly u doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
15.6.14 10:31

Určitě bych sama nesnizovala, já ho mám preventivne po ivf a beru 4 - 0 - 4