Dcera nechce přijmout přítele, rady, tipy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
z92
319
22.9.20 22:07

@Lucie_Sx jo, co píšeš dává hlavu a patu, ze všech těch příspěvků jsou právě ty od tebe přínosné, díky ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
22.9.20 22:10

@z92 asi se nechce objímat s cizím chlapem. Tlačíte na ní a ona se brání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.9.20 22:13
@z92 píše:
@free333 Ježíš nevybuduje si to, jen s ní chce občas blbnout, vyhazovat ji do vzduchu prostě blbiny a ty bez dotyku nejsou že? Nebo ji jen obejmout, já se s ní objímám pořád a tak nějak by do toho chtěl taky zapadnout. Nedělejme z něj hned pedofila jen proto že jsem to detailně nepodala.

Až tě bude chtít cizí chlap na ulici objímat a dělat s tebou blbiny, tak uděláš co?

Vy jste fakt padlí na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40471
22.9.20 22:19
@Lucie_Sx píše:
Až tě bude chtít cizí chlap na ulici objímat a dělat s tebou blbiny, tak uděláš co?Vy jste fakt padlí na hlavu.

Já jsem už jako dítě nesnášela dotyky od cizích.

Zkus pochopit, že každý to má jinak, někomu to je nepříjemné a on je pro ni cizí chlápek, za půl roku tam nemusí být, dochází Ti to vůbec? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.9.20 22:22

Absolutně to děcko nerespektuješ! Lezeš chlapovi do zadku a chceš to i po dceři.
Až bude holka v pubertě, tak se těš. Už teď si s ní kazis vztah a v pubertě se ti to vrátí! Ta ti to ukáže, uvidíš. Je mi tvé dcery líto. Má mít zastání u tebe, ale bohužel nemá.
Myslíš si, že 4 leté dítě ví, co to znamená, že bude s námi strejda bydlet? Že ví, co to obnáší? Samozřejmě že ti to odkyvala, ale neměla páru, vzhledem k věku, jaké to bude! A strejda ji nesedl.
Zkus na ni netlačit, nevynucovat si „slušné“ chování. Nesnaz se před chlapem křečovitě vypadat jako správná máma. Myslí víc na dceru a její potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.9.20 22:22
@z92 píše:
@free333 Ježíš nevybuduje si to, jen s ní chce občas blbnout, vyhazovat ji do vzduchu prostě blbiny a ty bez dotyku nejsou že? Nebo ji jen obejmout, já se s ní objímám pořád a tak nějak by do toho chtěl taky zapadnout. Nedělejme z něj hned pedofila jen proto že jsem to detailně nepodala.

Tak bohužel malá nemá zájem. Je dospělej na to, aby se s tím vyrovnal a zkoušel hledat cestu. Pokud ne, pak nemá u ciziho dítěte, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.9.20 22:24

@z92
Jak dlouho měla dcera čas se seznámit s tvým přítelem, než jsi ho k vám nastěhovala?

A nemluví ona s vámi, tak jak vy mluvíte s ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
22.9.20 22:30

Asi to chce zapatrat co se stalo. Nějakými tresty ničeho nedocilíš. Tvoje dcera k tobě nemá žádnou důvěru…

A stát se může cokoliv. 90% zneužívání dětí je v rodině…
Ale mohla taky vidět omylem něco co neměla… Tohle není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36171
23.9.20 01:00
@z92 píše:
@Lama Lama ale on si nehraje na tátu, je prostě strejda, nic víc nic míň, jen jsem psala, že o ní má zájem a chtěl by při ni být někdy „tátou“ to je celé, a zájmu si cením protože od vlastního otce ho nikdy neměla a nemá… Píšeš zmírnit tlak, takže vezměme si situaci, je ráno, přítel říká dceři dobře ráno, jakpak jsi se vyspala, ona nic, zkusí to znovu zase nic, pak se do toho vážím já a až pak odpovídá, jaký v tom je tlak? Jen chci ať normálně slušně odpovídá

Tak to mě kolikrát neodpoví dcera taky když vstává hore zadkem. Natož aby to řekla někomu cizímu. A je super, že jsi se s dcerou radila, jestli tam může bydlet. 4 lety dítě asi úplně nedomysli co to všechno bude znamenat. Zajdi si k nejakymu detskymu psychologovi na školení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107026
23.9.20 01:21
@z92 píše:
Ahojky, mám 4letou dceru, vztah s bio otcem neměla nikdy dobry, do dvou let jsme s ním žily, ale ani v té době si s ní nevybudoval žádný vztah, byl víc po hospodách než doma a když doma tak se zase zavítal v pokoji a hrál hry, no smutné vzpomínky, každopádně vygradovalo to a my se odstěhovaly k mým rodičům protože bych nás neuživila, bohužel, žily jsme s nimi rok a půl, oak jsme si našli své bydlí a s ním přišel i můj nynější partner, bydlíme spolu ani ne půl roku, ale dcera ho nějak nechce vzít a já jsem zoufalá protože jsem jak mezi dvěmi kameny, on se o ní chce moc starat, chtěl by být jejím náhradním tátou ne jen strejdou ale ona ho kolikrát totálně ignoruje takže pořád tohle řeším, partner si stěžuje mi ať se s ní nějak snažím promluvit, mluvím, vysvětluju ale nikam to moc nevede, vyloženě se s ním „baví“jen že musí že ví, že když se bavit nebude přijde „trest“ -nedostane dobrůtku třeba. Ale abych to trochu upřesnila to bavení je jen takové že mu na půl pusy odpoví na něco na co se jí zepta jinak nemá zájem dokonce s ním ani nevydrží sama chvilku, snaží se s ní hrát ale ona nechce, má jen mě, babičku a dědu, nikoho dalšího do svého života pustit nechce a mě to decimuje úplně, snažíme se oba s partnerem aby se necítila odstrčená, že mě teď nemá jen sama pro sebe, věnujeme ji všechen čas na sebe samé si čas děláme až oba spí, ale není to dobré… On na ni třeba jen sáhne, chce ji pohladit a on se jen odtahuje… Nevíte co s tím? :( Přeju si fungující spokojenou rodinu a ne tuhle „válku“… Díky za reakce…

Možná je lepší, když to dítě vyřeší za vás, než když má ten problém partner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
23.9.20 07:52
@z92 píše:
@Kolicek95 nešlo jsme spolu hned bydlet, možná to tak vyznělo z textu, ale ne, nějakou dobu jsme si na sebe všichni tři zvykali, o tom jestli s námi bude bydlet jsem se „radila“ s dcerou, ptala jsem se jí jestli by s námi mohl strejda bydlet, nebyla proti, tak jsme to zkusili na začátku to vypadalo slibně, blbli spolu, vypadalo to že budou mít fajn vztah a pak se něco muselo stát a zlom a změna odtažitá nechce se bavit atd. A od té doby si nevím rady a placam se v tom snažím se pochopit ji i jeho, ale nějak to neumím skloubit aby to bylo v pohodě, no třeba časem…

Vyznělo. Psala jsi, že s novým bydlením přišel přítel. Z toho bych fakt nepochopila, že jste přivykali dříve :D. A radit se s 4letou je fakt blbost, naprosto souhlasím s ostatními. Jak říkám, ať se jí prostě nevnucuje a čekejte. Vyžadovat tělesný dotyk je na ni zjevně moc, ne každý člověk je kontaktní. Divím se, že přítel po tom touží, taky je to pro něho celkem cizí člověk po půl roce. V tuto chvíli jsou spíš na úrovni spolubydlících, no…

• Citovat
  • Upravit
2085
23.9.20 12:32

Nechte ji oba být. S partnerem žijte jako partneři a malou do ničeho nenuťte. Nechce s ním mluvit, vždyť nemusí. Ona přijde sama… ale až časem…

Myslím, že není nutné vás hned teď násilím splácávat do nějakého rodinného módu. Zatím můžou žít jednoduše vedle sebe. Nechala bych to vyplynout přirozeně tím, že spolu budou mít společné vzpomínky atd. Ať si ho oblíbí sama od sebe. Pokud jí to bude nuceno, bude ho už vždycky nesnášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
23.9.20 13:59
@z92 píše:
Ahojky, mám 4letou dceru, vztah s bio otcem neměla nikdy dobry, do dvou let jsme s ním žily, ale ani v té době si s ní nevybudoval žádný vztah, byl víc po hospodách než doma a když doma tak se zase zavítal v pokoji a hrál hry, no smutné vzpomínky, každopádně vygradovalo to a my se odstěhovaly k mým rodičům protože bych nás neuživila, bohužel, žily jsme s nimi rok a půl, oak jsme si našli své bydlí a s ním přišel i můj nynější partner, bydlíme spolu ani ne půl roku, ale dcera ho nějak nechce vzít a já jsem zoufalá protože jsem jak mezi dvěmi kameny, on se o ní chce moc starat, chtěl by být jejím náhradním tátou ne jen strejdou ale ona ho kolikrát totálně ignoruje takže pořád tohle řeším, partner si stěžuje mi ať se s ní nějak snažím promluvit, mluvím, vysvětluju ale nikam to moc nevede, vyloženě se s ním „baví“jen že musí že ví, že když se bavit nebude přijde „trest“ -nedostane dobrůtku třeba. Ale abych to trochu upřesnila to bavení je jen takové že mu na půl pusy odpoví na něco na co se jí zepta jinak nemá zájem dokonce s ním ani nevydrží sama chvilku, snaží se s ní hrát ale ona nechce, má jen mě, babičku a dědu, nikoho dalšího do svého života pustit nechce a mě to decimuje úplně, snažíme se oba s partnerem aby se necítila odstrčená, že mě teď nemá jen sama pro sebe, věnujeme ji všechen čas na sebe samé si čas děláme až oba spí, ale není to dobré… On na ni třeba jen sáhne, chce ji pohladit a on se jen odtahuje… Nevíte co s tím? :( Přeju si fungující spokojenou rodinu a ne tuhle „válku“… Díky za reakce…

No jo… ženy, jejich vaginy a výběry muzu… 99% zdrojů životních problémů obou pohlaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí