Dcera odmítá prso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
26.10.10 18:27

Tak co píše Bohunka, to můžu potvrdit.
Dítě nervozitu z matky cítí.
Nezapomenu, jak stačila i zlá sestra v porodnici. Jakmile měla ona službu, moje dítě se nepřisálo, řvalo jak tur, byl to horor.

Jak měla službu hodná sestřička, kojení bylo v pohodě.
Jestli jsi nervozní, tak miminko ještě před kojením může opravdu plakat. Z vlastní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.10.10 17:18

Tak paní doktorka řekla, že to děti u jídla dělají velice často a že tříměsíční kolika bývá právě kolem třetího měsíce nejhorší. Jinak měla malá v moči malé množství krve,takže máme moč chytnout ještě jednou a pošle jí do laboratoře, dnes už byl kurýr pryč.Mám strach, aby to nebylo něco vážného.Příkrm prý zatím dávat nemám, že je ještě maličká a že prospívá dobře, ani jí nevážila, když jsem jí řekla, že vážím každou neděli a že měla 5,15, tak prý má krásnou váhu. Máme se prý zapojit celá rodina a vydržet. Jinak ten infacol je pro nás asi docela nevhodný, protože včera byla malá hrozná a dokonce poplakávala i v noci a blbě jedla i kolem jedné, což jedla vždycky dobře. Dnes v poledne jsem ji dala sabky a krásně se vyprděla a i když se u jídla párkrát odpojila, tak byla po ukončení pití usměvavá, což u nás je vždycky řev( mimochodem teď po spaní zase řev), ale byl to nádherný pocit, když dítě vypadá spokojeně. Ona mě totiž po tom infacolu vůbec neprděla, tak nevím, když někdo píše, jak je to super. Dr říkala, že to mám střídat se sabkama, nebo ještě chci zkusit lefax, to je jediný, co jsme ještě nezkoušeli.Má to stejný složení jak sabky, ale na diskuzích pár holek psalo, že sabky nezabraly a lefax jo.Dr taky říkala, že musím prostě vyzkoušet všechno a hlavně vydržet, tak uvidíme, ale nevím, jak dlouho to krmení ještě zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
27.10.10 22:17

Tak to je dobře že malá prospívá,to hlady nepláče určitě to budou ty prdíky a to přejde tak zkus s tím kojením vydržet a ten Infakol vám opravdu asi nevyhovuje,protože malýmu zabírá ale každé miminko je jiné tak musíš vychytat co udělá dobře malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.10.10 11:18

Já právě zkouším od začátku, dvoje drahý probiotika, baby calm, sab simplex, infacol a teď od včerejška lefax. Asi jsme ten tip, komu nezabere nic a musí to prostě odeznít, jen aby to neodeznívalo moc dlouho. Spousta holek psala, že děti měli bolení do půl roku a dokonce jedna holka psala, že dítko trpí na prdíky dodnes a měla v závorce 15 měsíců, no to bych v tom blázinci určitě zkončila. Kdyby to přešlo aspoň u toho jídla, tak bych to přes den nějak vydržela, ale pobíhat s Jituškou po obýváku a snažit se jí pár minut nakojit, je docela síla. Od včerejška už jí u toho zpívám, už prostě nevím, co bych vymyslela.Tohle bych nepřála ani úhlavnímu nepříteli ( myslím, že žádnýho nemám, ale kdyby náhodou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová