Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ráda se vrací.
Rada se chodi presvedcovat, ze zmizet bylo nejlepsi rozhodnuti.
@Anonymní píše:
Nemyslím si, se starší dcerou už mám docela pěkný vztah, i když převrací oči, když do ní valím, ať se vdá nebo rozejde a najde si někoho jiného na usazení (ať nestepuje na místě).
ty nutíš svou 21letou dceru, aby se VDALA!!???
![]()
hele, to trollení je zábava, co
![]()
@Anonymní píše:
Zajímavé, v dnešní době je strašně moc násilníků oproti dřívějšku, asi náhoda? Nemyslím si.
Prosim te a to mas podlozene jakou statistikou? Divas se na TV Nova? ![]()
@topazio píše:
Druhé na cestě?
Snad čtvrté dítě. Dcery jsou vzduch?
Ony vlastně jsou. Pro tebe existuje jen synáček mazánek.
To je síla, teda!
![]()
@prokr píše:
Meh ty jsi skutečně největší pí. ča v téhle galaxiii a přilehlém /i dalekém/ okolí
Hele, já znám jednu ještě horší „matku“ v reálu. Přidala se do rodiny mého muže. To je monstrum a ne matka!
@Lucy75 píše:
ty nutíš svou 21letou dceru, aby se VDALA!!???![]()
hele, to trollení je zábava, co![]()
Jsou spolu od jejích 15. Takže ano, měla by se vdát.
@PaníBovaryová píše:
Prosim te a to mas podlozene jakou statistikou? Divas se na TV Nova?
Všude o tom vidím poslední dobou články, přitom těch případů musí být málo.
@prokr píše:
Meh ty jsi skutečně největší pí. ča v téhle galaxiii a přilehlém /i dalekém/ okolí
Ne, není, znám horší matky.
@Alriga píše:
Hele, já znám jednu ještě horší „matku“ v reálu. Přidala se do rodiny mého muže. To je monstrum a ne matka!
Meh taky
![]()
Jsou jeste matky, ktere by tem detem nedaly ani poradne najist, protoze by to pro ne byla skoda penez. Nebo by nikdy nepriznaly, ze doma delaji vsechno deti, jrnom by vsude vykladaly, jak jsou udrene a nikdo jim nepomuze.
Ale tu zarlivost na dospivajici dcery, tu maji vsechny spolecnou.
@PaníBovaryová píše:
Jsou jeste matky, ktere by tem detem nedaly ani poradne najist, protoze by to pro ne byla skoda penez. Nebo by nikdy nepriznaly, ze doma delaji vsechno deti, jrnom by vsude vykladaly, jak jsou udrene a nikdo jim nepomuze.
Ale to není můj případ. Já jen očekávám, že děti budou dělat svůj podíl, a to úměrně věku. V dospělosti už mohou utáhnout celou domácnost a dítě, tak jich neubude, když každý den udělají v té domácnosti něco a zapojí se do vaření.
@divine woman píše:
@Alriga Povídej, přeháněj.
Holčička se narodila s poškozením sluchu, intelektu. Přesto velice krásná, nesmírně hodná. Vychovala ji vpodstate babička, rodiče si doplňovali vzdělání a stavěli dům.
Matka dceru nenávidí, protože se za ni stydí. Dotlacila ji na střední školu, kterou děvče nezvládlo. Nakonec se vyučilo, má částečný invalidní důchod a k tomu pracuje v kuchyni. Má solidního partnera, který, se o ní stará. Vše víceméně zásluhou prarodičů.
Když jí bylo asi 14,„matka“ trvala na dalším dítěti a otci doslova rekla: „To se spokojíš s tímhle?“ (!) Žárlí na dceru, protože dívka je opravdu neobyčejně krásná. Nikdy ji nebrali na dovolenou, neustále od m a tky slyšela, že je blbá, tupá, debil, kráva, ze matce zničila život, že se neměla narodit.
Chlapeček se narodil zdravý. Jedná s ním stejně.
Na fb má ovšem fotky „šťastné rodinky“.
![]()
@Anonymní píše:
Nemám vůbec na co žárlit. Starší je 21 je nemá nic. Není vdaná, titul nemá,práci na HPP podle všeho ani ne, ani svůj vlastní byt… prostě nic, jen kočku a „kluka“, co ji může kdykoli odkopnout. Na co bych jako měla žárlit? Nechápu.
Lepší kočička a přítel než ty. Hlavně, že máš titul ty. Jsi ráda, že jsi prodavačka někde za kasou.
PS: nemám nic proti prodavačkám. Ale toto je jen psaní pro Meh57. Zlá matka, která se chová jako macecha.
Kočka a přítel dávají tvé dceři více lásky jak ty.