Dceřin partner...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6484
24.7.21 14:09
@DeeSocialWorker píše:
Kdyby byla moje babička ještě naživu, klidně by to mohla psát ona, výchovný styl mají prakticky stejný ;)

drsné… jako moje rodina taky na mě byla přísná když jsem byla malá a v pubertě, ale tohle mi přijde jako šílené 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
24.7.21 17:30

@alejandra to není přísnost, spíš porucha osobnosti. Tady opravdu vidím spoustu podobných rysů, včetně toho, že ten člověk má vždy pravdu a nepřipouští vůbec žádné jiné možnosti, pokud nezapadají do jeho vidění světa. Moje babička takto „vyrobila“ několik potomků s depresemi, úzkostmi apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21998
24.7.21 17:36

Zloba, obvinovani, nespravedlive vycitky (nejlepe pred okolim), hazeni klacku pod nohy (nedavani vyzivnehi pri studiu, sabotovani vztahu) - tohle neni prisnost, to je krasna ukazka zavisti. A samozrejem bohorovnost. Ona prece jedna spravne, vi to nejlepe a vsichni se myli.
Meh nam tady prispiva i do jinych diskuzi, ne jenom o dcerach. A kdovi kam vsude pise anonymne. Jsou to roky a porad je konzistentni. Trollove vetsinou v jedne diskuzi A, ve druhe B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.7.21 17:58
@PaníBovaryová píše:
Zloba, obvinovani, nespravedlive vycitky (nejlepe pred okolim), hazeni klacku pod nohy (nedavani vyzivnehi pri studiu, sabotovani vztahu) - tohle neni prisnost, to je krasna ukazka zavisti. A samozrejem bohorovnost. Ona prece jedna spravne, vi to nejlepe a vsichni se myli.
Meh nam tady prispiva i do jinych diskuzi, ne jenom o dcerach. A kdovi kam vsude pise anonymne. Jsou to roky a porad je konzistentni. Trollove vetsinou v jedne diskuzi A, ve druhe B.

Minule psala i do diskuze o kočkách a nadávala jim. K tématu neměla co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21998
24.7.21 18:45
@topazio píše:
Minule psala i do diskuze o kočkách a nadávala jim. K tématu neměla co říct.

Od takovehoto cloveka nemuzes cekat, ze ti sem prijde v dobrem poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12904
24.7.21 18:51
@alejandra píše:
drsné… jako moje rodina taky na mě byla přísná když jsem byla malá a v pubertě, ale tohle mi přijde jako šílené 8o

Moje matka je přesně to samé, slovo od slova.

Jediné coi nesedí, je, že mojí máti strašně záleželo na tom, aby vypadala jako hodná a „správná“ matka a ženská, takže by to tu napsala tak, aby z toho vycházela o mnoho lépe. To mi u tohoto profilu trochu nesedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.7.21 19:48
@PaníBovaryová píše:
Od takovehoto cloveka nemuzes cekat, ze ti sem prijde v dobrem poradit.

Já jsem radu nechtěla. Ale zakladatelka. Ona začala zvracet a psát jaké jsou kočky špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81065
24.7.21 20:58

@topazio Což o to, já kočky taky ráda nemám a nic pěkného si o nich nemyslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
24.7.21 21:38
@DeeSocialWorker píše:
@alejandra to není přísnost, spíš porucha osobnosti. Tady opravdu vidím spoustu podobných rysů, včetně toho, že ten člověk má vždy pravdu a nepřipouští vůbec žádné jiné možnosti, pokud nezapadají do jeho vidění světa. Moje babička takto „vyrobila“ několik potomků s depresemi, úzkostmi apod.

tak to je logické :( a smutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
24.7.21 21:41
@Liberalissima píše:
Moje matka je přesně to samé, slovo od slova.Jediné coi nesedí, je, že mojí máti strašně záleželo na tom, aby vypadala jako hodná a „správná“ matka a ženská, takže by to tu napsala tak, aby z toho vycházela o mnoho lépe. To mi u tohoto profilu trochu nesedí :nevim:

Mě se těžko věří, že někdo takový existuje, ale tím nijak nezpochybňuju, že takoví lidi jsou. Ale tak či tak, je to prostě šílené 8o Jako chápu, že někdo je více přísný, etc. Ale tohle už je prostě šílené. Ani k tomu nemám slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12904
24.7.21 23:38
@alejandra píše:
Mě se těžko věří, že někdo takový existuje, ale tím nijak nezpochybňuju, že takoví lidi jsou. Ale tak či tak, je to prostě šílené 8o Jako chápu, že někdo je více přísný, etc. Ale tohle už je prostě šílené. Ani k tomu nemám slov.

To u nás se děly ještě jinačí divočárny, meh se bude muset ještě hodně snažit aby dohnala mojí máti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
25.7.21 06:23
@Liberalissima píše:
To u nás se děly ještě jinačí divočárny, meh se bude muset ještě hodně snažit aby dohnala mojí máti :mrgreen:
😳 to ještě někde existuje neco horšího? 😰
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect