Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Degradace mladé společnosti, prý elity národa. To tak. Vím moc dobře, jak takový život vypadá… chlast, tráva a párty. Starší dcera se toho účastní a nic už s tím nemůžu dělat.
a ty - inteligentko národa bez špetky tolerance, sebereflexe a lásky k dcerám - rodící děti jak na běžícím páse - si alespoň MATURITU DODĚLÁŠ PŘESNĚ KDY!!??
![]()
@Anonymní píše:
Mohla aspoň jít po matuře pracovat a dodělávat si to dálkově, ale slečinka potřebuje studentský život.
Tys ho neměla, a závidíš jí? Mládí, bezstarostnost…
Smůla no, dcera má asponˇmozek v hlavě, chce studovat a užívat si. Měla si to taky tak udělat, třeba bys dneska byla normální, a ne tak zahořklá.
@Anonymní píše:
Mohla aspoň jít po matuře pracovat a dodělávat si to dálkově, ale slečinka potřebuje@Anonymní píše:
Degradace mladé společnosti, prý elity národa. To tak. Vím moc dobře, jak takový život vypadá… chlast, tráva a párty. Starší dcera se toho účastní a nic už s tím nemůžu dělat.Ty jsi degradace společnosti, to snad není možný, co z tebe leze. Je mladá, tak se baví a užívá si života, to je naprosto normální. Je mi jasný, že ty by ses ráda dívala na to, jak má dvě děti, žádné zázemí, vzdělání a opouští jí chlap, neměla bys konečně na co žárlit viď? Zklamu tě, jistě se poučila z tvých chyb, jsi pro ní odstrašující případ a svůj život si jistě zařídí úplně jinak a mnohem lépe. Ty se místo závisti věnuj svému psychickému stavu, jsi blázen. Potom si dej život do pořádku a své dcery nechej žít. Ony nemohou za tvůj zkažený život. PS:není to nic proti mladým rodičům a početným rodinám, znám spoustu mladých lidí, kteří se stali rodiči v nácti a zvládají to na jedničku, to stejné platí pro početné rodiny. Není to totiž o věku, ani ovpočtu dětí, ale tahle nešťastná osoba se zkaženým životem se neměla množit nikdy.
@Ja-rekk píše:
Ty jsi degradace společnosti, to snad není možný, co z tebe leze. Je mladá, tak se baví a užívá si života, to je naprosto normální. Je mi jasný, že ty by ses ráda dívala na to, jak má dvě děti, žádné zázemí, vzdělání a opouští jí chlap, neměla bys konečně na co žárlit viď? Zklamu tě, jistě se poučila z tvých chyb, jsi pro ní odstrašující případ a svůj život si jistě zařídí úplně jinak a mnohem lépe. Ty se místo závisti věnuj svému psychickému stavu, jsi blázen. Potom si dej život do pořádku a své dcery nechej žít. Ony nemohou za tvůj zkažený život. PS:není to nic proti mladým rodičům a početným rodinám, znám spoustu mladých lidí, kteří se stali rodiči v nácti a zvládají to na jedničku, to stejné platí pro početné rodiny. Není to totiž o věku, ani ovpočtu dětí, ale tahle nešťastná osoba se zkaženým životem se neměla množit nikdy.
Ne asi, ona tem holkam strašně závidí, proto jim všechno haní a nic jim nepřeje, jako je to divný, že svým dětem, těm by to měla přát, ale ona je psycho. Proto jim pořád něco dělá, ponizuje je, pomlouvá atd. Protože jsou stokrát lepší než ona, mají život před sebou, navíc jsou určitě chytřejší, hezčí a prostě všechno. A ona jim všechno tohle závidí. To je celý. Dost smutný, ale ono se jí všechno vrátí, to bude teprve zurit, ale smolik, už to nezmění a tak ji třeba. Ona si nic jiného nezaslouží. Doufám, že ji ty holky nepozvou jednou ani na tu svatbu a nebudou jí půjčovat vnoučata a ona se bude moci pěkně topit ve své zlobs a závisti
.
@Anonymní píše:
Degradace mladé společnosti, prý elity národa. To tak. Vím moc dobře, jak takový život vypadá… chlast, tráva a párty. Starší dcera se toho účastní a nic už s tím nemůžu dělat.
Měla by sis dát taky práska, radši dva. Denně.
@Michelle_M píše:
Měla by sis dát taky práska, radši dva. Denně.
Teď nemůže. Čeká čtvrté dítě. Její třetí dítě jen syn. Její král. Její miláček.
@Anonymní píše:
Ty jsi zelena zavisti
Nemela ses nechat zbouchnout a mela ses lepe ucit, tvoje chyba ![]()
@Anonymní píše:
Vy jste v nějaké sektě?
@Ba-stet píše:
Já tomu prostě nevěřímOna zásadně píše věci, kterými zaručeně vytočí (o tom, jak dala psa pryč do diskuse o pejskařích, že čtení knih je blbost do diskuse o knižkách, o bití dětí do výchovných diskuzí…). U svých vláken taky furt zvědala laťku, až už to netáhlo… Ty diskuse, že dcera nechce říkat ňuňánkovi zdrobnělinou a že dcera nezdraví otce jako první, to už byla slabota… Nevěřím, že by někdo tak jednoduchý neustále zakládal diskuse, kde vždycky, úplně vždycky dostane sodu. A taky se nikdy nedohaduje, nereaguje na jedovatosti, stručně a věcně odpovídá na konkrétní dotazy. A má hezký syntax a gramatiku. Já si pamatuju, kdo byla ta uživatelka, která ji údajně poznala (a mimochodem, Meh byla celkem v šoku a opakovala, že to není možné, přitom tu na svou rodinu kromě adresy a rodného čísla vyblila všechno), vážím si jejích názorů a postřehů, ale jsem přesvědčená, že se spletla…
Přesně, taky vidím obrovský rozpor v jejím projevu a v jejím vystupování a názorech. První naprosto normální projev inteligentní ženy, sectele a očividně se vzděláním, názory a vystupování blbeny. Takže můj názor - dělá si srandu.
@Yorkmut píše:
Ano, Mehovisti.
Mě by to fakt zajímalo. Tím by se toho hodně vysvětlilo.
@inkakřivák píše:
Přesně, taky vidím obrovský rozpor v jejím projevu a v jejím vystupování a názorech. První naprosto normální projev inteligentní ženy, sectele a očividně se vzděláním, názory a vystupování blbeny. Takže můj názor - dělá si srandu.
No jako pokud si tu někdo už pár let doopravdy dělá srandu a ani jednou nevypadne z role, tak to musí být magor sám o sobě. Ať už je postavička Meh reálná nebo ne. ![]()
Je to troll jak vyšitý. Žije si svým životem a čas od času se chce pobavit a zaprudí si tady.
Meh, napiš někdy na Vinted. Tam dostaneš pěknou sodu. To se pobavíš. ![]()
Nevzpomene si někdo, ve které diskuzi ji někdo poznal jako reálnou osobu?
@vendulaaa píše:Šavlozubá žabka.
Nevzpomene si někdo, ve které diskuzi ji někdo poznal jako reálnou osobu?
Boha, já mám fakt paměť na strašné kraviny.