Dceřin partner...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
23.7.21 21:25
@cascades píše: :lol: Je to troll jak vyšitý. Žije si svým životem a čas od času se chce pobavit a zaprudí si tady.
Meh, napiš někdy na Vinted. Tam dostaneš pěknou sodu. To se pobavíš. :mrgreen:

Hele ty jsi zrovna podobná postavička, tak nám to můžeš osvětlit. Tebe to nějak baví nebo naplňuje, že jsi věčně středem negativní pozornosti kvůli tvým ehm netradičním zájmům? Dělá ti to třeba radost? :think:

Několikrát jsem na tebe narazila v úplně normálních diskuzích, kde nevidět ten nick, tak mi přijdeš jako úplně normální průměrný člověk.

• Citovat
  • Upravit
395
23.7.21 21:39

@Parninas No děkuji. :D Jsem úplně normální. Umím normálně diskutovat a už dlouho se držím a sekám latinu.
Vůbec mi nedělá radost, když na Teda nadáváte nebo o něm píšete sprosté lži. Ale i přesto mám radost z toho, že o něm aspoň mluvíme a myslíme na něj. Takže než žádnou pozornost (a upozorňuju, že nejde o soustředění se na mě nýbrž na Teda), tak beru i tu negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
23.7.21 21:43
@cascades píše:
@Parninas No děkuji. :D Jsem úplně normální. Umím normálně diskutovat a už dlouho se držím a sekám latinu.
Vůbec mi nedělá radost, když na Teda nadáváte nebo o něm píšete sprosté lži. Ale i přesto mám radost z toho, že o něm aspoň mluvíme a myslíme na něj. Takže než žádnou pozornost (a upozorňuju, že nejde o soustředění se na mě nýbrž na Teda), tak beru i tu negativní.

No vidíš, takže to je ten rozdíl. Tobě to asi úplně nedělá radost, že jen co ho vytáhneš, tak dostaneš šílenou bídu. Klidně to schovávej za to co píšeš, ale prostě negativní reakce tvoří negativní pocity. :nevim:

Meh to očividně ale vůbec nesere. Proto mám trochu pochybnosti o duševním zdraví té osoby. A je v podstatě fuk jestli je to real nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
395
23.7.21 21:52
@Parninas píše:
Meh to očividně ale vůbec nesere.

No právě. Ta se tím evidentně baví. A nemyslím si, že by musela být nějaká narušená. Prostě ji baví prudit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
23.7.21 21:53
@Anonymní píše:
Degradace mladé společnosti, prý elity národa. To tak. Vím moc dobře, jak takový život vypadá… chlast, tráva a párty. Starší dcera se toho účastní a nic už s tím nemůžu dělat. :,(

Slepá závist, matinko. Tys znala v jejich věku jen vařečku a plíny :mrgreen: takže o studentském životě víš kulový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
23.7.21 21:55
@cascades píše:
No právě. Ta se tím evidentně baví. A nemyslím si, že by musela být nějaká narušená. Prostě ji baví prudit. :mrgreen:

Mimochodem já tě fakt nechci nijak urážet, ačkoliv chápu, že píšu možná trochu necitlivě. ;) Fakt nemám problém akceptovat různé hobby. Pokud nejsou nějak nelegální samozřejmě, což už ty trošičku balancuješ na hranici toho co je a není ok. Jen jsou prostě témata které 99,9% lidí nebudou dělat dobře, takže je lepší se jim vyhnout pokud nechceš negativní reakce. A holt pokud máš nutkání to vytáhnout, tak se nelze divit, že to dopadá jak to dopadá.

• Citovat
  • Upravit
395
23.7.21 21:59

@Parninas Co je na mém zájmu špatně? Nebo nedej bože nelegálního?? Uvědomujete si, že většinu toho „špatného“ si vytváříte sami? Vy si myslíte, že já si myslím to, a to je špatně, takže je celá diskuze špatná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
23.7.21 22:00

Mám šílené nutkání o něm psát, aby na něj myslelo co nejvíc lidí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81219
24.7.21 06:49
@Parninas píše:
No vidíš, takže to je ten rozdíl. Tobě to asi úplně nedělá radost, že jen co ho vytáhneš, tak dostaneš šílenou bídu. Klidně to schovávej za to co píšeš, ale prostě negativní reakce tvoří negativní pocity. :nevim:Meh to očividně ale vůbec nesere. Proto mám trochu pochybnosti o duševním zdraví té osoby. A je v podstatě fuk jestli je to real nebo ne.

Ale já si myslím, že ona má srandu z těch reakcí. Pochopte. Napíše nějakou úplnou kravinu a davy ženských, které ji vůbec neznají a ještě o sobě tvrdí, jak nejsou chytré, ji na to skočí a rozčilují se a jsou celé rozpálené dobela. Sranda, jak lehce se nechají nachytat. Není divu, že se baví. Je to ještě lepší než cipovani lidí vakcínou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
24.7.21 08:53
@Parninas píše: Šavlozubá žabka. :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…ankovani/28/Boha, já mám fakt paměť na strašné kraviny.

Zatim jsem na 7 strane a je to dost sila 😳 Ja proste verim, ze tohle neexistuje. A jestli jo, tak maji nejake psychicke obtize oba dva 😐 akorat ze na praskach skoncila chudak mladsi dcera. No ale neni se cemu divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81219
24.7.21 09:02

Ona mi připomíná Korneliji, jestli znáte. Taky vždycky jednou za čas vyleze ve své diskuzi o šetření, hodí do placu nejakou zřejmou blbinu- třeba fotku kousku účtenky z kauflandu a fotku banánů a chleba, a pak jen sleduje reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.7.21 09:03
@inkakřivák píše:
Ona mi připomíná Korneliji, jestli znáte. Taky vždycky jednou za čas vyleze ve své diskuzi o šetření, hodí do placu nejakou zřejmou blbinu- třeba fotku kousku účtenky z kauflandu a fotku banánů a chleba, a pak jen sleduje reakce.

Tu nečtu. Ale už tu někdo psal, že je to taky matka roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21893
24.7.21 09:45
@inkakřivák píše:

Presne to same jsem psala pred par strankama. Je to hodne podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81219
24.7.21 09:46

@topazio Ale je to legrační, hraje tam taky blbku roku. A stejně jsou se objeví, Ale to se tam taková smečka. Kdyby na ní kaslali tak jako by bylo dobré vykašlat se na nějakou meh, zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
24.7.21 12:50
@alejandra píše:
taky si to myslím :think: prostě tohle nemůže reálně existovat :zed:

Kdyby byla moje babička ještě naživu, klidně by to mohla psát ona, výchovný styl mají prakticky stejný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí