Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ale to není můj případ. Já jen očekávám, že děti budou dělat svůj podíl, a to úměrně věku. V dospělosti už mohou utáhnout celou domácnost a dítě, tak jich neubude, když každý den udělají v té domácnosti něco a zapojí se do vaření.
Ráda bych Tě a dovolím si napsat, že jménem všech účastníků diskuzí s Tebou požádala, zda bys nezvážila tu možnost, že se tady přestaneš vyskytovat.
Už jsem ohledně Tebe kontaktovala i adminy.
Nejseš normální opravdu ne.Ta lítost nad Tvými dcerami je neskutečná…
@Anonymní píše:
K takovému chování chlap často nedospěje, pokud ženská není hnusná semetrika. Jako alkoholik a násilník se člověk přece nerodí.
Co?
Ty jsi vylízané pako. ![]()
Toto se nedá ani slušně komentovat.
@topazio píše:
Lepší kočička a přítel než ty. Hlavně, že máš titul ty. Jsi ráda, že jsi prodavačka někde za kasou.PS: nemám nic proti prodavačkám. Ale toto je jen psaní pro Meh57. Zlá matka, která se chová jako macecha.
Kočka a přítel dávají tvé dceři více lásky jak ty.
No, ale co je to za život? Já doufám, že aspoň dodělá tu školu příští rok, když jí to platí stát.
@topazio píše:
Lepší kočička a přítel než ty. Hlavně, že máš titul ty. Jsi ráda, že jsi prodavačka někde za kasou.PS: nemám nic proti prodavačkám. Ale toto je jen psaní pro Meh57. Zlá matka, která se chová jako macecha.
Kočka a přítel dávají tvé dceři více lásky jak ty.
Přesně toto říká ta zrůda z muzovy rodiny své dceři. „Já mám hezkého manžela, vysokou školu, dům.. Ty nemáš nic!“
@Alriga tato žena je odpad. Opravdu hnus. Mám pocit, že si toto už tady psala.
@Alriga píše:
Přesně toto říká ta zrůda z muzovy rodiny své dceři. „Já mám hezkého manžela, vysokou školu, dům.. Ty nemáš nic!“
Je to smutné. Já to znám taky tak nějak podobně.
@Anonymní píše:
No, ale co je to za život? Já doufám, že aspoň dodělá tu školu příští rok, když jí to platí stát.
Za život? Ty opravdu nejsi normální.
@Alriga píše:
Takový člověk ale musí mít problém hlavně sám se sebou. 😶
@topazio píše:
Je to smutné. Já to znám taky tak nějak podobně.
Já to teda neříkám takhle hnusně, ale trochu to chápu z pohledu rodiče. Je to jakási forma motivace pro to dítě.
@topazio Jo už psala. Nic se nezměnilo. Ona je fakt zrůda. Její muž je policista, bojí se cokoli proti ní říct nebo podniknout, mysli si, že by mu zničila kariéru.
@Alriga píše:Šílený. Opravdu šílené, co je mezi námi za lidi.
@topazio Jo už psala. Nic se nezměnilo. Ona je fakt zrůda. Její muž je policista, bojí se cokoli proti ní říct nebo podniknout, mysli si, že by mu zničila kariéru.
@alejandra Já ji neměla ráda od první chvíle. Nesnáší psy a to až tak, že je schopna jim ublížit. To bylo pro mě první varovné znamení.
@Anonymní píše:
Já to teda neříkám takhle hnusně, ale trochu to chápu z pohledu rodiče. Je to jakási forma motivace pro to dítě.
Jsi krava, tupa a blba… prave jsem te krasne namotivovala ![]()
@Alriga píše:😯 😰 šílené
@alejandra Já ji neměla ráda od první chvíle. Nesnáší psy a to až tak, že je schopna jim ublížit. To bylo pro mě první varovné znamení.