Dceřin partner...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
21.7.21 10:43
@Anonymní píše:
Ale to není můj případ. Já jen očekávám, že děti budou dělat svůj podíl, a to úměrně věku. V dospělosti už mohou utáhnout celou domácnost a dítě, tak jich neubude, když každý den udělají v té domácnosti něco a zapojí se do vaření.

Ráda bych Tě a dovolím si napsat, že jménem všech účastníků diskuzí s Tebou požádala, zda bys nezvážila tu možnost, že se tady přestaneš vyskytovat.
Už jsem ohledně Tebe kontaktovala i adminy.
Nejseš normální opravdu ne.Ta lítost nad Tvými dcerami je neskutečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.7.21 10:45
@Anonymní píše:
K takovému chování chlap často nedospěje, pokud ženská není hnusná semetrika. Jako alkoholik a násilník se člověk přece nerodí.

Co? 8o Ty jsi vylízané pako. :cert:
Toto se nedá ani slušně komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.21 10:47
@topazio píše:
Lepší kočička a přítel než ty. Hlavně, že máš titul ty. Jsi ráda, že jsi prodavačka někde za kasou.

PS: nemám nic proti prodavačkám. Ale toto je jen psaní pro Meh57. Zlá matka, která se chová jako macecha.

Kočka a přítel dávají tvé dceři více lásky jak ty.

No, ale co je to za život? Já doufám, že aspoň dodělá tu školu příští rok, když jí to platí stát.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
21.7.21 10:48
@topazio píše:
Lepší kočička a přítel než ty. Hlavně, že máš titul ty. Jsi ráda, že jsi prodavačka někde za kasou.

PS: nemám nic proti prodavačkám. Ale toto je jen psaní pro Meh57. Zlá matka, která se chová jako macecha.

Kočka a přítel dávají tvé dceři více lásky jak ty.

Přesně toto říká ta zrůda z muzovy rodiny své dceři. „Já mám hezkého manžela, vysokou školu, dům.. Ty nemáš nic!“

• Citovat
  • Upravit
56505
21.7.21 10:50

@Alriga tato žena je odpad. Opravdu hnus. Mám pocit, že si toto už tady psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.7.21 10:52
@Alriga píše:
Přesně toto říká ta zrůda z muzovy rodiny své dceři. „Já mám hezkého manžela, vysokou školu, dům.. Ty nemáš nic!“

Je to smutné. Já to znám taky tak nějak podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.7.21 10:53
@Anonymní píše:
No, ale co je to za život? Já doufám, že aspoň dodělá tu školu příští rok, když jí to platí stát.

Za život? Ty opravdu nejsi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
@Alriga píše:
Přesně toto říká ta zrůda z muzovy rodiny své dceři. „Já mám hezkého manžela, vysokou školu, dům.. Ty nemáš nic!“

Takový člověk ale musí mít problém hlavně sám se sebou. 😶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@topazio píše:
Je to smutné. Já to znám taky tak nějak podobně.

Já to teda neříkám takhle hnusně, ale trochu to chápu z pohledu rodiče. Je to jakási forma motivace pro to dítě.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
21.7.21 10:54

@topazio Jo už psala. Nic se nezměnilo. Ona je fakt zrůda. Její muž je policista, bojí se cokoli proti ní říct nebo podniknout, mysli si, že by mu zničila kariéru.

• Citovat
  • Upravit
56505
21.7.21 10:56
@Alriga píše:
@topazio Jo už psala. Nic se nezměnilo. Ona je fakt zrůda. Její muž je policista, bojí se cokoli proti ní říct nebo podniknout, mysli si, že by mu zničila kariéru.
Šílený. Opravdu šílené, co je mezi námi za lidi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
21.7.21 10:58

@alejandra Já ji neměla ráda od první chvíle. Nesnáší psy a to až tak, že je schopna jim ublížit. To bylo pro mě první varovné znamení.

• Citovat
  • Upravit
21763
21.7.21 10:58
@Anonymní píše:
Já to teda neříkám takhle hnusně, ale trochu to chápu z pohledu rodiče. Je to jakási forma motivace pro to dítě.

Jsi krava, tupa a blba… prave jsem te krasne namotivovala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
21.7.21 11:00
@Alriga píše:
@alejandra Já ji neměla ráda od první chvíle. Nesnáší psy a to až tak, že je schopna jim ublížit. To bylo pro mě první varovné znamení.
😯 😰 šílené
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21763
21.7.21 11:05

Neni Meh alter ego Kornelije? Pisou dost podobne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí