Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Proč by se za mě ale měly stydět?![]()
Já toho dokázala dost.
A co prosim te? ![]()
@Anonymní píše:
Já toho dokázala dost.
nejde o to, co jsi dokázala, ale jak se k nim chováš
asi tak.
A jo, chlap může pracovat i doma, normální lidi to tak mají.
@Anonymní píše:
Já toho dokázala dost.
A co jsi dokázala? Akorát tak buzerovat dcery.
@PaníBovaryová píše:Úspěšně dokončit vzdělání, najít si životního partnera, porodit děti a dobře se o ně postarat, například…
A co prosim te?
Kde venku jako dre manzel? Vsak bydlite nekde u Ostravy v radovce nebo co. Seka travnik? To je ta drina? ![]()
@alejandra píše:
nejde o to, co jsi dokázala, ale jak se k nim chovášasi tak.
A jo, chlap může pracovat i doma, normální lidi to tak mají.
Však ale chlap pracuje doma na zahradě. Byt je moje království a mých dcer ostatně taky.
@Anonymní píše: Úspěšně dokončit vzdělání, najít si životního partnera, porodit děti a dobře se o ně postarat, například…
tohle už nemůže být absurdnější ![]()
A další vztah neměla? Ty se běž léčit na psychiatrii. Nejsi normální osoba. Dcera ti brzo odejde z domu a i kdyby měla milión mužů, tak tobě bude do toho nic.
@Anonymní píše: Úspěšně dokončit vzdělání, najít si životního partnera, porodit děti a dobře se o ně postarat, například…
Ucnak na prodavacku? Sbali kluka v 17, nechat se zbouchnout? To mas latku hodne nizko.
@PaníBovaryová píše:
Kde venku jako dre manzel? Vsak bydlite nekde u Ostravy v radovce nebo co. Seka travnik? To je ta drina?
Seká trávník, ale taky udržuje zahradní jezírko, stará se o skleník až bude malé odrostlé, bude mít na starost ještě pejska. ![]()
@Anonymní píše:
Však ale chlap pracuje doma na zahradě. Byt je moje království a mých dcer ostatně taky.
jo a jak velkou máte zahradu?
@Anonymní píše:
To není vůbec pravda.
Ale je. Meh je tim proslula, anonyme
.
@alejandra píše:
tohle už nemůže být absurdnější
Někdy mám opravdu pocit, že je toto troll. Takové myšlenky a postoje patří do středověku.
@Anonymní píše:
Mnažel tvrdě dře venku a ve stejných šlépějích povedu syna. Nevidím důvod, proč by měl ještě pracovat doma.
A to máte zámek s velkými pozemky, nebo totální ruinu, že je té práce tolik, že se to vyrovná denodenní práci v domácnosti, úklidu, vaření, praní, uklízené po bozí…ch teda vlastně majitelech bim ase?
Byla bych raději, kdyby další vztah už neměla.
To není vůbec pravda.