Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A co když on nechce? To tě nenapadlo. Proč se bojíš, že otěhotní? Jsou spolu rok pravděpodobně spolu i rok spí a doteď těhotná není. V kolika si otěhotněla ty?
@Liberalissima píše:
Nemáš na to žádné právo, a to vyjadřování ve stylu „amant“ taky není tak cool, jak si myslíš
Bydlí u mě, tak proč bych neměla mít? Může jít bydlet klidně k němu, když ho nechce představit.
@Anonymní píše:
Bydlí u mě, tak proč bych neměla mít? Může jít bydlet klidně k němu, když ho nechce představit.
bych se nedivila, kdyby šla ![]()
@Náměsíčná píše:
A co když on nechce? To tě nenapadlo. Proč se bojíš, že otěhotní? Jsou spolu rok pravděpodobně spolu i rok spí a doteď těhotná není. V kolika si otěhotněla ty?
Já otěhotněla brzy, ale bylo to plánované. Teď „na stará kolena“ (i když mám v podstatě věk prvorodičky podle dnešní moderní doby) mám jedno malé dítě, druhé na cestě a jsme spokojení! Jenže já se vyučila, dcera je na gymplu a po škole plánuje dlouho studovat, tak si těhotenství dovolit nemůže.
Mozna, az ji jednou dovolis zamknout si dvere do pokoje, tak ho privede.
@Anonymní píše:
Já otěhotněla brzy, ale bylo to plánované. Teď „na stará kolena“ (i když mám v podstatě věk prvorodičky podle dnešní moderní doby) mám jedno malé dítě, druhé na cestě a jsme spokojení! Jenže já se vyučila, dcera je na gymplu a po škole plánuje dlouho studovat, tak si těhotenství dovolit nemůže.
Druhé na cestě? ![]()
Snad čtvrté dítě. Dcery jsou vzduch?
Ony vlastně jsou. Pro tebe existuje jen synáček mazánek.
@topazio píše:
Druhé na cestě?
Jako druhé malé dítě.
@topazio píše:
Druhé na cestě?
psycho
@vokishka píše:
MEH je těhotná? No chudák dítě.
Už to tu jednou psala.
Meh ty jsi tak známá, že zbytečné dávat anonym.
@Anonymní píše:
Tobe je 27? ![]()
@PaníBovaryová píše:
Tobe je 27?
Není mi 27, to říkám kvůli těm rádoby celebritám, co si dělají děti kolem čtyřiceti. S tím rozdílem, že moje to bude čtvrté, jejich často první. Hnus.