Dceřin partner...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25507
20.7.21 19:19
@Anonymní píše:
Ale je to divné, když ji živím, měla bych ho znát.

DLE STYLU TVÉHO PSANÍ JSI FAKT MATKA ROKU - holku neznáš, nevidíš, hlavně že pořád omíláš, že ji „živíš“ - jo, živíš, protože ona studuje sš a ty jsi její Matka! chápeš, že to je tvá povinnost? NIKOLIV ZÁSLUHA? Přesně v tomhle jsem vyrůstala - tě živím, tak mě budeš poslouchat! jsem tě porodila, vděčíš mi za život, já tě nechtěla… (byla ve čtvrťáku)
asi v 17 jsem matce tvého typu řekla, že JSEM SE JÍ O ŽIVOT NEPROSILA, odstěhovala se ke své zlaté babičce a v 18 se vdala.. (zrovna jsem ten rok odmaturovala, bylo jí to jedno, ale potřebovala to, protože mi za šest dní - matura 24/5 a ona mi od 1/6 zařídila jako mladistvé noční brigádu na hotelu na recepci právě proto, aby mne nemusela ŽIVIT)..
Shrnuto a podtrženo - jsi zřejmě matka jejího typu, takže s komunikací nepočítej ani s nějakým představováním, to se spíš holka odstěhuje k němu.. a proč není doma ví ona nejlíp.. a ty to evidentně vědět nechceš :poblion:
tipuju fakt Meh
je mi úplně blbě za tu holku.. matky jako ty by děti mít neměly
a ano - má reakce je velmi emotivní a jistě je to pro Normální mamky pochopitelné.

Příspěvek upraven 20.07.21 v 19:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
20.7.21 19:20

Já domů přivedla představit až nynějšího manžela. Ti předním mě třeba vyzvedli před domem takže mamka viděla tak maximálně auto. Ale zase jsem jí třeba ukázala fotku řekla jsem ji o něm co dělá za školu nebo jakou práci nebo ho zahlídla když jsme se loučili. Jaký máš vztah s dcerou? Nebo se on stydí nějaký 18ti letý ucho si nechce povídat s rodiči svý holky u čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5592
@Anonymní píše:
Ale je to divné, když ji živím, měla bych ho znát.

Nezlob se, ale z toho jak a co píšeš mi připadá, že jsi příliš direktivní a to opravdu dobrotu nedělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505

Meh nebo troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 19:25
@Umík píše:
Možná by chtělo nehodnotil druhé. Taky ti nikdo necpe, že jsi tím pádem nezkusila nic jiného, co by bylo třeba lepší. 😁

Nemusím zkoušet, našla jsem partnera napoprvé. Není to tím, že by byl ten pravý, ale že jsme se spolu naučili vycházet i poté, co opadla zamilovanost, což by tak mělo být.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.21 19:27
@Lucy75 píše:
DLE STYLU TVÉHO PSANÍ JSI FAKT MATKA ROKU - holku neznáš, nevidíš, hlavně že pořád omíláš, že ji „živíš“ - jo, živíš, protože ona studuje sš a ty jsi její Matka! chápeš, že to je tvá povinnost? NIKOLIV ZÁSLUHA? Přesně v tomhle jsem vyrůstala - tě živím, tak mě budeš poslouchat! jsem tě porodila, vděčíš mi za život, já tě nechtěla… (byla ve čtvrťáku)
asi v 17 jsem matce tvého typu řekla, že JSEM SE JÍ O ŽIVOT NEPROSILA, odstěhovala se ke své zlaté babičce a v 18 se vdala.. (zrovna jsem ten rok odmaturovala, bylo jí to jedno, ale potřebovala to, protože mi za šest dní - matura 24/5 a ona mi od 1/6 zařídila jako mladistvé noční brigádu na hotelu na recepci právě proto, aby mne nemusela ŽIVIT)..
Shrnuto a podtrženo - jsi zřejmě matka jejího typu, takže s komunikací nepočítej ani s nějakým představováním, to se spíš holka odstěhuje k němu.. a proč není doma ví ona nejlíp.. a ty to evidentně vědět nechceš :poblion:
tipuju fakt Meh
je mi úplně blbě za tu holku.. matky jako ty by děti mít neměly
a ano - má reakce je velmi emotivní a jistě je to pro Normální mamky pochopitelné.Příspěvek upraven 20.07.21 v 19:21

Nechápu, proč hned takové odsouzení… má hromadu práv, ale povinnosti nevoní? Co je špatného na tom, že chci zkouknout jejího kluka? Možná i trochu hodnotit, přeci jen pořád jsem máma. :D :roll: Ale opravdu pro ni chci jen to nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
31312
20.7.21 19:29
@Anonymní píše:
Zajímavé ale, že svojí sestře ho představila a vídají se, zatímco mně ne. Navíc kdyby to bylo tak jak píšete, moc mě to neuklidní, takové vztahy jsou nezodpovědné. Co když jí udělá dítě? Já sama jsem teď těhotná, nedovedu si představit, že by ještě byla ona, nechci se starat o dvě mimina…

Pokud je dospělá a netahá to ho domů na tajnacku ( chtěla bych znát člověka, co se mi pohybuje po bytě), opravdu nemáš žádnou páku. Ale pokud ho představila sestře a tobě ne, tak se očividně boji tvé reakce. Nepřeháníš to? Nejsi hystericky proti menšinám, tetování, nízkému vzdělání nebo co já vím, prostě něčemu, co je ten její kluk? Já osobně bych se asi zamyslela, proč se vlastní dcera boji máme představit chlapa.
Už jen to, že tvoji největší starosti je to, aby nebyla zbouchnuta, trochu ukazuje, že jí zrovna nedůvěřuješ a třeba není zvědavá na nějakou přednášku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25507
20.7.21 19:31
@Anonymní píše:
Nechápu, proč hned takové odsouzení… má hromadu práv, ale povinnosti nevoní? Co je špatného na tom, že chci zkouknout jejího kluka? Možná i trochu hodnotit, přeci jen pořád jsem máma. :D :roll: Ale opravdu pro ni chci jen to nejlepší.

a CO konkrétně pro to děláš? že chceš pro ni to nejlepší? kolik minut/hodin spolu denně mluvíte? o čem? kdybyste si spolu daly v klidu běžně několikrát v týdnu kafčo či čaj, odpo. či k večeru poseděly, poklábosily, tak jsem si 10000000000000% jistá, že víš minimálně jeho křestní jméno, věk a co dělá..
jenže tak to u vás nefunguje, že? (pokud ANO-omluvím se)
PS : a ty jsi těhotná? tvůj partner bydlí s vámi? není to taky trochu důvod, proč se tam dcera příliš nevyskytuje a ani nezve přítele? zameť si nejdřív před vlastním prahem…

Příspěvek upraven 20.07.21 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Mar__tanka1983 píše:
Pokud je dospělá a netahá to ho domů na tajnacku ( chtěla bych znát člověka, co se mi pohybuje po bytě), opravdu nemáš žádnou páku. Ale pokud ho představila sestře a tobě ne, tak se očividně boji tvé reakce. Nepřeháníš to? Nejsi hystericky proti menšinám, tetování, nízkému vzdělání nebo co já vím, prostě něčemu, co je ten její kluk? Já osobně bych se asi zamyslela, proč se vlastní dcera boji máme představit chlapa.
Už jen to, že tvoji největší starosti je to, aby nebyla zbouchnuta, trochu ukazuje, že jí zrovna nedůvěřuješ a třeba není zvědavá na nějakou přednášku? :think:

Ptala jsem se a tetování ani dredy prý nemá. To se přiznám, že by mi teda u zeťáka vadilo, ale prý se nemusím bát. Jinak vím že na dceru se v mnohém zrovna příliš spolehnout nedá, takže ano, jsem v tomto ohledu poměrně opatrná.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138

Přestat se cptát dceři do života.

Ne nemáš žádný nárok na to znát její partnery, ne nemusí je přivést domů a nechat si je schválit. A celkem logicky je domů nevodí, když ví, že by to znamenalo dát ti do ruky další nástroje, jak ji řídit život.

Obecně - jeslti chceš zlepšit vztahy se svou dcerou, tak ji chceš vypakovat z baráku co nejdřív, to jen půjde.

Ale to ona už dost dobře ví.

ahoj meh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5592
20.7.21 19:34

Je to Meh… téměř jistě.
Ach jo chudáci holky :,(
A je těhotná…pokud to bude dcera, je mi do pláče…bez legrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.7.21 19:36
@prokr píše:
Je to Meh… téměř jistě.
Ach jo chudáci holky :,(
A je těhotná…pokud to bude dcera, je mi do pláče…bez legrace

Její mladší dceři je 17 let a starší přes 20 let, ta starší už naštěstí odešla z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
20.7.21 19:37

Ona už je zase v tom? :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
20.7.21 19:38

Co je to Meh??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5592
20.7.21 19:38
@topazio píše:
Její mladší dceři je 17 let a starší přes 20 let, ta starší už naštěstí odešla z domova.

To jsou detaily…já bych téměř dala ruku do ohně za to, že je to ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí