Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Není mi 27, to říkám kvůli těm rádoby celebritám, co si dělají děti kolem čtyřiceti. S tím rozdílem, že moje to bude čtvrté, jejich často první. Hnus.
pro tebe hnus, pro jineho je zase hnus, kdyz zenska plodi deti od ucnaku jako kraliky…
vis proc ti ho nepredstavi? jednoducha odpoved - protoze se za vas stydi a je ji jasne, ze by jsi ji pred nim zacla opet ponizovat.. ale tohle tvuj mozecek nepochopi, takze uplne zbytecne zalozena diskuse ![]()
@PaníBovaryová píše:
Modlim se, aby to 4. dite nebylo take holka
A já zas myslim, že je potřeba doplnit stav služebnictva ![]()
@markytka3 píše:
pro tebe hnus, pro jineho je zase hnus, kdyz zenska plodi deti od ucnaku jako kraliky…vis proc ti ho nepredstavi? jednoducha odpoved - protoze se za vas stydi a je ji jasne, ze by jsi ji pred nim zacla opet ponizovat.. ale tohle tvuj mozecek nepochopi, takze uplne zbytecne zalozena diskuse
Starší dcera přivedla svého amanta a neponižovala jsem ji před ním. Chovala jsem se slušně, i když se mi opravdu hodně nelíbil a dozvěděla jsem se o něm nepěkné věci.
@Yorkmut píše:
A platily.
I babce něco na okurky, to si pamatuju jak to tahle šílená parodie na matku psala.
@PaníBovaryová píše:
Otehotnela jsi v nacti s nejakym pobudou, co neumi pozdravit vlastni dospelou dceru. Myslim, ze se na dnesni mlade nemas kvuli cemu povysovat.
Má slušné dcery, které studují a chodí na brigády a neváží si jich. Žije jen pro malého syna a vychovává ho jako středobod světa.
No tak třeba o tobě slyšel nepěkné věci a nechce tě poznat. A řekla jsi dceři, že bys ho ráda poznala? Nebo jsi na ni vyjela, že ti ho musí přivést ukázat protože na to máš právo. Nebo ví, že by se ti nelíbil a pak bys doma prudila.
@Anonymní píše:
Starší dcera přivedla svého amanta a neponižovala jsem ji před ním. Chovala jsem se slušně, i když se mi opravdu hodně nelíbil a dozvěděla jsem se o něm nepěkné věci.
No naštěstí se ta mladší poučila z chyb starší. Ještě by ji mohla následovat i se stěhováním a budou mít konečně obě klid. Ony jsou super, ony to společně s partnery zvládnou a můžou žalovat o výživný a budete akorát platit
. Fakt super, že už jsou obě plnoleté, konečně budou moci žít, fakt jim to přeju.
@Anonymní píše:
Tobě se nelíbí nikdo a lituji tvoji budoucí snahu. Možná, že tvůj syn jednou bude sám, protože mu všechny holky vyženeš.
Nevěřím, že někdo takový reálně existuje, nebude to spíš troll?
@alejandra píše:
Nemyslím si to bohužel, ale kéž by.
@alejandra píše:
Já si to myslím furt, ale jedna důvěryhodná uživatelka jednou psala, že ji podle těch pind poznala
Já myslím/doufám, že se spletla.
@alejandra píše:
Pokud ano, tak tady drží úhel už dobrých pět let. A dokonce snad tady kdysi někdo psal, že ji poznal a že je fakt reálná. Nebo šla i teorie, že ve skutečnosti sem píše ta nejstarší dcera a má to jako terapii. Každopádně, pokud existuje a dokonce bude vychovávat už čtvrté dítě, dej pánbůh, ať je to aspoň kluk.
@Anonymní píše:
Ano, k právům vždy patří i povinnosti. Nemůže jen tak flámovat a randit a ignorovat zásady slušného chování.
proc by nemohla…a Jake zasady to ignoruje?
Šílené… tohle je prostě psycho
až tak, že se tomu prostě nechce věřit. Holek je mi líto. @Michelle_M @Ba-stet