Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ptala jsem se a tetování ani dredy prý nemá. To se přiznám, že by mi teda u zeťáka vadilo, ale prý se nemusím bát. Jinak vím že na dceru se v mnohém zrovna příliš spolehnout nedá, takže ano, jsem v tomto ohledu poměrně opatrná.
V 18 letech odejde z domova. Bude mít od tebe klid.
A jsi Meh, už jen jak jsi napsala slovní spojení SPOLEHNOUT NEDÁ.
Tvé oblíbené slovní spojení.
Příspěvek upraven 20.07.21 v 19:43
@Anonymní píše:
Dcera je sice již plnoletá, ale pořád bydlí u mě a studuje střední školu, takže si myslím, že mám plné právo znát jejího amanta. Problém je, že i když jsou spolu prý rok, stále ho ještě nepřivedla ukázat. Cítím se trochu bezradně, jako by se za nás styděla, přitom pro ni děláme první poslední, aby se měla dobře.Nevíte, co s tím?
Nic, odlepit se od ní. Pokud je s ním rok a vše je v pořádku a dcera si plní povinnosti, tak je třeba si uvědomit, že je dospělá. Dost možná už se brzy odstěhuje, takto si můžete aspoň pomalu zvykat. Jinak to jak si zakladatelko příspěvek formulovala zavání manipulátorstvím.
@Anonymní píše:
Možná by to chtělo nestřídat tolik partnery.Já si vzala hned svého prvního kluka.
LOL, to mi rekla i moje mama. Taky mi rekla, ze holky, ktere spaly s vic nez jednim chlapem jsou kurvicky, protoze mama si vzala sveho prvniho kluka a moje mladsi sestra taky mela jenom jednoho a hned s nim ma vaznou znamost. Koukala jsem jako blazen.
No a co nebylo nakonec se sestrou? po cca 9 letech i ho nakonec vzala a do nekolika mesicu byl rozvod, protoze se nakonec ukazalo, ze jeji prvni partner je manipulativni hovado, ktere ji doma tyra, ale segra se bala komukoliv sverit a matinka byla z toho jejiho tak nadsena a stale hustila segre do hlavy, at so ho hlavne drzi, jaka uzasna partie.
prosim te neblbni, pokud teda nejsi troll.
@montgomery.burns to snad ani nechceš vědět ![]()
místní psychopatka týrající své dcery meh57 nebo tak něco, jednou za čas tu vyplodí vždy takový hnus, že ačkoliv jsem dost odolná kvůli profesi, tak mi kolikrát tečou slzy za ty děti a její debilní a pokřivené názory
musíš pohledat v diskusích…
https://www.emimino.cz/…ankovani/27/
@Anonymní píše:
Ale je to divné, když ji živím, měla bych ho znát.
Ne neměla, to s tím nemá nic společného. Je to o tom, jak se k ní chováš, zřejmě jsi váš vztah nastavila tak negativně, že ti ho proto nechce ukázat.
Prosím tě, proč pořád používáš anonym, když tě tvé pošahané názory prozradí nejpozději na druhé stránce? A ne, není na tom nic divného, že ti ho nechce dcera představit, mít matku, jako jsi ty, tak ho od tebe taky držím co nejdál ![]()
@Anonymní píše:
Ale je to divné, když ji živím, měla bych ho znát.
Jeho nezivis.
Dceru jsi snad poucila o bezpecnem sexu, kdyz mas obavy, aby neotehotnela. Vic opravdu neudelas. A pamatuj, ze plati odrikaneho chleba nejvetsi krajic.
@montgomery.burns píše:
Co je to Meh??
To je místní uživatelka, dlouhodobě známá svým specifickým přístupem ke svým dcerám. Jsme tu z ní všechny divoké, k dcerám se chová macešsky, nemá pro ně dobře slovo, kecá jim do života, často ještě navíc nesmysly. Chytrá jak rádio, prostě máma k pohledání ![]()
@montgomery.burns píše:
@Lucy75 ahaa děkuji
Má chytré dcery a vadí jí jaké studují školy. Má ještě malého syna a ten je její miláček a modla.
@topazio píše:
Její mladší dceři je 17 let a starší přes 20 let, ta starší už naštěstí odešla z domova.
no zjevně už měla 18 narozeniny a má víc odvahy se odpoutat od matky, než starší sestra, ta začínala až na VŠ.
@Anonymní píše:
Dcera je sice již plnoletá, ale pořád bydlí u mě a studuje střední školu, takže si myslím, že mám plné právo znát jejího amanta. Problém je, že i když jsou spolu prý rok, stále ho ještě nepřivedla ukázat. Cítím se trochu bezradně, jako by se za nás styděla, přitom pro ni děláme první poslední, aby se měla dobře.Nevíte, co s tím?
Meh???
@topazio píše:
Meh nebo troll.
Určitě je to Meh. Nikdo jiný takhle nepíše. Ona je asi fakt skutečná… ![]()
@Proto02 píše:
Určitě je to Meh. Nikdo jiný takhle nepíše. Ona je asi fakt skutečná…
Už jsem napsala, že je to ona.
@warita píše:
LOL, to mi rekla i moje mama. Taky mi rekla, ze holky, ktere spaly s vic nez jednim chlapem jsou kurvicky, protoze mama si vzala sveho prvniho kluka a moje mladsi sestra taky mela jenom jednoho a hned s nim ma vaznou znamost. Koukala jsem jako blazen.No a co nebylo nakonec se sestrou? po cca 9 letech i ho nakonec vzala a do nekolika mesicu byl rozvod, protoze se nakonec ukazalo, ze jeji prvni partner je manipulativni hovado, ktere ji doma tyra, ale segra se bala komukoliv sverit a matinka byla z toho jejiho tak nadsena a stale hustila segre do hlavy, at so ho hlavne drzi, jaka uzasna partie.
prosim te neblbni, pokud teda nejsi troll.
Haha, jojo, první kluk - slušnej, nepotetovanej, nedredatej, z dobrý rodiny, perspektivní obor studia… No a patologicky žárlivý manipulativní stalker, to bych si dala
navíc jako nevim, proč bych v sedmnácti navazovala stálý vztah. Měla jsem jeden on/off co trval celkem asi čtyři roky, v přestávkách pár kratších pokusů spíš pro zábavu, a od 22 jsem s manželem. Už jsem moc dobře věděla co je pro mě ve vztahu důležitý, a tím jsem se řídila.