Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Starší dcera přivedla svého amanta a neponižovala jsem ji před ním. Chovala jsem se slušně, i když se mi opravdu hodně nelíbil a dozvěděla jsem se o něm nepěkné věci.
bla, bla, bla… bohuzel, to co ty nepovazujes za ponizovani, tve dcery ano. ty nemas absolutne zadnou sebereflexi.
… pro sve dcery jsi ocividne to, jak nechteji v zivote dopadnout, hloupa, sebestredna zenska bez kousku rozhledu, ktera se pinozi pred svym manzelem bo nikdo jiny by starou, tehotnou raspli se 4mi detmi nechtel, tak ti nic jineho nezbyva… byt na tvem miste, hodne prehodnotim svuj pristup k dceram bo se muze hodne rychle stat, ze za kratko (s vystudovanim mladsi dcery) budes posluhovat svym chlapum ty… ![]()
Meh ty jsi skutečně největší pí. ča v téhle galaxiii a přilehlém /i dalekém/ okolí ![]()
Anebo odstrci Petanka, ci jak se kloucek jmenuje, nadruhou kolej a bude nuchnat mimino. U ni je vse mozny.
@Yorkmut píše:
Anebo odstrci Petanka, ci jak se kloucek jmenuje, nadruhou kolej a bude nuchnat mimino. U ni je vse mozny.
Jiříček ![]()
@divine woman píše:
@Ba-stet Ano, ona je prý reálná.
Já tomu prostě nevěřím
Ona zásadně píše věci, kterými zaručeně vytočí (o tom, jak dala psa pryč do diskuse o pejskařích, že čtení knih je blbost do diskuse o knižkách, o bití dětí do výchovných diskuzí…). U svých vláken taky furt zvědala laťku, až už to netáhlo… Ty diskuse, že dcera nechce říkat ňuňánkovi zdrobnělinou a že dcera nezdraví otce jako první, to už byla slabota… Nevěřím, že by někdo tak jednoduchý neustále zakládal diskuse, kde vždycky, úplně vždycky dostane sodu. A taky se nikdy nedohaduje, nereaguje na jedovatosti, stručně a věcně odpovídá na konkrétní dotazy. A má hezký syntax a gramatiku. Já si pamatuju, kdo byla ta uživatelka, která ji údajně poznala (a mimochodem, Meh byla celkem v šoku a opakovala, že to není možné, přitom tu na svou rodinu kromě adresy a rodného čísla vyblila všechno), vážím si jejích názorů a postřehů, ale jsem přesvědčená, že se spletla…
@Ba-stet píše:
Já tomu prostě nevěřímOna zásadně píše věci, kterými zaručeně vytočí (o tom, jak dala psa pryč do diskuse o pejskařích, že čtení knih je blbost do diskuse o knižkách, o bití dětí do výchovných diskuzí…). U svých vláken taky furt zvědala laťku, až už to netáhlo… Ty diskuse, že dcera nechce říkat ňuňánkovi zdrobnělinou a že dcera nezdraví otce jako první, to už byla slabota… Nevěřím, že by někdo tak jednoduchý neustále zakládal diskuse, kde vždycky, úplně vždycky dostane sodu. A taky se nikdy nedohaduje, nereaguje na jedovatosti, stručně a věcně odpovídá na konkrétní dotazy. A má hezký syntax a gramatiku. Já si pamatuju, kdo byla ta uživatelka, která ji údajně poznala (a mimochodem, Meh byla celkem v šoku a opakovala, že to není možné, přitom tu na svou rodinu kromě adresy a rodného čísla vyblila všechno), vážím si jejích názorů a postřehů, ale jsem přesvědčená, že se spletla…
taky si to myslím
prostě tohle nemůže reálně existovat ![]()
@alejandra píše:
taky si to myslímprostě tohle nemůže reálně existovat
Urážela i kočičky. Nesnáší je.
@prokr píše:
Meh ty jsi skutečně největší pí. ča v téhle galaxiii a přilehlém /i dalekém/ okolí
Už by mohla přestat psát anonymně. Skoro všichni ji tu znají.
@topazio píše:
Urážela i kočičky. Nesnáší je.
jo to si pamatuju…
Meh mozna neexistuje, ale tisice ji podobnych narcistek, co maji sve dcery doma za otroky a zarli na kazdy jejich krok, ty ano.
@alejandra píše:
taky si to myslímprostě tohle nemůže reálně existovat
A to já si myslím, že i může
Akorát se mi nezdá, že by ženská, která je natolik přesvědčená o správnosti své výchovy a postojů, zakládala nové a nové diskuse, kde by ledově klidně snášela hejty…
@Ba-stet píše:
A to já si myslím, že i můžeAkorát se mi nezdá, že by ženská, která je natolik přesvědčená o správnosti své výchovy a postojů, zakládala nové a nové diskuse, kde by ledově klidně snášela hejty…
Pokud někdo takový fakt existuje, tak to musí být peklo.