Dědičný neúspěch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
24.3.17 12:23

Vyrustala jsem v uplne rodine v baraku na vesnici, nasi jsou spolu 31r.
Ja jsem temer 10r. vdana, celkem jsme spolu 13r., mame 3 decka, zijeme na vsi v baraku.
Mam segru, ta je vdana 4r., ale spolu.jsou uz asi 12-13r. Maji dve deti, zatim ziji v byte, coz chteji zmenit a vratit se do baraku.
A muj muz taky vyrostl v uplne rodine, rodice jsou spolu nejakych 43r., meli tri decka, v byte v centru mesta. Obe sestry jsou rozvedene, jedna, ze mela stesti na alkoholika, ta zije v byte ve meste se svou dcerou, druha na tyrana, ale se svym druhym muzem je 18-19r. Ziji v UK, v baraku, dva syny maji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.3.17 12:59

Nemyslím si, že bych zopakovala její chyby, naopak jsem si na základě její zkušenosti dala například velkého majzla na to, koho si beru… ale chování a reakce při vzteku, nervozitě, když se něco špatného stane apod. mám úplně stejné, až mě to někdy zaráží. Jsem zvědavá, jestli budu stejná máma, jako ona. Že jsem převzala její vzorce chování mi vůbec nevadí, je to super mamča, nikdy jsem s ní neměla problém :srdce: :dance: Myslím si, že pokud se nejedená o od základu nefunkční rodinu, tak chování svých rodičů přejímáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová