Defekt septa síní - rekonvalescence

44198
19.8.19 21:17

Po operaci srdce je doporučována izolace z důvodu zvýšeného rizika infektu, které mohou vyústit v infekční endokarditidu(zánět nitroblany srdeční). Vysoké riziko je několik týdnů po operaci. Dospělý pacient může jet z nemocnice rovnou do lázní nebo lázeňskou lecbu absolvovat do určité doby po operaci. Jak chce a jak mu umoznuje rodinná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1583
20.8.19 22:22

Syn byl na operaci minulý rok na podzim v Motole bylo mu 5 v nemocnici jsme byli týden z toho 3 dny byl na JIP. Potom nesměl měsíc do kolektivu ( školka atd.). Lázně jsem vyřizovala po skončení toho měsíce. I tak byl nejbližší termín za 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.1.22 11:03

Dobrý den, dceři byl zjištěn ve 12 týdnech defekt septa síní o velikosti 3,8 mm. Jsem z toho úplně hotová… mohu se prosím zeptat jak velký defekt byl u vašich dětí? Zda se zvětšoval nebo byl nález pořád stejný? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.23 21:29

Čeká nás operace defektu septa síni v Praze v Motole. Syn má 6 let, má lehkou mentální vadu a těžkou poruchu soustředění. Je těžké se s ním domluvit. Mám z toho nervy na pochodu a strašně se bojím komplikací. Je tu nějaká maminka, co to cítí nebo cítila stejně a mohla by se podělit o svoje zkušenosti? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty