Dekorace na zeď - samolepky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2889
21.6.12 10:03

@Petia Dík, to je super, snad to půjde i u nás. My máme omítky nové, akorát ne hladké… V nejhorším to půjde na nábytek, ale to moc nechci, protože bude bílý a myslím, že trochu zežloutne a nálepka tam pak nechá flek. A skříň chci aby vydržela „navždy“.
Já vybírala něco k tomuhle koberci: http://www.ikea.com/…ts/50203793/, takže lesní zvěř byla jasná :-). Navíc to taky chci neutrální. Nemusím hustit do holky růžovou hned od mala :-), dokud to sama nevyžaduje :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
21.6.12 10:04

My máme farmu-špatně drží, jakmile se jednou odlepí tak nedrží vůbec. Jen ten velký strom je pěnový-ten drží dobře. Pár nálepek nám strhli děti co u nás byly na návštěvě. Ale já už bych do toho nešla-radši bych dozdobila pokoj obrázkama, fotkama nebo bych malovala na zeď. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.6.12 15:26

Tak děvčata, vše jsem už zrealizovala, dílo dokonáno a nevypadá to vůbec zle ;) Náš čertík Honzík má pokojíček pěkně útulný a myslím, že se to bude líbit i holčičce, až se narodí ;)
tímto všem maminkám vzkazuji, ať se toho vůbec nebojí a klidně skrášlete svým potomkům pokojíčky! :lol: dělá se s tím moc dobře a dá se to v pohodě odlepit bez poškození stěn a znovu nalepit jinam. Doufám, že mi toto nadšení vydrží co nejdéle ;) páá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.7.12 14:10

My máme motýly a psí tlapky :) Zed sme předtím oškrábali a čerstvě namalovali. Bohužel, když se samolepka opětovně strhává, tak to jde i s omítkou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
17.7.12 17:39

Ahoj, je to moc hezký. Naší malé jsem koupila nálepky na zed nad postel a má motiv kytiček a postaviček holčičky a kluka a je to pěkný. Je to barevné, nemám ráda vyloženě pro holku tu sladkou růžovou, aby měla ještě na zdi nebo dokonce po celém pokojíku :poblion: přijde mi to jako kýč.

• Citovat
  • Upravit
Lucik92
28.9.12 17:42

My doma máme samolepky od fugu, konkrétně http://fugu.cz/…ratka-afrika

• Citovat
  • Upravit
416
19.11.12 22:00
@Pipi 00 píše:
@Petia Dík, to je super, snad to půjde i u nás. My máme omítky nové, akorát ne hladké… V nejhorším to půjde na nábytek, ale to moc nechci, protože bude bílý a myslím, že trochu zežloutne a nálepka tam pak nechá flek. A skříň chci aby vydržela „navždy“.
Já vybírala něco k tomuhle koberci: http://www.ikea.com/…ts/50203793/, takže lesní zvěř byla jasná :-). Navíc to taky chci neutrální. Nemusím hustit do holky růžovou hned od mala :-), dokud to sama nevyžaduje :roll:.

Jé, ten koberec je nádherný, moc mě zaujal. Nemohla bych tě poprosit o fotku pokojíčku s nálepkami a kobercem, jak to vypadá? Hledám inspiraci a tohle mě moc zaujalo :potlesk:
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
22.11.12 08:04

@lennny Poslala jsem ti SZ, samolepky jsem nakonec nepouzila, jsou nadherny, ale bala jsem se, ze nebudou drzet a je jich trochu moc, nechci to preplacat, pac pocitam, ze si pokoj dcera casem dotvori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
24.3.14 13:54

Takovéhle se líbí nám. Víte ještě o něčem podobném?.
http://www.pieris.cz/…17_1_21.html
Když už se tu zmínmily ty mastné fleky. Na to pozor. Samolepky na tom nemusí držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
24.3.14 22:49

Já jsem objednala toto z Lepeeto a byla jsem celkem nemile překvapená, protože mi to na zdi nedrželo, takže předpokládám že je to na zdi ze sádrokartonu, které jsou dokonale hladké, u nás máme jemný štuk :( Takže jsem nakonec vymyslela že to nalepím na bílou skřín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
2.6.14 19:24

Ahoj :mavam:
Chtěla jsem se zeptat, jak je to s odstraněním samolepek ze zdí? Jde to pak i se štukem? Nemáte některá zkušenost? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
2.6.14 20:07

@pvmr ne se štukem ne, ale s barvou.. :| zůstane tam flek a zůstane tam takovej přechod (nebo schodek), který se musí přebrousit nebo zasádrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.6.14 20:55

@pvmr Asi záleží na typu. My máme nálepky od Fisher Price (super koupě z Tesca, sleva z 1200 na 300 http://www.detska-postel.cz/…-price-p526/), a ty jdou teda úplně samy - travička se nám někde už odlupuje, takže je vidět, že až budeme sundavat (máme jednou vymalováno na oškrábané zdi, žádné nánosy barvy), tak to půjde bez následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
2.6.14 21:24

Se štukem ne, ale počítej s tím, že možná s barvou. Pokud se toho chceš vyvarovat, je důležité aby v doběš kdy budeš samolepky sundávat bylo teplo, nebo je nahřát pořádně fénem na vlasy.

@pvmr píše:
Ahoj :mavam:
Chtěla jsem se zeptat, jak je to s odstraněním samolepek ze zdí? Jde to pak i se štukem? Nemáte některá zkušenost? :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
3.6.14 00:07

Taky jsem nedávno nalepila samolepky, ale taky půjdou s barvou, přestože je u nich napsané, že se můžou sundavat. Ale u nás nejde bez následků sundat ani malířská páska, asi máme nějaké špatné zdi. A to jsou oškrábané, jen s dvěma nátěry. Možná to funguje jen na sádrokartonu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný