Dělá toho dost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.12.24 13:33
@Anonymní píše: Více

Si m. a.g. o.r
Já bych brala milence co mě nemůže oplodnit
Už nechce?? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.24 13:34
@Hibou píše: Více

Zloba ji zatemnila mozek

• Citovat
  • Upravit
7221
10.12.24 13:35

TO přeháníš nezdá se ti? Akorad to utvrdis v tom, že s milenkou se měl líp. Pokračuj a do roka jsi sama. Hysterko jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35814

Tím, že ho budeš vyhlazovat z domu a chtít po něm odepisovat na tunu zpráv ti má dokázat že to myslí vážně? Fakt ne. Zklidní hormon. Už se v tom nešťourej
Sedněte si a nastavte pravidla jak budete fungovat dál a už se v tom hov.nu dál nepatlejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081

Teda fakt to přeháníš. Vlastně za mně si už trochu (hodně) na pěst. (omlouvám se za podporu násilí)
ON dělá že sebe strašný hadr. Co se dá vážit na hadrmuži? Opravdu se s ním nechceš rozejít a tohle není pomsta před popravou?

Uzavři to v sobě a jemu to oznam s tím, že tvou důvěru navždy podkopal, že to už nikdy nebude jako dřív. A dál už s ním jednej jako s člověkem, partnerem, ne jak se psem. A už to s ním verbálně ani písemně neprobírej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3306
10.12.24 13:37

Ahoj, podle tvého popisu svého manžela svou energií za chvíli zničíš. Potřebujete odbornou pomoc, jak s touto situací pracovat. Zajděte společně do poradny nebo si najděte párovou terapii.

Odpustit je náročný a zdlouhavý proces plný bolesti a emocí. Pokud o to nevěrník stojí, tak za mě by jedna šance pro nápravu měla přijít. Přeji hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.12.24 13:37

Nechcete. Jinak by nezahrnul a ty by ses nechovala jako koza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
10.12.24 13:39

A já si zase myslím, že už to s tím „právem“ přeháníš a to dost. Samozřejmě, máš nárok na to být zraněná, ukřivděná, zlomená, nedůvěřivá, naštvaná. Ale to co předvádíš ty, tak to už je na přes držku. A ne neomlouvám jeho nevěru.
Pokud s ním chceš opravdu zůstat, tak se vyssser na nějaký svůj pocit „mám právo“ a vystup z té zóny ukřivděnosti a zloby a začni si k manželovi hledat cestu. V první řadě mu budeš muset věřit to, že si uvědomil co může ztratit, že tě opravdu miluje a chce být s tebou. Ono to nebude lehké, ale musíš zatnout zuby a ne ještě vymýšlet s prominutím ko.ko.tiny, abys ho ve tvých očích co nejvíc potrestala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
10.12.24 13:44

Neomlouvám ho ale mám pár dotazů:
1. Jste měli krizí, jak dlouho, co se stalo, nejsou detaily.
2. On popisoval že ty se chovala tak, kdyby neměla k němu žádné city, proč? Jak dlouho?
3. Předpokládám že sex taky zmizel u vás v té době, jak dlouho?

Hádali jste se? Popis co bylo v době před nevěrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
10.12.24 13:49

Ty jsi dobrý blázen. A jeho chápu. Chudák chlap

• Citovat
  • Upravit
129
10.12.24 13:50

Neomlouvám ho, ale tvoje chování je HODNĚ přes čáru. Odpust a jdi dal a nebo běžte od sebe. Vyhazuješ ho z domu? Pak se nediv až jednou opravdu odejde, tvoje chování mě nutí přemýšet o tom, jak ses chovala ve Vašem vztahu. Nemyslím si, že takhle šílené chování najednou vznikne po nevěře. Dojdi si k terapeutovi a nauč se pracovat s emocema, tímhle chováním docílíš akorát toho, že ho odeženeš a nebo Vás oba zničíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
10.12.24 13:51
…Já prostě jen potřebuju od něj nějak,,vykompenzovat,, tu zradu…

K jaké kompenzaci ho donutíš příště?? K useknutí malíčku? Nebo rovnou celé ruky?? Pak třeba k vypíchnutí oka (nebo obou očí)??? Přestaň se chovat jako zhrzená kráva a začněte si k sobě hledat cestu. Okamžitě!!! Nebo běžte rovnou od sebe. Tohle se nedá dlouhodobě vydržet. Jak dlouho si myslíš, že manžel vydrží tohle ponižování?? A to tvoje chování není důstojné už vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
10.12.24 13:52

A ty nemáš co na práci, že mu denně píšeš tunu zpráv? Až muže kvůli tomu vyhodí z práce, tak to pro tebe bude důkaz lásky?
Prosím tě, najdi si pro sebe jiného terapeuta a s mužem začněte chodit na párovou terapii. Točíš se v začarovaném kruhu a zabředáváš hlouběji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.24 13:52
@Velkypan píše: Více

Nešlo nám otěhotnět, pak jsem otěhotněla, přišlo dítě, prostě nějak od té doby jsme se dost hádali. Sex zmizel s otěhotněním, nebyla nálada, syn je dost kontaktní a nespavec, nebyl čas na nic a hlavně nálada. Teď budou synovi 3 rok. Já vím, že jsme krizi měli a že se umím chovat hnusně. Ale on musel chápat, že mít dítě není jen tak a že to nese určitá úskalí.

Když vás všechny čtu, přijdu si opravdu hloupě :(

• Citovat
  • Upravit
1129
10.12.24 13:55

Jsi na nejlepší cestě ho úplně odradit. Toto nemůže nikdo dlouhodobě vydržet. Jednoho dne to prostě vzdá a řekne si, že mu za to to odpuštění nestojí. Udělal mega podraz, bolí tě to a je nefér, že ty se vlastně musíš snažit mu odpustit a jít dál, ale jinak to nepůjde. Buď se mu snaž uvěřit, odpusť mu nebo jdete od sebe, ale tenhle teror fakt nic nezlepší. Já bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí